rorda Odesláno 10. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Kup tu 20, to by se tam snad dalo napasovat.U silikonovýho řemínku bych se toho nebál, nějak bych to odřízl, ale u tý kůže ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 (upraveno) Máte nějakej tip na ten silikonovej?!? I když jsem stejně na 99% rozhodnutej pro koženej - Rallye (musel bych ale upravovat, do čehož se mi moc nechce)/Shark Waterproof ... Upraveno 10. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 U silikonovýho řemínku bych se toho nebál, nějak bych to odřízl, ale u tý kůže ... Nemusíš se bát, vejde se to bez problémů. Tohle je 20mm kevlar (Di-Modell) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 19... já to prostě nemám rád, když řemen přesně nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 19... já to prostě nemám rád, když řemen přesně nesedí Ale Di-Modell přece dělá žraloka v 19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 jo to dělá, ale jiné zde doporučované řemeny jsou 20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Už jsem to psal, mám na sport Igen řemínek od prima 19mm - nevím, jak přesně se zužuje, ale proporčně k Igen báječně sedí. Navíc je opravdu žůžo ho nosit - nejpříjemnější řemen - s velikým odstupem, jaký jsem kdy měl, měkký, poddajný, skvěle se zapíná. Vůbec jsem netušil, že takovej řemen může bejt. Typograf ho má taky a je nadšenej! Nevím ovšem, kde je ten trik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Trik je v malé rodinné firmě, která to umí - tuším, snad slovinské.....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Bál bych se napasovávat 20mm řemen na 19mm pouzdro. Zvlášť u řemenů Di-modell. Sám mám Alligátora a na 22mm versus 22mm hodinky Pacardt to šlo hodně moc natěsno. Zařezávat kožený řemen jde, ale jak to pak vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 CHce to ostrou žiletku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Trik je v malé rodinné firmě, která to umí - tuším, snad slovinské.....? Jestli to jsou oni, o kterejch jsem slyšel posledně, tak slovenské! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Jestli to jsou oni, o kterejch jsem slyšel posledně, tak slovenské! Je skutečně SLOVINSKÁ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Je skutečně SLOVINSKÁ.Tak to jsem se potom přeslechl ... V tom šumu se leccos ztratilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 tak tak, Prim to říkal i na srazu, když jsem vyzvídal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Mně ke Sportům Elton dodal tah z přírodní gumy - Swiss made, cena okolo 700 Kč - nenápadnej a velmi příjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Ja si k nim dal plateny od Eddieho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 (upraveno) Mě k nim druhdy nejvíc seděl Di-Modell Genuine Aligator s bílým prošitím, 20mm. Napasoval se tam úplně v pohodě. Stál mě cirka tři tisíce i se sponou... V rámci mého protestního darování jsem jej ovšem sundal a střelil... Upraveno 12. února 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 (upraveno) V rámci mého protestního darování.... BTW, taky tam mám 20mm. Upraveno 12. února 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 (upraveno) Takže nakonec jdou moje Igeny na renovaci, takže s vybíránim řemínku si dávam pauzu, favority už ale mam, takže to potom, až mi přijdou, bude jednodušší ... Každopádně díky za tipy a rady! Upraveno 15. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Pomalu se blíží čas, kdy budu mít Igeny doma, takže opět přichází k životu tohle téma ... Došlo i k tomu, že jsem změnil barvu ciferníku, takže teď potřebuju černej řemínek s červenym prošitim ... Díval jsem se všude možně, ale nikde jsem 19mmovej nenašel ... Upravovali jste nějak ty svoje 20mm, co jsou na nich napasovaný?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se