matejcaha Odesláno 11. března 2025 Nahlásit Odesláno 11. března 2025 (upraveno) před 16 hodinami, kopl2005 napsal: Upřímně říkám, že jestli Code, tak Starwheel, ale spíše bych unosil něco sportovnějšího… Ja nepovazuju Starwheel za obycejnou trirucku. Jestli to prodavaj jako prvni hodinky, nevim. Taky si musis rozmyslet jeslti treba neni lepsi mit obyc trirucku (11.59, divery apod.) a k tomu jeste chrono v oceli za stejnou cenu atd. Ja se spis snazim budovat sbirku a aby to k sobe nejak sedelo (barevne, kdy/kam atd.). Kombinace a moznosti jsou nekoncne. Financni moznosti omezene Upraveno 11. března 2025 uživatelem matejcaha
tikzot Odesláno 1. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2025 Slinty slint double balance wheel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Locky Odesláno 4. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2025 @tikzot Nejspíše si je měl též možnost vidět už v předstihu naživo. Jsou opravdu parádní. K barvě materiálu snad jen dodám, že většinu času vypadá spíše jako černý a použitý odstín tmavě modré (Bleu Nuit, Nuage 50) je vidět hlavně na přímém světle, nebo v kontrastu přímo s něčím černým. Když už jsem u těch barev od AP, tak by mě zajímalo porovnání s jejich "smoked blue" (viz produktový obrázek níže) z jejich speciální edice "BC". Měl jste někdo možnost vidět naživo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 12. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2025 V 1. 12. 2022 v 11:24, tikzot napsal: Starwheel!!! Kloubouček AP! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aktuální Starwheel bude letos po necelých 3 letech discontinued. Ale nebojte, měl by ho hned nahradit kousek nový.
tikzot Odesláno 10. září 2025 Nahlásit Odesláno 10. září 2025 AP QP 38 mm! 9.4mm. oh hell Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
matejcaha Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 V 10. 9. 2025 v 17:26, tikzot napsal: AP QP 38 mm! 9.4mm. oh hell Budu se na ne muset zajit podivat Libi se mi ten cistej design bez sekund kolem dokola, ale chce to ozkouset jestli to neni spis pro manzelku
tikzot Odesláno 12. září 2025 Nahlásit Odesláno 12. září 2025 před 44 minutami, matejcaha napsal: Budu se na ne muset zajit podivat Libi se mi ten cistej design bez sekund kolem dokola, ale chce to ozkouset jestli to neni spis pro manzelku Je to smetana Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tikzot Odesláno 1. října 2025 Nahlásit Odesláno 1. října 2025 AP #RD5 Jumbo dostalo flyback chrono a Tourbillon, 8.1mm Ten diktát AP je letos opravdu velkej, nikdo nic podobného nedělá.. neumí..? Nechce..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Tomas Bohmann1 Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 (upraveno) jsem zvědavý na vývoj ceny,retail není tak šílenej užasný kus hodinářského umění Upraveno 2. října 2025 uživatelem Tomas Bohmann1
tikzot Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 před 23 minutami, Tomas Bohmann1 napsal: jsem zvědavý na vývoj ceny,retail není tak šílenej užasný kus hodinářského umění Retail není šílenej..? No tak ok, mě jako přijde 280.000$ celkem raketa.
Tomas Bohmann1 Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 150 kusů,poslední RD... myslím,že cena je v pořádku
Jumbo Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 před 2 hodinami, tikzot napsal: No tak ok, mě jako přijde 280.000$ celkem raketa. Asi tomu moc nerozumíš, rozbij prasátko a kup dvoje!
tikzot Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 AP RULES..! Future watch Dubai a novinka na Quantiéme Perpetuel, kouzelná AI řízena krabička, která sama kompletně nastaví hodinky za mě skvělý a další skvělý počin AP! Berou to 150 leté výročí fakt vážně a jedou bomby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2025 Dobry den. Zdravim vsechny cleny tohoto skveleho fora. Jsem tu jen kratce a tak zatim vic ctu, nez prispivam, a moc me to tu bavi. Nevite, prosim, kde bych si mohl tyto hodinky vyzkouset, a v pripade zajmu je rovnou zakoupit? Dekuji a preji vsem dobrou noc! PS: Jsou opravdu moc hezke 5
Greyhound Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Buggati s RO TOURBILLON, uff, to už je masakr a JACOB&Co papa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Tomak Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Tourbillon má srovnat odchylky chodu v různých polohách, takže pokud bude majitel odkládat vůz na bok nebo na střechu měl to pěkně kompenzovat 2
tikzot Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února To si takhle v úterý ráno otevřeš IG a prostě se pos…š masakr novinek od AP, modrá keramika QP, pocket watch, jumping hour, chrono 38 mm.. uff To sem vážně zvědavý co budou mít za novinky na WAW, kde budou letos po dlouhé době vystavovat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Harwey Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února https://www.hodinkee.com/articles/audemars-piguet-updates-the-royal-oak-offshore-diver-and-chronograph-lines-with-five-new-models?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-020326&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. male chrono s novym kalibrom https://www.hodinkee.com/articles/the-38mm-audemars-piguet-royal-oak-chronograph-gets-an-in-house-caliber?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-020326&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hector_24 Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února ně se prostě líbí ty jejich Offshore modely, hlavně obyčejné Divery 42 mm. Líbí se mi i ta tloušťka a jak je integrován gumový pásek, a je mi jedno, že to G. Genta hejtil, ale nechápu, proč ten chronograf při takových rozměrech má jen 100m....
Harwey Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února nieco nove aj pre damy v baterke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.hodinkee.com/articles/audemars-piguet-expands-the-royal-oak-mini-collection-with-two-new-stone-dial-quartz-models?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-020426&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se