Socom Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 Pěkné, škoda ale těch diamantů, ty mi tam nesedí. Na pánské hodinky za mě ne. Jinak myslím, že je představili už někdy v květnu 2020 a bylo to pouze pro japonský trh. Sledoval jsem to.
AdaMoss Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2021 Ja musim rict, ze mne tam ty diamanty taky moc nesedi...
JamesLurk Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2021 Naopak! Musíte si to představit naživo. Ty diamantíky jsou to nejlepší, co můžete do hluboce černého onyxového dialu dát. Jinak vůbec neřešte co je dámské a co pánské, takový Royal Oak Frosted Gold Skeleton 15468BC.YG.1259BC.01 ve světě taky nosej většinou chlapi, kdo by to řekl, že. Jen se na to člověk nesmí dívat očima český konzervy. :))
beerlao Odesláno 4. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2021 Joo český konzervy ty maj svoji hlavu....
AdaMoss Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Frosted gold to je něco jinýho, to bych si dal říct hned :-). Ale diamanty...no možná hraje roli můj věk. Třeba se na to časem budu dívat jinak.
Americkej Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Tedy v tomhle konkrétním případě bych vzal ty šutry na milost, k platině mi to hezky štymuje. Stejně na ně nedosáhnu, takže je to jen akademická úvaha.
JamesLurk Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2021 Je to po delší době opět super sběratelskej kus na úrovni Jumba "salmon dial" nebo Jumba "platina-titan", to jsou silné kusy do sbírky a hiearchicky hodně moc vysoko. Jinak jak správně zmínil Socom, je to jenom pro japonský trh, takže si tak jako tak tentokrát můžeme nechat zajít chuť, ty hodinky tady pravděpodobně nebudou ani interně k vidění.
igor261069 Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Nádherná zelená. Fakt jim sedne.
tkol Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Krása, AP vsadili hodně na zelenou, sice jim to trochu trvalo, ale o to jsou krásnější! Škoda že tam nemají nějakou zelenou v oceli, pro normální smrtelníky...
tkol Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 Upříně jsem ještě hodně zvědavej na spolupráci AP x MARVEL!!!
Willie McBride Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Odesláno 20. března 2021 V 20. 3. 2021 v 15:29, tkol napsal: Krása, AP vsadili hodně na zelenou, sice jim to trochu trvalo, ale o to jsou krásnější! Škoda že tam nemají nějakou zelenou v oceli, pro normální smrtelníky... Rozšířit Presne to ma napadlo ... ešte to dajú do full platiny, keby aspoň biele zlato pre polochudobných Ale musím uznať, že sú krásne a to RoyalOak nemusím. V 20. 3. 2021 v 15:33, tkol napsal: Upříně jsem ještě hodně zvědavej na spolupráci AP x MARVEL!!! Rozšířit To sa mi k ním trošku nehodí (ani k akémukoľvek podobnému výrobcovi), no uvidíme ... jediná spolupráca, ktorá ma napadla je, že by ich hodinky mal v zásuvke Doctor Strange
JamesLurk Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Odesláno 29. března 2021 Přímý přenos právě teď: https://www.audemarspiguet.com/com/en/news/origins/ap-social-club.html
koveras Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Odesláno 2. června 2021 Asi prvé video, na ktorom sú vidieť reálne novinky pre rok 2021. 43mm ROO s turbom sú neskutočné... https://www.youtube.com/watch?v=y64-6cA8-xU
JamesLurk Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 (upraveno) Měl jsem možnost si dát tenhle kousek na ruku přímo během nedávné návštěvy v LeBrassus a baví mě, jak moc nejde na obrázku zachytit reálnej dojem z hodinek, který je naživo snad ještě stokrát zajímavější. Velice mě těší ocenění tohodle fantastického kusu. Upraveno 5. listopadu 2021 uživatelem JamesLurk
matt81 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2021 Krásne sú …len ako tu bolo napísané, škoda tej platiny pre nás chudobu Ale vymenil by som ich hneď za Hulky…len rozmýšľam koľko Hulkov by som musel mat doma v sufliku aby mi to vyšlo…
Willie McBride Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 @JamesLurk AP ide karta ... https://monochrome-watches.com/the-unique-audemars-piguet-royal-oak-15202-jumbo-for-only-watch-2021-goes-for-chf-3-1-million/ Nech už mám tie svoje aj ja
tkol Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2022 Tak co řikáte na nové RO 50th anniversary? Za mě bomba, minimálně troje hned nutně potřebuju. Barvy a inovace super. Jen jediné, trochu mi vadí, že zmizlo logo AP a zůstal jen nápis u některých modelů. Jsem zvědav kdy projdou refreshem i 15500. Nevíte jak je to s RO Chrono 41? Mají komplet nový strojek, nebo dostaly jen caseback s průhledem? Pokud jen průhled, proč ho nedostaly i Chrono 38? https://www.audemarspiguet.com/com/en/watch/our-latest.html
Willie McBride Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2022 Dnes na mňa vybehli Jumba na telefóne a za nový kaliber palec hore. Slušnejšia rezerva chodu a tá 50ka vzadu je super. Nakoľko dostupnosť je aká je, tak ma ani nemusí trápiť, že nie sú trošku väčšie No na to, že nemám rád zlaté hodinky nech sú akékoľvek, hneď pri nich vidím kolotoč s labuťkami, tak tieto zlaté so zlatým tonovaným cifrom na fotkách vyzerajú výborne. @tkol 15500 dúfam ostanú, aké sú. Teraz sú dokonalé, dajú sa iba pokaziť (jedine, že by im dali ten zelený ciferník z platinových Jumbo, ten je dokonalý)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se