Liqid Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 A znají vaše manželky chronomag? Ono googlení zas není raketová věda
Maro Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Jo, to je fakt, holky v práci, ty mají přehled:-) Na veřejnosti mě pravda taky nezastavují - ale už dvakrát se mi stalo, že jsem narazil na hodně mladou dívku s oranžovými monstry a to mě hodně lámalo, slečnu oslovit:-)Blbe je, že holky, které si oranžové monstra koupi samy a nedostaly je od přítele by se asi v česku daly spočítat na prstech. Dycky to končí větou "přítel je fanda do hodinek" :-D
Heather7 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Pár nás ještě je. Se divím, že mi to očumování hodinek v metru prochází. Myslela jsem si, že málo kdo pozná dražší hodinky, ale moje Tagy Aquaracer mi už okukovalo dost lidí. Spíš chlapů než ženských.
Dokusan Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Jediná reakce lidi v mém okolí je typu: ty máš zase nějaký jiný hodinky
siwi Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Pár nás ještě je. Se divím, že mi to očumování hodinek v metru prochází. Myslela jsem si, že málo kdo pozná dražší hodinky, ale moje Tagy Aquaracer mi už okukovalo dost lidí. Spíš chlapů než ženských.Ono to asi nebude v těch Aquaracerech. Mých si zatím nevšiml snad nikdo
Radik Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Od brezna co jsem si poridil definitivni rolady na trvaly noseni si nevsiml nikdo. Pravda, jsou nenapadny, coz byl i muj zamer. Az kdyz jsem nedavno prodaval kolobrndu a pri smluvnenem setkani ukazoval jeji skladani a vychytavky, slysim najednou: "vy mate rolexky, joo??"... A on to clen zdejsiho fora )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se