Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Najde se někdo šikovný, kdo by dokázal vyrobit řemínek k atpickým hodinkám Adidas? Ano, já vím, já vím... - ale přítelkyně je má ráda ;-) 

Na začátku je to 30mm, na konci 22mm, místo stěžejek je tam plastové cosi, na co se to nalepí. Pokud by se do toho někdo chtěl pustit, prosím o navrhnutí přibližné ceny. Kvalita by měla být solidní, tedy aby to vydrželo déle, než to, co tam bylo :-) Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vyrobit to nebude problém pro místní mistry,ale počítej s tím,že při každodenním nošení bude ten řemínek za půl roku smrdět jak rasův pytel.

Odesláno

Nesmysl...i kdyby do toho někdo šel,tak tě řemen vyjde dráž než celé hodinky.

Odesláno

Vyrobit to nebude problém pro místní mistry,ale počítej s tím,že při každodenním nošení bude ten řemínek za půl roku smrdět jak rasův pytel.

Můžu poprosit o kontakt na některého z nich? A když se to udělá dobře, tak by snad smrdět neměl. Nebo mi něco nedochází?

Nesmysl...i kdyby do toho někdo šel,tak tě řemen vyjde dráž než celé hodinky.

Já bych ty pitomé hodinky nejraději hodil do koše, ale to jsi nečetl ten můj příspěvek?

Odesláno

Promin, ale tohle neomluvi ani ta nejslepejsi laska. Ten remen bude za dvojku. Za ty naprosto vyhozeny prachy ji udelej radost necim jinym, nemusi se to preci tocit jen kolem hodinek. Drobny sperk, divadlo/kino zakoncene prima veceri, prima vylet o vikendu,...

A pokud to musi byt hodinkove, tak to radeji vyuzij na navyseni rozpoctu na ty "bazenovky" za 150,-

Odesláno

Koukni na řemínek k číňanům. Takový atypy tam mají v různých materiálech a barvách za pár babek

Odesláno

Pánové, máte NAPROSTOU pravdu. Hodlám jí udělat k narozeninám radost Mondainama, už jsou na cestě. ;-) 

Vůbec netušíte, jak moc jsem se snažil zrovna tyhle pitomé hodinky nechat upadnout v zapomnění, vůbec na ně neupozorňovat a tak. Ale ona si prostě vždycky vzpomene. V každém případě jsem jí nenabídl, že bych jí ten nový řemínek k těm Adidaskám zaplatil, jen že se poptám na případnou cenu. Myslím, že 2000 do toho nedá, takže díky za info ;-)

Odesláno

Jen pro info,kolik sis myslel že by na zakázku dělanej atypickej řemen vyšel?

Odhadl jsem to správně, tj. cca 2000. Ale teď můžu poctivě říct, že jsem se zeptal a dostal tu informaci a není to tedy jen můj odhad ;-)

Odesláno

A v normální prodejně hodinek/šperků si to zkoušel? Já jsem několikrát sháněl atyp. gumu na svý starý Timexy, v době, kdy už se dávno nevyráběly, a nikdy nebyl problém objednat ani u nás "na vesnici".

Odesláno

A v normální prodejně hodinek/šperků si to zkoušel? Já jsem několikrát sháněl atyp. gumu na svý starý Timexy, v době, kdy už se dávno nevyráběly, a nikdy nebyl problém objednat ani u nás "na vesnici".

No, já jsem si prošel samozřejmě internet, jestli se takový náhradní řemínek dá někde obstarat a na nic jsem nenatrefil. Ale to je fuk, za mě dobrý - mám, informaci, kterou jsem potřeboval a kterou jsem přítelkyni slíbil, a tiše doufám, že ty hodinky prostě upadnou v zapomnění ;-)

Odesláno

Tak tady se ještě něco prodává,ale ty tvoje nevidím...http://www.zeichenderzeit.de/ersatzbaender/adidas.html

Nebo http://www.mastersintime.com/us/en/watch-bands/adidas/

Zavolej do Adidasu oni to z nějaký teplákovky zpíchnou.:-)

Dík, tam už jsem to prolezl předtím, než jsem sem napsal, jasně, že to tam nemají. :-)

Už to nechme být. Jsem zvědav, co moje milá řekne v únoru na ty Mondainy... (jestli řekne, že jsou hezké, ale ty Adidasky byly hezčí, tak se fakt picnu  :suicide_anim: )

Odesláno

Zas bych si s tím tak hlavu nelámal. Kup nějakej 30mm pásek, na Ebay za tři stovky mraky, seřízni ho podle toho starýho do oblouku a nabastli to tam svépomocí. Furt lepší jak drátem do oka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...