Přejít na obsah

Casio G-Shock GW M5610-1 - recenze

Strocek

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 268
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Nedávno jsem si koupil jen tak do práce a říkám si na všechno AW Ultra 2 a za tři týdny prodal (jsou hezky, ale to je za mě vše). 
Nyni jsem na vaši chválu koupil a jsem též nový majitel G-Shock. 
Musim uznat, ze to jsou opravdu bezstarostné hodinky a ještě ke všemu vypadají hezky. 
Veškerá řemeslnická prace: svareni, broušení flexou, zbijecky, bourací práce čili nejvetsi prach i špína, voda a já nevím co všechno zlého zvládají bez problému. 
Kdo nemá, tak musí stopro zkusit.

IMG_3917.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20240214_150608.thumb.jpg.ab8235685ceb17c21fdcd89de486379b.jpg

Také jsem si musel "doplnit vzdělání" a do své hodinkové kolekce dnes pořídil tuhle klasiku. Skvělé jsou 👍

S dnešním nákupem jsem vzal i ženě a dceři malé G-Shocky, Baby-G Hello Kitty a Looney Tunes limitky 😎

Tak nějak ale tuším, že vedle mých loňských žlutých CasiOak tyhle 5610 nebyly můj poslední G-Shock nákup... 😄

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, horskjan napsal:

Také jsem si musel "doplnit vzdělání" a do své hodinkové kolekce dnes pořídil tuhle klasiku. Skvělé jsou 👍

S dnešním nákupem jsem vzal i ženě a dceři malé G-Shocky, Baby-G Hello Kitty a Looney Tunes limitky 😎

Tak nějak ale tuším, že vedle mých loňských žlutých CasiOak tyhle 5610 nebyly můj poslední G-Shock nákup... 😄

Tyhle 5610 máme v rodině troje. Super hodinka.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Při instalaci plastotahu v2 jsem provedl nějaká vážení. Tak pokud by vás to zajímalo, tady jsou.

GW-M5610U samotný strojek (včetně bezelu) váží 34 g. GW5600 samotný má pro změnu 38 g. Pásek samotný má 15 g. Plasto tah bez 3 článků (tak pásne na normální až užší zápěstí) 41 g. 

Tedy 5610 s plastotahem váží stejně jako 7,5 deka salámu. 

Naměřená čísla komplet origo hodinek mi tedy vychází trochu nižší než jsou oficiálně udávané.

Jo a ještě pro zajímavost přesnost strojku 5610 je +15 s mezi 10.1. a 23.4. Tedy přes 4 s měsíčně a do minuty za rok. 

Upraveno uživatelem Komplikace_Dejv
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
před 23 hodinami, Milan napsal:

Zdravim !

Aké máte skusenosti s full metal case z aliexpresu na tieto hodinky, je to niečo kvalitné, alebo radšej nekupovať.

Ďakujem za odpovede.         Milan

Ahoj, mám to na svých už nějaký ten pátek a mohu jen doporučit, při výměně to krásně sedlo a pohodlně se to nosí, články jsou pospojovaný stěžejkama takže to jde jednoduše zkrátit - prodloužit, jediný mínus je velká váha což je ale u ocelovýho náramku celkem logické. Zpět k origo plastu jsem se prozatím nevrátil a je uložen v krabici ve které to přišlo. V té krabci jsou náhradní šroubky, stěžejky a také šroubováčky a vystěžejkovač který ale stojí za hovno ... zřejmě na jedno použití. Celkově za ty prachy u mě dobrý 👍 

_20240516_185423.JPG

_20240516_185521.JPG

_20240516_185621.JPG

_20240516_185717.JPG

Odkaz ke komentáři

No práve ta váha mi na nich chýba, lebo keď sú schované pod rukávom, tak sa ťažko dávaju von. Iné čo mám s kovovým náramkom, tak len potrasiem zápästím a vylezú von. No uvidím, pouvažujem, popripade sú ešte titanove, ale tam je už cena celkom vysoká.

Ďakujem za odpoveď.          Milan

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
V 5. 7. 2024 v 11:53, trefcz napsal:

Dárek od ženy, konečně je mám taky. emoji3.png Prvních pár dní jsem bojoval s místem, kde doma chytit signál a vypadá to, že místo nalezeno a již několik dní úspěšně v noci signál chycen. 6be2176b9126d746f52f4163248e5282.jpg

Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk

Ahoj, mám dotaz. Jakou velikost má displej 5610u v mm? Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...