hodnypan Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 A tady prehledny video k tahum:) https://youtu.be/bzm_3UAbQCQ?feature=shared Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dexter2015 Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 V 9. 1. 2024 v 21:59, hodnypan napsal: A tady prehledny video k tahum:) https://youtu.be/bzm_3UAbQCQ?feature=shared Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Nedávno jsem si koupil jen tak do práce a říkám si na všechno AW Ultra 2 a za tři týdny prodal (jsou hezky, ale to je za mě vše). Nyni jsem na vaši chválu koupil a jsem též nový majitel G-Shock. Musim uznat, ze to jsou opravdu bezstarostné hodinky a ještě ke všemu vypadají hezky. Veškerá řemeslnická prace: svareni, broušení flexou, zbijecky, bourací práce čili nejvetsi prach i špína, voda a já nevím co všechno zlého zvládají bez problému. Kdo nemá, tak musí stopro zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 GW-M5610U-1 v kovovém kabátku. Trochu překvapivě to nenarušilo příjem signálu rádia od atomových hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Také jsem si musel "doplnit vzdělání" a do své hodinkové kolekce dnes pořídil tuhle klasiku. Skvělé jsou S dnešním nákupem jsem vzal i ženě a dceři malé G-Shocky, Baby-G Hello Kitty a Looney Tunes limitky Tak nějak ale tuším, že vedle mých loňských žlutých CasiOak tyhle 5610 nebyly můj poslední G-Shock nákup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 před 2 hodinami, horskjan napsal: Také jsem si musel "doplnit vzdělání" a do své hodinkové kolekce dnes pořídil tuhle klasiku. Skvělé jsou S dnešním nákupem jsem vzal i ženě a dceři malé G-Shocky, Baby-G Hello Kitty a Looney Tunes limitky Tak nějak ale tuším, že vedle mých loňských žlutých CasiOak tyhle 5610 nebyly můj poslední G-Shock nákup... Tyhle 5610 máme v rodině troje. Super hodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Tak ještě rodinné foto... Všichni s těmi svými spokojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 12 hodinami, horskjan napsal: Tak ještě rodinné foto... Všichni s těmi svými spokojeni Pěkně. . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Dnes se mi čas automaticky sám nepřeřídil jinak na rádio řízeném budiku a na ostatních vše v pohode. Musel jsem pridrzet tlačítko v pravo dole a vyvolat rádio signá manuálně. Pak se mi začlo ukazovat zkratky c. 1,2 a 5. U vas v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Casiotrony v pohode, budiky tiez len manualne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 U mě 6510u naprosto v pohodě i s letním časem. Mám spoustu hezčích a dražších hodinek, ale funkčně tyhle těžko někdy něco překoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komplikace_Dejv Odesláno 23. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2024 (upraveno) Při instalaci plastotahu v2 jsem provedl nějaká vážení. Tak pokud by vás to zajímalo, tady jsou. GW-M5610U samotný strojek (včetně bezelu) váží 34 g. GW5600 samotný má pro změnu 38 g. Pásek samotný má 15 g. Plasto tah bez 3 článků (tak pásne na normální až užší zápěstí) 41 g. Tedy 5610 s plastotahem váží stejně jako 7,5 deka salámu. Naměřená čísla komplet origo hodinek mi tedy vychází trochu nižší než jsou oficiálně udávané. Jo a ještě pro zajímavost přesnost strojku 5610 je +15 s mezi 10.1. a 23.4. Tedy přes 4 s měsíčně a do minuty za rok. Upraveno 23. dubna 2024 uživatelem Komplikace_Dejv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Zdravim ! Aké máte skusenosti s full metal case z aliexpresu na tieto hodinky, je to niečo kvalitné, alebo radšej nekupovať. Ďakujem za odpovede. Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 před 23 hodinami, Milan napsal: Zdravim ! Aké máte skusenosti s full metal case z aliexpresu na tieto hodinky, je to niečo kvalitné, alebo radšej nekupovať. Ďakujem za odpovede. Milan Ahoj, mám to na svých už nějaký ten pátek a mohu jen doporučit, při výměně to krásně sedlo a pohodlně se to nosí, články jsou pospojovaný stěžejkama takže to jde jednoduše zkrátit - prodloužit, jediný mínus je velká váha což je ale u ocelovýho náramku celkem logické. Zpět k origo plastu jsem se prozatím nevrátil a je uložen v krabici ve které to přišlo. V té krabci jsou náhradní šroubky, stěžejky a také šroubováčky a vystěžejkovač který ale stojí za hovno ... zřejmě na jedno použití. Celkově za ty prachy u mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 No práve ta váha mi na nich chýba, lebo keď sú schované pod rukávom, tak sa ťažko dávaju von. Iné čo mám s kovovým náramkom, tak len potrasiem zápästím a vylezú von. No uvidím, pouvažujem, popripade sú ešte titanove, ale tam je už cena celkom vysoká. Ďakujem za odpoveď. Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Dárek od ženy, konečně je mám taky. Prvních pár dní jsem bojoval s místem, kde doma chytit signál a vypadá to, že místo nalezeno a již několik dní úspěšně v noci signál chycen. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kockagejsa Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 V 5. 7. 2024 v 11:53, trefcz napsal: Dárek od ženy, konečně je mám taky. Prvních pár dní jsem bojoval s místem, kde doma chytit signál a vypadá to, že místo nalezeno a již několik dní úspěšně v noci signál chycen. Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Ahoj, mám dotaz. Jakou velikost má displej 5610u v mm? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 9. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2024 Ahoj, mám dotaz. Jakou velikost má displej 5610u v mm? Díky za odpověďZobrazovací pole bílou ohraničené je 21x15mm cca.Odesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno 10. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2024 Nemáte někdo prosím zkušenost s konkrétním plastotahem z Ali na 5710U, který by jste doporučili? Je tam toho mraky a nevím který vybrat. DěkujiOdesláno z mého SM-A536B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se