extinct Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Zdravim, rozhodl jsem se pro nakup Vacheron Constantin Dual Time. Cestou z prace jsem se stavil u Bechyneho, kde mi doporucili nejaky shop v Parizske. Udajne by zde VC meli prodavat, nic vic mi vsak nesdelili. Prochazel jsem net a priznam se, ze se v nabidkach obchodniku prilis neorientuji. Nasel jsem nabidky od cca 11.000,- EUR do 19.000,- EUR dle provedení. Rad bych poridil kus ze zluteho zlata s kozenym remenem. Velmi nerad bych naletel, muzete mi prosim doporucit prodejce, shop ci sajt, kde bych mohl tyto stroje zakoupit? p.s. myslite, ze je jednodussi sednout do auta a zajet si pro ne do svycar? diky za info I I I
pavel23 Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Když chceš koupit tak drahý stroje tak si pro ně určitě zajeď , je to úplně něco jiného kupovat v CH. Pak sem hoď foto a pocity.
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 souhlas s pavlem, pro hodinky takového formátu se vyplatí udělat si výlet do švýcar
Bobisek Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 tyhle dotazy jsou kouzelné když bych chtěl utratit 300 či víc tisíc, tak bych se opravdu zkusil do věci trochu více ponořit, pokud to ale je ve stylu "jdu z práce a chci Vacherony", tak poradím přeci jen to Carollinum, na druhou stranu, obávám se, že waiting list to jistí, Švýcary nevyjímaje
extinct Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2008 tyhle dotazy jsou kouzelné když bych chtěl utratit 300 či víc tisíc, tak bych se opravdu zkusil do věci trochu více ponořit, pokud to ale je ve stylu "jdu z práce a chci Vacherony", tak poradím přeci jen to Carollinum, na druhou stranu, obávám se, že waiting list to jistí, Švýcary nevyjímaje Díky. Vsechny svoje hodinky jsem kupoval vetsinou od obchodnika, ktery za mnou prisel do kancelare. Nicmene nejdrazi model, ktery jsem poridil stal neco malo pres 200 tis. CZK... o koupi techto uvazuji jiz delsi dobu, bylo docela narocne se rozhodnout... mozna jsem svuj dotaz neformuloval presne. jde mi spise o to, zdali nemate zkusenosti, jestli se da o cene (u teto konkretni znacky) na miste jeste vyjednavat... kdyz jsem kupoval Panerai Regatta 2006, dohodli jsme cenu o cca 1400 Eur nizsi nez byla oficialni nabidka...
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 jde mi spise o to, zdali nemate zkusenosti, jestli se da o cene (u teto konkretni znacky) na miste jeste vyjednavat... kdyz jsem kupoval Panerai Regatta 2006, dohodli jsme cenu o cca 1400 Eur nizsi nez byla oficialni nabidka... vyjednávat se dá u všeho nevím jaká byla základní cena u Regat,ale 1400 eur mohla být standardní 10% sleva kterou jsem zatím získal všude kromě Carollina v Pařížské - tam bylo 5% a to jenom, protože jsem netlačil na pilu
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 myslím že co se týká slevy dá se o ní dobře vyjednávat pokud má obchodník zboží skladem
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 A který model vlastně chceš?
extinct Odesláno 11. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Skvele, diky za info. Priznam se, ze 10% by bylo oka. Chci poridit VC Malte Dual Time Regulator. Pouze mam mensi dilema v jake barve kovu. Vsechny hodiny mam v bilem, nicmene u takto precizne zpracovaneho stroje mi zluta nepripada nevkusna. Pouze jednou jsem si poridil klasicke Rolex Oyster v bilo zlutem kovu a priznam se, ze jsem si pripadal trosku jako vychodonemecky turista, omlouvam se znacce, ale pro mne byly ponekud kycovite. Uz jsem psal trem prodejcum do svajcu, tak cekam, ze se mi zitra ozvou. Jezdim pres ne do Francie tak dva az trikrat do roka, tak bych jednou navic ty jejich precpane dalnice zkousnul. Ale musim rici, ze na tyto hodiny se tesim asi ze vsech nejvice. Az je koupim, urcite nafotim a dam vedet svoje dojmy. Diky vsem a hodne stesti
klobadysek Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 (upraveno) No jestli ses pro ne rozhod driv nez jsi je mel na zivo moznost videt a vyzkouset tak to klobouk dolu. Takovehle hodinky patri k lidem co si nelamou hlavu jestli muzou nekde neco usetrit na nejakem internet sajtu. To je proste Faux pas. K tomuhle sperku myslim patri slova "privezl jsem si je z posledni navstevy v Zeneve". Upraveno 11. února 2008 uživatelem klobadysek
Návštěvník Kamil Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Já vám nevím, ale nějak těm regulátorům nemůžu přijít na chuť. Možná jde jen o zvyk. Rozhodně hodinky jsou to nádherný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 A čo ešte obsahuje vaša (tvoja) zbierka ?
rorda Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Takovehle hodinky patri k lidem co si nelamou hlavu jestli muzou nekde neco usetrit na nejakem internet sajtu.Tahle bych to nějak viděl i já ... Řešit, jestli někde můžu získat slevu, byť i 10%, mi u takovejch hodinek přijde celkem zábavný a myslim si o tom svý ...
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 proč? 10% z ceny takových hodinek není zanedbatelná částka
rorda Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 proč? 10% z ceny takových hodinek není zanedbatelná částkaTo jistě není, ale nechápu, proč by se po ní pídil člověk, kterej si pořizuje takový hodinky ... Možná to zní blbě a nebo nepochopitelně, pravda, setkal jsem se s hooodně bohatejma lidma, který řešili, kde ušetřit v malym, ale takový neměli podobný hodinky na ruce, pro ty by byly hodinky dražší třeba než dvacet tisíc vyhozený peníze ...
kubson Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 nemyslím že je přímá úměra mezi tím, kolik má člověk peněz a jakou cenu pro něj peníze mají. abych nebyl úplně offtopic, myslím že ve verzi z růžového zlata by vypadaly luxusně
rorda Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Odesláno 11. února 2008 Samozřejmě to je relativní záležitost ...
extinct Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Staci se zamyslet nad faktem, zdali skutecnost, ze jsi ve vyssi primove skupine primo nevypovida o Tvem celkovem financnim chovani. Asi se shodneme na tom, ze vyse konta nemeni Tve nakupni chovani (paklize jsi penize nevyhral nebo je neukradl). Nejak jsi se k nim dopracoval, vetsinou to trva a mas cas si na tento narust zvyknout, stejne tak posléze na moznost s nimi disponovat ve vetsi mire, nicmene to je cele. Mam kolem sebe par lidi, kteri jsou na tom podobne a nemyslim si, ze se chovaji jinak, ba naopak. Pripada mi naopak velmi nelogicke u jakekoli sumy a v dnesni silne konkurencni dobe vseobecne si o slevu nerici. Pokud se nejedna o unikat jedinecneho vyznamu vzdy je prostor pro vyjednavani, zalezi pritom na kvalite obchodnika a firemni kulture, ktera jej formuje. Kazdy obor ma vsak sva specifika a proto jsem se na vas obratil, abych prave faux pax nezpusobil, napr. s ohledem na dalsi servis, akce poradane firmou, atd. Pravdou je, ze jsem stroj jeste realne nevidel a tedy jej ani nezkousel. Nicmene dokumentace a fotogalerii jsem navstivil dostatek a tedy predpokladam, ze kvalita reseni a zpracovani bude odpovidajici. Uvidime, treba se mylim a budu jednim z klientu, kteri budou u VC na cerne listine prskoletu lamentujicich nad nekvalitnim zpracovanim a nelogicnosti reseni.
dagou Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Odesláno 12. února 2008 Staci se zamyslet nad faktem, zdali skutecnost, ze jsi ve vyssi primove skupine primo nevypovida o Tvem celkovem financnim chovani. Asi se shodneme na tom, ze vyse konta nemeni Tve nakupni chovani (paklize jsi penize nevyhral nebo je neukradl). Nejak jsi se k nim dopracoval, vetsinou to trva a mas cas si na tento narust zvyknout, stejne tak posléze na moznost s nimi disponovat ve vetsi mire, nicmene to je cele. Mam kolem sebe par lidi, kteri jsou na tom podobne a nemyslim si, ze se chovaji jinak, ba naopak. Pripada mi naopak velmi nelogicke u jakekoli sumy a v dnesni silne konkurencni dobe vseobecne si o slevu nerici. Pokud se nejedna o unikat jedinecneho vyznamu vzdy je prostor pro vyjednavani, zalezi pritom na kvalite obchodnika a firemni kulture, ktera jej formuje. Kazdy obor ma vsak sva specifika a proto jsem se na vas obratil, abych prave faux pax nezpusobil, napr. s ohledem na dalsi servis, akce poradane firmou, atd. Pravdou je, ze jsem stroj jeste realne nevidel a tedy jej ani nezkousel. Nicmene dokumentace a fotogalerii jsem navstivil dostatek a tedy predpokladam, ze kvalita reseni a zpracovani bude odpovidajici. Uvidime, treba se mylim a budu jednim z klientu, kteri budou u VC na cerne listine prskoletu lamentujicich nad nekvalitnim zpracovanim a nelogicnosti reseni. Tohle se mi zdá jako rozumný názor. Takovéhle hodinky už určitě dávají prostor pro slevu a ještě budete oba spokojeni - jak ty, tak obchodník. Faux pas je možná tu slevu nežádat. Jenom jít a tupě věc koupit lze v hyermarketu, ale obchodník je rád za kontakt a možnost "osobního" přístupu. A myslím, že raději prodají tenhle skvost někomu, kdo o tom uvažoval a dlouho přemýšlel, než-li trumberovi, který který si je koupí jako housku n krámě, aby si je přivez ze Ženevy... Já osobně bych preferoval barvu jako Kubson, to růžové zlato jde krásně k barvě řemenu.
extinct Odesláno 12. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2008 diky. Mam z te barvy dost podobny pocit. V teto chvili to uz vsak chce opravdu posoudit v realu. Vsem jeste jednou diky za nazory a samozrejme dam vedet...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se