zaja.j Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 (upraveno) Ahoj lidi,jsem tu novej a teprve se rozkoukavam,ale i tak bych chtel poprosit o radu.Chtel bych si koupit hodinky na bezne noseni.Premyslim o Certinach.Co takhle modelova rada ds first?Jsou jednoduche jen s datumovkou,automaty,saf.sklo.Ciselny kod hodinek podle katalogu je-C633.7084.42.62 Upraveno 13. února 2008 uživatelem zaja.j
kubson Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 ahoj, pokud si chceš ušetřit čas a peníze, tak si je kup a na chronomag se už nevracej v opačném případě budeš zasypán desítkami názorů, nebudeš si moc vybrat, budeš trávit větší než malé množství času u chronomagu, aby sis nakonec koupil něco mnohonásobně dražšího
Vit Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Ahoj lidi,jsem tu novej a teprve se rozkoukavam,ale i tak bych chtel poprosit o radu.Chtel bych si koupit hodinky na bezne noseni.Premyslim o Certinach.Co takhle modelova rada ds first?Jsou jednoduche jen s datumovkou,automaty,saf.sklo.Ciselny kod hodinek podle katalogu je-C633.7084.42.62 Přesně tyto mám i s ocelovým tahem a jsem velmi spokojen.
zaja.j Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Diky,je jasny,ze tu budu travit opravdu dost casu. do hodinek jsem nadsenec.Uz ted jsem ztracenej
KGrob Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Diky,je jasny,ze tu budu travit opravdu dost casu. do hodinek jsem nadsenec.Uz ted jsem ztracenej Tož vitaj a šetři barde
Filini Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Aj ja ich mam. V inej variante. Foto v podpise
Mr.Karboni Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Taky mám na normální nošení CERTINY a jsem max spokojenej !!!
yed69 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Utíkejte pryč! Za rok se nepoznáte....budete mít plný šuplík hodinek a nebude Vám moc jasné jak se to mohlo přihodit. Na druhou stranu zůstanou Vám na celý život.
Cyber Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Utíkejte pryč! Za rok se nepoznáte....budete mít plný šuplík hodinek a nebude Vám moc jasné jak se to mohlo přihodit. Na druhou stranu zůstanou Vám na celý život. Nezůstanou. Ani omylem. Vsadím boty :-)
yed69 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Nezůstanou. Ani omylem. Vsadím boty :-) U většiny chronomagiků asi ne. Já jsem ale pacient. Všechny mechanické hodinky, které jsem kdy vlastnil a nosil ještě mám. Nejsem schopen je prodat.
Z. Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 A tak by to podle mne mělo být. Člověk by neměl opouštět staré lásky a přátele kvůli novějším...
Cyber Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 A tak by to podle mne mělo být. Člověk by neměl opouštět staré lásky a přátele kvůli novějším... Lásky, a přátelé nejsou hodinky. Naštěstí. Alespoň pro mě ne. Hodinky jsou radost, nic víc, nic míň.....
yed69 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 (upraveno) A tak by to podle mne mělo být. Člověk by neměl opouštět staré lásky a přátele kvůli novějším... No, ale mně za deset měsíců tady nějak přibylo devět kusů mechanických...to je na léčebnu Končím. Upraveno 19. února 2008 uživatelem yed69
hciq Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 (upraveno) lásky se musejí opouštět, aby bylo na co vzpomínat, a přátelství.. to je něco úpně jinýho Hodinky jsou pro radost a požitek, tak jako dobrej chlast, žrádlo, nebo třeba auta. V žádným případě pro ně nehodlám krvácet. To pro ty první dva jo. Upraveno 19. února 2008 uživatelem hciq
Z. Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Hodinky jsou radost, nic víc, nic míň..... Jasně. Ale někdy je pěkné být věrný i těm věcem. Ale je jasné, že když jich má člověk několik desítek nebo stovek, tak je to potom těžké. Já mám čtvery a už to se mi začíná jevit jako problém. Když tahle vášeň přeroste ve sběratelství, tak se jakoby něco vytrácí. Mizí ten osobní vztah a z hodinek se stávají jen další položky do sbírky. Alespoň tak to cítím já. Proto se snažím si zachovat ke svým hodinkám trochu osobnější vztah a končím s nákupy (alespoň tedy doufám ).
Cyber Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Jasně. Ale někdy je pěkné být věrný i těm věcem. Ale je jasné, že když jich má člověk několik desítek nebo stovek, tak je to potom těžké. Já mám čtvery a už to se mi začíná jevit jako problém. Když tahle vášeň přeroste ve sběratelství, tak se jakoby něco vytrácí. Mizí ten osobní vztah a z hodinek se stávají jen další položky do sbírky. Alespoň tak to cítím já. Proto se snažím si zachovat ke svým hodinkám trochu osobnější vztah a končím s nákupy (alespoň tedy doufám ). S nákupy člověk ( pacient Chronomagu ) nekončí nikdy. Pouze dočasně abstinuje. Bohužel při nedostatečné léčbě je stav chronický, a recidiva se brzy dostavuje sama. Čtvery hodinky s osobním vztahem, to je ještě léčitelné první stadium nemoci. Všichni si tím na začátku prošli, a jen pár se jich uzdravilo...držím palce...
Z. Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Díky. Uvidíme. Ale obávám se, že máš pravdu. Ale našel jsem určité (i když asi jen dočasné řešení), jak tu závislost obrátit alespoň trochu bohulibým směrem. V rodině se schyluje k několika významným kulatým výročím... Takže mohu koupit ještě nejméně troje hodinky a zachovat si čisté svědomí I když teď nastane problém: koupit takové hodinky, které by se líbily obdarovaným a alespoň trochu i mně. Nedokážu totiž koupit něco, co nesplňuje moje představy o dobrých hodinkách, i když vím, že to dotyční třeba ani neocení, protože se o hodinky nijak zvlášť nezajímají...
hufnor Odesláno 28. února 2008 Nahlásit Odesláno 28. února 2008 ... když vím, že to dotyční třeba ani neocení, protože se o hodinky nijak zvlášť nezajímají... Ja jsem byl stejny, o hodinky se nezajimajici, pripad, do te doby, nez jsem zabrousil na chronomag pri hledani hodinek pro tatu k polokulatinam. Hodinky jsem, taky kvuli memu relativnimu mladi a nizkemu stavu konta, vnimal a delil na dve skupiny. Takove ty tuctove Bentime, Kveekvee a podobne, ktere zakonite nemuzou oslovit vubec nikoho a pak ten zbytek, ktery byl absolutne mimo me financni moznosti, cili jsem se o ne, jak jinak, nezajimal. A tak, kdyz moje quarzky za 1200 po nekolika letech dohrkaly, ani jsem nenechal vymenit baterku, protoze hodinky byly spis zavazi na zapesti a pokracoval jsem v nijak zvlast nezajimani se. No a ted jsem tu, travim tu celkem dost casu, pocet hodinek, ktere bych moc rad vlastnil se vyhoupl z nekdejsi nuly na cca 10 (zatim) a hodinky koupene na tomto foru puvodne pro brachu, si po tydennim noseni (za ucelem otestovani presnosti chodu ) necham ja a bracha dostane nejspis ponozky... Takze kupujte blizkym pekne hodinky, muze to vest k vytvoreni takove pekne zavislosti! A rikam pekne, protoze kdyz se na to podivate, tak je to i ekonomicky prinosne. My zavislaci pracujeme vic, abychom meli penize na nakup krasnych umeleckoremeslnych predmetu - v podstate uzitecnych prenosnych hybacich sosek - ktere musi nekdo vyrobit, dovezt a prodat, coz zvysuje zamestnanost. Pravda, rodinnemu rozpoctu to prilis nepomuze, ale napr. takove vzpominky na dovolenou u more stejne vydrzi jenom do te doby, nez deti smazou slozku s fotkama, aby na disku bylo misto na nove Niitfoorspiidy. Ale hodinky, ty vydrzi ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se