simsa Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Jestli je paní Kmínková mimo mísu,nevim,ale arogantní rozhodně v mém případě nebyla.Mě štvou ty ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 (upraveno) Mě se zdála taky v poho... nicméně je mi líto, že nový majitel toto vlákno (forum) nečte... možná by se zamyslel co a jak s současným managementem... Upraveno 6. srpna 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 No u me renovace byla p. Kminkova taky bez problemu. Poslala i fotku tlakovky.Za mne vse OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Poslat tam stroj bez servisu a servisovat až po dodání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Jenže to znamená zase sundat ručičky, kterým to nedělá dobře, i číselník se může poškodit,... Z bláta do louže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 hodinky jsou opravené, hodinářce se zdálo, že v určité poloze škrtalo vteřinové kolo o pérovník. Necháme je teď ve zkouškách a když to bude pořádku, tak je příští týden odešleme. Tak mi přišel mail z Eltonu, tak uvidíme jak dopadnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 To byla určitě ta z pizzerky , sakra jak ona se jmenovala... Manťáku, chlípníku stará, poraď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Dobrý den,Hodinky jsem nechal rozebrat naší nejlepší hodinářkou. Zjevnou závadu ale nezjistila, takže je vyčistí a složí je a uvidíme.S pozdravem Miloslav Holý Výrobně technický ředitel Production Director Předchozí mail. Melly: Možná ano! Čert ví jak myslel slovo nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Fade: No myslel tím, že holka z pizzerky je to nejlepší, co aktuálně Elton má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Fade: No myslel tím, že holka z pizzerky je to nejlepší, co aktuálně Elton má :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Dnešní info z eltonku: mé igeny se jim taky prý začaly zpožďovat. Prý strojek celý komplet seskládají znova . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkStastny konec?Ptam se jen proto, ze si to ty hodinky zaslouzi! ;-)Jsou to krasky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 To se uvidí. Měly by být hotové příští týden. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Jak ti dorazi, tak od tebe ocekavam, ze ty sve Omegy hodis do supliku a minimalne mesic budes Igeny hyckat na ruce! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Taky mi přijdou příští týden. Prý... Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Jak ti dorazi, tak od tebe ocekavam, ze ty sve Omegy hodis do supliku a minimalne mesic budes Igeny hyckat na ruce! :-)Jasné Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Zdar,akurat uvazujem o renovacnom IGEN ze si dam spravit u ELTON.Zaujimal by ma rozdiet medzi plastovou a hlinikovou vlozkou lunety.Citam ze je rozdiel ale dajak som sa nedocital ze aky rozdiel. Ako samozrejme mi je jasne ze plast je plast ale teraz neviem co si radsej vybrat.Poradte pripadne aj foto dajte.Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Projeď toto vlákno, fotky najdeš. Krom materiálu hliníková má lumibod. No a největší rozdíl je samozřejmě cena - hliníková vyjde jak vložka lunety na plexový Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Viete mi zhruba dat cenu na hlinikovu lunetu?Predpokladam ze Hlinikova luneta bude mat aj vacsiu zivotnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Byla tuším nějak 1500-1800,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Černá duralová luneta-1200Kč bez dph. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se