skalis Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 filo-boxer: Mám u sebe Jak IGENy tak Hirsch Rally, ale nemám vystěžejkovač abych to mohl přendat a nafotit :( Pouzij kudlu (opatrne), sam jsem na to kombo zvedavy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Ani kudlu nemám :( (tedy kromě bojového nože...) Ve čtvrtek večer to zkusím, ale to už to sem nejspíš šoupne někdo jiný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Ani kudlu nemám (tedy kromě bojového nože...) Ve čtvrtek večer to zkusím, ale to už to sem nejspíš šoupne někdo jiný ... V Igenech jsou prece dirky z boku - staci pichnout jehlou nebo necim a stezejka je venku. Ale zadny stres, klidne to pocka i do ctvrtka ! Dik za ochotu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Hele, večer před spaním se na to kouknu, jesli budu mít vercajk, jde spíš oto, že nemám jak sundat ten Rally řemen ze Signalů, na kterých ho má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Dnes jsem, po referencích zde uvedených, navštívil na Florenci hodináře pana Frýdla. Potřeboval jsem do koupených IGENů stěžejky. Dal mi tam za 70,- Kč nerezové, takže naprostá pohoda. Je to opravdu velice příjemný pán a jsem rád, že o něm vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 pavča: A hlavně šikovný Měl jsem u něj vintage chronograf, který měl ohlou setrvačku a po jeho zásahu běží hned po Steinhartech nejpřesněji ze všech mechanik co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 (upraveno) Pár fotech mých renovovaných Igenů jsem dal sem Upraveno 29. dubna 2009 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Pár fotech mých renovovaných Igenů jsem dal sem No to je nádhera a elegance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Pár fotech mých renovovaných Igenů jsem dal sem perfektní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Noblesni zalezitost, uzivej si je!! Take po nich silham. Ale spis me berou cervene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 hmm....já se Igenů,které jsem měl(na renovaci) zbavil........ale jak to tu tak pozoruju,začínám být nalomenej si je znovu pořídit...... moc pěkné...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Tak už jsem je na Rally řemenu nafotil, večer to sem hodím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Tak už jsem je na Rally řemenu nafotil, večer to sem hodím Ty to delas napinave.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Teď jsem přijel ze školy a nemůžu najít kabel pro připojení mobilu k počítači, večer se najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Teď jsem přijel ze školy a nemůžu najít kabel pro připojení mobilu k počítači, večer se najde Tak to dopada, kdyz je clovek bordelar... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Tak tady jsou slíbené fotky... Za mizernou kvalitu se omlouvám, mobil fotí naprd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2009 Moc ne, Hirsch Rally je dobrý řemen na nošení, měkký a poddajný, ale na IGENech je takový nevýrazný a subtilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Také se mi moc nezdá, trochu mě ruší ty otvory. Já jsem byl u simona a mám ve výrobě řemen eňo něňo (doufám). Ve čtvrtek si pro něj jdu, tak pak udělám foto. To budou IGENy jako víno (také jsou vínové). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 @Tada: diky za fotky. Mam z toho smisene pocity, ale spis asi ne. Hele Tado, uz jsi prodal ty svoje Sport II? Jestli ne, nemohl bys sem, prosim, hodit foto jak ten Hirsch na nich vypada? Ale jestli se ti do toho nechce tak se na to vyprdni. Hirsch Rally se mi hodne libi, akorat nevim na ktere hodinky si ho koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se