Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
filo-boxer: Mám u sebe Jak IGENy tak Hirsch Rally, ale nemám vystěžejkovač abych to mohl přendat a nafotit :( :(

Pouzij kudlu (opatrne), sam jsem na to kombo zvedavy :thumbsup_anim: .

Návštěvník Tada
Odesláno

Ani kudlu nemám :( :( (tedy kromě bojového nože...)

Ve čtvrtek večer to zkusím, ale to už to sem nejspíš šoupne někdo jiný ...

Odesláno
Ani kudlu nemám :( :( (tedy kromě bojového nože...)

Ve čtvrtek večer to zkusím, ale to už to sem nejspíš šoupne někdo jiný ...

V Igenech jsou prece dirky z boku - staci pichnout jehlou nebo necim a stezejka je venku. Ale zadny stres, klidne to pocka i do ctvrtka :smile_anim: ! Dik za ochotu!

Návštěvník Tada
Odesláno

Hele, večer před spaním se na to kouknu, jesli budu mít vercajk, jde spíš oto, že nemám jak sundat ten Rally řemen ze Signalů, na kterých ho má...

Odesláno

Dnes jsem, po referencích zde uvedených, navštívil na Florenci hodináře pana Frýdla. Potřeboval jsem do koupených IGENů stěžejky. Dal mi tam za 70,- Kč nerezové, takže naprostá pohoda. Je to opravdu velice příjemný pán a jsem rád, že o něm vím.

Návštěvník Tada
Odesláno

pavča: A hlavně šikovný :) Měl jsem u něj vintage chronograf, který měl ohlou setrvačku a po jeho zásahu běží hned po Steinhartech nejpřesněji ze všech mechanik co mám :)

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Pár fotech mých renovovaných Igenů jsem dal sem :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Noblesni zalezitost, uzivej si je!!

Take po nich silham. Ale spis me berou cervene.

Odesláno

hmm....já se Igenů,které jsem měl(na renovaci) zbavil........ale jak to tu tak pozoruju,začínám být nalomenej si je znovu pořídit......

moc pěkné...... :smile_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak už jsem je na Rally řemenu nafotil, večer to sem hodím :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Teď jsem přijel ze školy a nemůžu najít kabel pro připojení mobilu k počítači, večer se najde :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak tady jsou slíbené fotky... Za mizernou kvalitu se omlouvám, mobil fotí naprd...

post-4392-1241108452.jpg

post-4392-1241108463.jpg

post-4392-1241108477.jpg

Návštěvník Tada
Odesláno

Moc ne, Hirsch Rally je dobrý řemen na nošení, měkký a poddajný, ale na IGENech je takový nevýrazný a subtilní

Odesláno

Také se mi moc nezdá, trochu mě ruší ty otvory. Já jsem byl u simona a mám ve výrobě řemen eňo něňo (doufám). Ve čtvrtek si pro něj jdu, tak pak udělám foto. To budou IGENy jako víno (také jsou vínové).

Odesláno

@Tada: diky za fotky. Mam z toho smisene pocity, ale spis asi ne. Hele Tado, uz jsi prodal ty svoje Sport II? Jestli ne, nemohl bys sem, prosim, hodit foto jak ten Hirsch na nich vypada? Ale jestli se ti do toho nechce tak se na to vyprdni. Hirsch Rally se mi hodne libi, akorat nevim na ktere hodinky si ho koupit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...