Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

68.1 s rovným brusem místo "letokruhů", to by teprve bylo něco! :smile_anim: Někde jsem ho viděl, minimálně prototyp 68 s Elast Blokem ho měl.

Tento accutronův prototyp budeš shánět těžko http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6385-elast-blok/page__hl__%2Belast+%2Bblock__st__20

Dodány fotky od accutrona.

post-9327-028900100 1348601563.jpg

post-9327-052042000 1348601578.jpg

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě srovnání se standardními Igeny. Fotka je půjčená z fóra, díky Ondro :-)

Palec nahoru moc pěkný igeny....:smile_anim:

teď mě napadnul takovej nápad .....

kdyby to zdražení které nedávno proběhlo u renovaci Igenu bylo vykompenzováno vzestupnou kovovou lunetou tak bych eltonuuum zatleskal:smile_anim:

ale toho se asi nedockame:sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Tento accutronův prototyp budeš shánět těžko http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6385-elast-blok/page__hl__%2Belast+%2Bblock__st__20

Dodány fotky od accutrona.

To by šlo vykartáčovat na 68.4. Aj vím, kdo by to udělal :-)

Přemýšlel jsem vyfrézovat ženevský pruhy na 68.4, šlo by to.

Akorát je to spousta energie špatným směrem

Odkaz ke komentáři

Když rok vydržíš, tak Ti je potom vykopu , tady jsou uložené :rip:

Jo, jo, tvé úsilí jsem sledoval. Ale nejsem takový optimista, abych věřil, že přečkají bez úhony. Já si raději vyhlídnu něco na aukru nebo počkám, jestli mi nějaký chronočlen něco nenabídne. Už jsem to strčil do inzerce. Ale jinak dík za nabídku. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Ještě srovnání se standardními Igeny. Fotka je půjčená z fóra, díky Ondro :-)

Luxusní krásné hodinky. :clap: :clap:

Ti ti odpustím i ten rozměr fotek - k takovéhle parádě je větší rozlišení dobře.

Dík, za kompliment. Jsem trošku cílevědomý a vytrvalý :-)

68.1. se dával do Diplomatů Incabloc, tam je na 100%. Nebo to chce trpělivě hledat, ony se nějaké objeví. Mě to taky trvalo, původně pro ně byl nachystaný 68.3. třetišroubek

Edit: Tady je ten třetišroubek, taky není špatný

Já Diplomaty v inkabloku mám a je v nich 68.3 třetišroubek. Už se to tu kdysi řešilo a nejsem jediný.

Odkaz ke komentáři

Luxusní krásné hodinky. :clap: :clap:

Ti ti odpustím i ten rozměr fotek - k takovéhle parádě je větší rozlišení dobře.

Já Diplomaty v inkabloku mám a je v nich 68.3 třetišroubek. Už se to tu kdysi řešilo a nejsem jediný.

Mám Diplomaty Incabloc, kal 68.1, trišrobik a dvojramenný zotrvák.

Odkaz ke komentáři

Pochlubím se taky v tomhle vlákně. Dneska dorazily po dlouhém čekání (odesílal jsem je na konci května) moje vysněné Igeny. První kontakt s Eltonem na tohle provedení proběhl vloni v dubnu, tehdy byl nepřekonatelný lesklý ciferník. Letos se to už po dlouhých debatách povedlo.

Mým cílem bylo vytvořit renovaci, která by zobrazovala jedny z prvních Igenů (prototyp). Inspirací mi bylo několik nalezených Igenů s lesklým cifrem, a plechovou lunetou. Prvním Sportům odpovídá i použití kal. 68.1

Někde tady na fóru jsem četl, že Igeny s plechovou lunetou měl i František Venclovský

Krása!

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pozitivní reakce, do poslední chvíle jsem si nebyl jistý správností rozhodnutí a výsledek předčil i moje očekávání. Ve srovnání se standardní renovací je ten rozdíl fakt vidět. A hodinky jsou naživo ještě lepší než na fotkách.

A ještě jeden obrázek

Odkaz ke komentáři

Díky všem za pozitivní reakce, do poslední chvíle jsem si nebyl jistý správností rozhodnutí a výsledek předčil i moje očekávání. Ve srovnání se standardní renovací je ten rozdíl fakt vidět. A hodinky jsou naživo ještě lepší než na fotkách.

A ještě jeden obrázek

A nebojíš se o sklíčko ? Já budu mít obavu, že se, sice tvrzené, ale přece jen plastové sklo lehce poškrábe. To mě trošku děsí. Já ty svoje (až se jich dočkám) chci nosit na sport a na volnočas, ale toho se trochu bojím. Jinak je vidět, že si je užíváš !!! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

A nebojíš se o sklíčko ? Já budu mít obavu, že se, sice tvrzené, ale přece jen plastové sklo lehce poškrábe. To mě trošku děsí. Já ty svoje (až se jich dočkám) chci nosit na sport a na volnočas, ale toho se trochu bojím. Jinak je vidět, že si je užíváš !!! :smile_anim:

Jemný škrábance vemu displexem, větší šmirglem a diamantovou pastou. A v případě nouze v Eltonu snad ještě nějaký sklíčka budou

Odkaz ke komentáři

Jemný škrábance vemu displexem, větší šmirglem a diamantovou pastou. A v případě nouze v Eltonu snad ještě nějaký sklíčka budou

Na plast diamantovou pastu,nebo tam máš minerál?Na plast je diamant.pasta házáním perel sviním.Stačí Tempo pasta,polywatch či displex a na hlubší smirek pod vodou 1200,1500 až 2000 a opět polywatch či něco podobného.

Odkaz ke komentáři

Na plast diamantovou pastu,nebo tam máš minerál?Na plast je diamant.pasta házáním perel sviním.Stačí Tempo pasta,polywatch či displex a na hlubší smirek pod vodou 1200,1500 až 2000 a opět polywatch či něco podobného.

Mám doma 4 tuby diamantový pasty 3/2, to je na všechno :-) Kvůli nějakýmu škrábanci nebudu kupovat displex, nebo polywatch. Dyť je to drahý jak prase :-)

1200 šmirgl a pasta :-) A basta :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...