Melly Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Tak už jenom červené a mám je komplet. Tyhle jsou pecka - bila luneta, pasek v barve cifru a neni o cem :-)
Fade Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Jak dlouho vám vydrží svítit indexy na novém ciferníku? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Fade Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Nikdo nic? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
straspol Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Na Seikách, Zenech až do rána, na Certinách k ránu přestává být k odečtení, na Eltonech asi hodinu po intenzivním nasvícení zůstává ciferník čitelný. Zhruba od půlnoci se na nich už nedá přečíst čas. Dvojitě nanesená lumi trochu pomáhá, ale není to žádná sláva...
Fade Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Děkuji. Právě jsem se rozhodl pro nový ciferník a lunetu, tak zjišťuji jak na tom je luminiscence. Čekal jsem teda více za ty peníze... Ach jo. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
klasik51 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a neboto nejde a praskne? Jde mi o to, jestli jste to už někdo dělal? Děkuji
financ Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a neboto nejde a praskne? Jde mi o to, jestli jste to už někdo dělal? Děkujipůvodní pouzdro, nebo renovační?
bohus76 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a neboto nejde a praskne? Jde mi o to, jestli jste to už někdo dělal? DěkujiU původní mosazi /počítám Zdenku že máš původní/ ,se to rádo láme,neříkám,že to nejde,ale chce to opravdu s citem.
straspol Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a neboto nejde a praskne? Jde mi o to, jestli jste to už někdo dělal? DěkujiNožku ulomíš. Pokud ne, stejně se na ní oloupe chrom. Moje rada- nech je tak jak jsou.
klasik51 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Jj původní, neni to moc, ale je to vidět. Řikám si, když to šlo tam, mohlo by se to s citem, tahem vrátit.Ale třeba má straspol pravdu, je to pravá spodní nožka a je trochu doleva a taky malinko dolu/ dozadu.Ale to pokušení je velké. V záloze je i renovační pouzdro i když se s nim počítalo původně na něco jiného.
straspol Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Já to znám, věř mi a nech to tak, Když to neulítne hned, ulítne to až to budeš nejmíň čekat.
Jeronimo Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 (upraveno) Křivé nohy rovnám zcela běžně, mám tak 80% úspěšnost. Takže u kousků na kterých záleží, doporučuji nerovnat. Upraveno 2. srpna 2015 uživatelem Jeronimo
Jeronimo Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Ale kde Je to opět čistá kovářská práce.
straspol Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Křivé nohy rovnám zcela běžně, mám tak 80% úspěšnost. Takže u kousků na kterých záleží, doporučuji nerovnat.To si musím dobře zapamatovat, abych od Tebe náhodou nekoupil nějaký hodinky
Jeronimo Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Tobě bych stejně neprodal ani stěžejku. Tady už existuje kartelová dohoda, která jasně říká: Straspolovi nic neprodávat. Má toho moc.
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Já se obávám, že to je tvůj subjektivní názor, předpokládám, že Stráša to vidí jinak.
straspol Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Já se obávám, že to je tvůj subjektivní názor, předpokládám, že Stráša to vidí jinak. Díky, náčelníku, že ses mě zastal !! Sice mám taky dojem, že mám PRIMek až moc, ale některé mi ještě scházejí, tak průběžně doplňuju...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se