Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na Seikách, Zenech až do rána, na Certinách k ránu přestává být k odečtení, na Eltonech asi hodinu po intenzivním nasvícení zůstává ciferník čitelný. Zhruba od půlnoci se na nich už  nedá přečíst čas. Dvojitě nanesená lumi trochu pomáhá, ale není to žádná sláva...

Odesláno

Děkuji. Právě jsem se rozhodl pro nový ciferník a lunetu, tak zjišťuji jak na tom je luminiscence. Čekal jsem teda více za ty peníze... Ach jo.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a nebo

to nejde a praskne? Jde mi o to, jestli jste to už někdo dělal? Děkuji

Odesláno

Mám na jedněch Igenech lehce ohnutou nožičku u pouzdra. Rovnat sám, (troufnul bych si na to) nebo raději hodinář a nebo

původní pouzdro, nebo renovační?

Odesláno

U původní mosazi /počítám Zdenku že máš původní/ ,se to rádo láme,neříkám,že to nejde,ale chce to opravdu s citem.

Odesláno

Nožku ulomíš. Pokud ne, stejně se na ní oloupe chrom. Moje rada- nech je tak jak jsou.

Odesláno

Jj původní, neni to moc, ale je to vidět. Řikám si, když to šlo tam, mohlo by se to s citem, tahem vrátit.

Ale třeba má straspol pravdu, je to pravá spodní nožka a je trochu doleva a taky malinko dolu/ dozadu.

Ale to pokušení je velké. V záloze je i renovační pouzdro i když se s nim počítalo původně na něco jiného.

Odesláno (upraveno)

Křivé nohy rovnám zcela běžně, mám tak 80% úspěšnost. :) Takže u kousků na kterých záleží, doporučuji nerovnat.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Křivé nohy rovnám zcela běžně, mám tak 80% úspěšnost. :) Takže u kousků na kterých záleží, doporučuji nerovnat.

To si musím dobře zapamatovat, abych od Tebe náhodou nekoupil nějaký hodinky  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

:D Tobě bych stejně neprodal ani stěžejku. :D Tady už existuje kartelová dohoda, která jasně říká: Straspolovi nic neprodávat. Má toho moc. :P

Odesláno

Já se obávám, že to je tvůj subjektivní názor, předpokládám, že Stráša to vidí jinak. :goof:

Díky, náčelníku, že ses mě zastal !!

Sice mám taky dojem, že mám PRIMek až moc, ale některé mi ještě scházejí, tak průběžně doplňuju...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...