Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Mě fakt trefí. Dnes jsem chtěl objednat díly, protože jsem se konečně rozhodl a bylo mi sděleno, že mají stop stav na pouzdra až do dubna. Prý mi mohou vyrobit akorát ručky a cifr. Elton asi nechce mé peníze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Mě fakt trefí. Dnes jsem chtěl objednat díly, protože jsem se konečně rozhodl a bylo mi sděleno, že mají stop stav na pouzdra až do dubna. Prý mi mohou vyrobit akorát ručky a cifr. Elton asi nechce mé peníze :-)Jó, kdo dlouho váhá... Tak to jsi nestihl těsně. Já jsem platil zálohu přesně před týdnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Stop stav na pouzdra, to zní tajemně, nějaký důvod ti řekli;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Důvodem je, že chtějí dávat přednost nové výrobě a vlastním renovacím. Jinými slovy, zaplať si u nás kromě příplatku za každou hovadinku ještě za další práci a my ti hodinky dodáme o několik měsíců později než bys je mohl mít hotové u svého oblíbeného hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Dík, jsem si myslel, že to tak nějak bude. Nevidím do obchodní strategie Eltonu (pokud nějakou mají), ale ani bych se moc nedivil, kdyby konečně chtěli nějak odstranit tu rozpolcenost - levný renovace kontra drahý nový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Ještě v pátek to bylo možné objednat a od pondělí mají stop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 A nějaký termín opětovnýho startu ti řekli? Jen tak pro zajímavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Jak píšu výše, mám se zkusit zeptat v dubnu. Zkoušel jsem se s tou novou paní přes renovace nějak domluvit, jestli by to nešlo nějak udělat a prý ne. Tak si říkám, že jestli budu čekat do dubna, je dost velká šance, že peníze přistanou u jiné značky, nebo u někoho z fóra, kdo bude prodávat svoje v podobné sestavě, kterou jsem si přál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Taky jsem dneska poptal renovaci Igenů a odpověd s ceníkem a fotkami přišla do 30 minut... začátek dobrý Ale jak píše Fade, pouze renovace, žádné dodání dílů, lhůta cca 3-4 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 (upraveno) Nemáte někdo, prosím, přímé porovnání nové a staré matrice? Myslím rozdílnost indexů. Pořád se nedokážu rozhodnout, kterou si vybrat a když najdu fotky tady na fóru, strašně těžce se mi to rozeznává. Dost by mi to pomohlo abych se hnul z místa myslíš, třeba takhle: Upraveno 20. ledna 2016 uživatelem Gomez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ...nebo takhle (a tady to je i s bombírovanýma vs rovnýma ručkama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Mě fakt trefí. Dnes jsem chtěl objednat díly, protože jsem se konečně rozhodl a bylo mi sděleno, že mají stop stav na pouzdra až do dubna. Prý mi mohou vyrobit akorát ručky a cifr.Elton asi nechce mé peníze :-)Tak to jsem rád, že jsem nezaváhal, objednal jsem před 14ti dny. Gomez - super, také mě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Jako, je stále možnost objednat klasickou renovaci, ale čekačka je oproti dílům mnohonásobně delší. Ani vlastně nevím, kolik chtějí za sestavení bez práce na strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 500,-informace z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 To je pohoda cena. Odrazuje mě jen a pouze ta čtyřměsíční čekačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 ...a ještě jsem si trochu pohrál s tou první fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Děkuji za názorné fotky, Gomezi Ono to vlastně vypadá tak, že ta základní matrice je totožná pro všechny a liší se jen matrice pro tisk luminiscence. Kolem "staré", úzké lumi je v indexu více místa. U nových je index vyplněn takřka celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 jj, takhle jsem si to vydedukoval taky.A samozřejmě to obě varianty mají hnusně uprostřed a ne švihácky na stranu jako Parexo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 posílal jsem specifikaci renovace v neděli k nacenění, ale zatím žádná reakce...vidím, že s vámi komunikují...mejloval jsem jako dříve na <jirina.krskova@prim.cz>shora vidím, že píšete něco o "nové paní přes renovace"...paní Radová teď neúřaduje?Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Nene. Teď je tam jiná paní. Mail je v Kontaktech na http://www.prim.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se