Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Mě fakt trefí. Dnes jsem chtěl objednat díly, protože jsem se konečně rozhodl a bylo mi sděleno, že mají stop stav na pouzdra až do dubna. Prý mi mohou vyrobit akorát ručky a cifr.

Elton asi nechce mé peníze :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě fakt trefí. Dnes jsem chtěl objednat díly, protože jsem se konečně rozhodl a bylo mi sděleno, že mají stop stav na pouzdra až do dubna. Prý mi mohou vyrobit akorát ručky a cifr.

Jó, kdo dlouho váhá... :)

Tak to jsi nestihl těsně. Já jsem platil zálohu přesně před týdnem. ;)

Odkaz ke komentáři

Důvodem je, že chtějí dávat přednost nové výrobě a vlastním renovacím. Jinými slovy, zaplať si u nás kromě příplatku za každou hovadinku ještě za další práci a my ti hodinky dodáme o několik měsíců později než bys je mohl mít hotové u svého oblíbeného hodináře. 

Odkaz ke komentáři

Dík, jsem si myslel, že to tak nějak bude. Nevidím do obchodní strategie Eltonu (pokud nějakou mají), ale ani bych se moc nedivil, kdyby konečně chtěli nějak odstranit tu rozpolcenost - levný renovace kontra drahý nový hodinky. 

Odkaz ke komentáři

Jak píšu výše, mám se zkusit zeptat v dubnu. Zkoušel jsem se s tou novou paní přes renovace nějak domluvit, jestli by to nešlo nějak udělat a prý ne. Tak si říkám, že jestli budu čekat do dubna, je dost velká šance, že peníze přistanou u jiné značky, nebo u někoho z fóra, kdo bude prodávat svoje v podobné sestavě, kterou jsem si přál. 

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo, prosím, přímé porovnání nové a staré matrice? Myslím rozdílnost indexů. Pořád se nedokážu rozhodnout, kterou si vybrat a když najdu fotky tady na fóru, strašně těžce se mi to rozeznává. 

Dost by mi to pomohlo abych se hnul z místa :)

myslíš, třeba takhle:

post-39867-0-75632600-1453288438_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gomez
Odkaz ke komentáři

Tak to jsem rád, že jsem nezaváhal, objednal jsem před 14ti dny. :whistling:

Gomez - super, také mě to zajímalo.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za názorné fotky, Gomezi :) Ono to vlastně vypadá tak, že ta základní matrice je totožná pro všechny a liší se jen matrice pro tisk luminiscence. Kolem "staré", úzké lumi je v indexu více místa. U nových je index vyplněn takřka celý.

Odkaz ke komentáři

posílal jsem specifikaci renovace v neděli k nacenění, ale zatím žádná reakce...vidím, že s vámi komunikují...mejloval jsem jako dříve na <jirina.krskova@prim.cz>

shora vidím, že píšete něco o "nové paní přes renovace"...paní Radová teď neúřaduje?

Díky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...