Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nakonec můj nový kousek od místního člena. Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle a byl jsem dost překvapený, jak fotky zkreslují! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr. Zatím, od včerejška 22h udělaly plus mínus 1 s. Takže za mě palec nahoru!

post-39735-0-10927300-1454424596_thumb.jpg

Odesláno
  V 2. 2. 2016 v 14:12, radorado napsal:

Preco nie? Je to najstarsi sposob farbenia kovu. Ked som kovove trubky takto "farbil" tak male sroubky je este jednoduchsie pre dosiahnutie jednej farby. Najskor vyskusat na nepotrebnych sroubkoch a hura do toho :)

No nejsem tak manuálně zručný :) holt, když se pro ně rozhodnu asi budu muset připlatit nic jiného mi nezbyde. Ale jak to tu čtu tak dát za modření 2000 a pak 1400 za popis můstku to už je docela dost. Asi to zůstane jen u popisu můstku.

Odesláno (upraveno)
  V 2. 2. 2016 v 14:50, Fade napsal:

Tak nakonec můj nový kousek od místního člena...... Zatím, od včerejška 22h udělaly plus mínus 1 s. Takže za mě palec nahoru!

Jsem rád že tak dobře a přesně slouží - bodejť by ne, když je v posledních třech měsících Elton kontroloval 2x.

Ale co ta luneta na 10 hod?

Upraveno uživatelem Mareka01
Odesláno
  V 2. 2. 2016 v 14:50, Fade napsal:

Tak nakonec můj nový kousek od místního člena. Původně jsem se dost bál bílých ruček a indexů, ale musím říct, že naživo vypadají opravdu skvěle a byl jsem dost překvapený, jak fotky zkreslují! Navíc, ten kaučukový řemínek z Eltonu je taky skutečně pohodlný. Nerezové pouzdro jim taky dává jiný rozměr. Zatím, od včerejška 22h udělaly plus mínus 1 s. Takže za mě palec nahoru!

Fade gratulece, konečně má dušička pokoj, jsou moc hezký :clap:

Odesláno
  V 2. 2. 2016 v 22:37, Berys napsal:

Fade gratulece, konečně má dušička pokoj, jsou moc hezký :clap:

Ani mi nemluv :D Děkuji ;) 

V 2. 2. 2016 v 16:54, Mareka01 napsal:

Jsem rád že tak dobře a přesně slouží - bodejť by ne, když je v posledních třech měsících Elton kontroloval 2x.

Ale co ta luneta na 10 hod?

Luneta je perfektní vynález! Vždy když učím, nastavím si ji šipkou na začátek hodiny a odměřuji 45 minut. Takže lunetu na hodinkách nemám jen pro ozdobu :) I když, musím říct, že na mých SKX je odečítání času na lunetě mnohem přehlednější.

Odesláno
  V 2. 2. 2016 v 22:44, Fade napsal:

Ani mi nemluv :D Děkuji ;)

Luneta je perfektní vynález! Vždy když učím, nastavím si ji šipkou na začátek hodiny a odměřuji 45 minut. Takže lunetu na hodinkách nemám jen pro ozdobu :) I když, musím říct, že na mých SKX je odečítání času na lunetě mnohem přehlednější.

Super využití lunety- to musím vyzkoušet !!

Odesláno

2 rychlé dotazy:

- je v renovačních IGENech zaměnitelná plastová a duralová luneta? (tzn. když by mi plast nevyhovoval, můžu si z Eltonu objednat později duralovou a přehodit?)

- objednal jsem si renovaci bez řemenu - stěžejky mi asi teda nedají - lze koupit libovolné 19 mm?

Děkuji.

Odesláno
  V 4. 2. 2016 v 12:44, LiborP napsal:

Za stěžejky si v Elronu účtují 40,-. Snad je dodají i bez řemenu, ale radši bych se zeptal.

Zapomněl jsi připsat jednu nulu :-D

Teď vážně. Ta hliníková luneta se musí měnit celá, nebo jen vložka? Pokud si dobře pamatuji, ta vložka se tam lisuje při výrobě lunety.

Odesláno
  V 4. 2. 2016 v 17:43, Honza.manta napsal:

Ta hliníková vložka tam jde snadno, jednodušeji než ta plastová.

Nehrozí potom nějaké nebezpečí, že by vypadla, nebo, že by se nějak protáčela když tam jde snadněji? 

Taky by mě zajímalo - z fotek se mi zdá, že ta hliníková vložka není plochá jako ta plastová. Zdá se mi to, nebo je opravdu lehce vypouklá?

Odesláno

Zkusil jsem to cvaknout jen tak pod lapičkou, sorry za mizernou kvalitu. Na vnější straně zapadá vložka pod okraj lunety, směrem k hodinkám se zvedá. Drží fest, používám je fakt nahrubo (na pouzdru je to dost vidět  :blush02: ). Sestavení tedy proběhlo komplet v Eltonu...

post-18334-0-60252600-1454622070_thumb.jpg

post-18334-0-99524000-1454622070_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...