Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Když mrkneš na ty s tím proskleným dýnkem je tam made in Germany a 50m a to je blbost,tak je jasný že je to fotka jinejch hodinek.Jinak mi velmi ochotně a rychle reagovali na mejla.Správné prosklené dýnko mají u chrono verze,z čeho se jim připletla tamta fotka nevím.škoda že se u nás nenabízí kompletní nabídka,možná by ale nebyl kus obědnat.Mě se líbí day-date http://www.marathonwatch.com/product/JDD Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weekend Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 Přesně tak, tedy mám na cifru MARATHON U.S.GOVERNMENT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) Když mrkneš na ty s tím proskleným dýnkem je tam made in Germany a 50m a to je blbost,tak je jasný že je to fotka jinejch hodinek.Jinak mi velmi ochotně a rychle reagovali na mejla.No právě, to mne trklo a vzbudilo ve mně nedůvěru - proto jsem se hned ptal na zkušenosti ;-) Přesně tak, tedy mám na cifru MARATHON U.S.GOVERNMENT. A KU*WA - tak a teď je to v pytli. Fakt dík... Já čekal odpovědi typu: "nové už nejsou k dostání, neseženeš, etc..." byl bych smutný, ale nějak bych to přežil - jeté totiž nechci.Teď je budu chtít o to víc, když vím, že jsou dostupné. Že já jsem sem lezl, že já jsem se vůbec ptal Tohle fórum z lidí tahá jen prachy (tedy nepřímo). A je to taková nevtíravá, nenápadná, leč o to zákeřnější, forma - jako virus Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 http://www.marathonwatch.com/product/general-purpose-mechanical Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Ten virus sa vola Chronobundus vulgaris. Je to svina nakazliva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Něco pro oživení, moje EDC Watch na kůži :-) Upraveno 19. února 2014 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 (upraveno) Jupí, už se vezou z Mnichova www.ebay.de Upraveno 19. května 2014 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 (upraveno) Ty jsou parádní, zrovna o víkendu jsem nad nimi přemýšlel... Bude více fotek? Ty kovové jsou dokonalé, kdyby měly datum 80?s Adanac Navigator left, 2014 Marathon Navigator rightzdroj/source: http://wornandwound.com/2014/05/14/marathon-military-navigator-quartz-date-review/ Upraveno 19. května 2014 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Az dorazi, tak rad nafotim. Jsem vetlice zvedav na lumi, neb hodinky byly vyrobeny na podzim 2008. Adanacy jsou krasne a krok spravnym smerem, ale cena jako vzdy kosmicka... Upraveno 20. května 2014 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 poradnej army tool.... Jupí, už se vezou z Mnichova www.ebay.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Taky se přidávám k nedočkavcům,svit by měl bejt ok,žádnou noční lampu nečekej,ale je to paráda.Na Marathonech jsem to ještě neviděl,vycházím z Ball, ale věřim,že to bude stejný.Těšim se na report s fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 (upraveno) Ahoj, posílám pár slíbených mobilofotek Navigátorů. Lumi je super. Skoro bych řekl, že svítí ještě líp, než na Traserech... Upraveno 28. května 2014 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Krásný ta matná a ten kontrastTohle se mi vybaví,když řeknu vojenský hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Něco pro oživení, moje EDC Watch na kůži :-)tak ty jsou můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šar Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 pánové, zkoušel někdo kupovat hodinky Marathon z tohoto serveru? https://www.pageandcooper.com/brands/marathon/ diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2015 GSAR byly vzdycky hodinky na ktery jde krasne dosahnout (navic kdyz je ted sem tahaji kluci z armedu) ale proboha proc se musi na ty cifry cpat ten "vojenskej" cas odpoledni nikdy nepochopim. Na 90% promo materialech tak toci hodinky na 10:10 popr. 1:50 by nebyl videt ten neskutecne blbe nepomer mezi indexama napravo a nalevo od loga marathonu. Takovej detail na tak krasnych toolwatchich je uplne hyzdi. No offense pokud je nekdo ma a zavidim ze se s tim naucil zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) Nové černěné potápky. Rozměry jsem ne webu nenasel, takže asi rozměry GSARů https://www.marathonwatch.com/product/anthracite-black-search-rescue-divers-automatic-wrist-watch/ Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Upraveno 29. března 2018 uživatelem MIREK98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Na oranžové vanilce a s AR :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Už tu dlouho žádný tooly nebyly Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se