Foundryman Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Čalouněnej nábytek. Čili v podstatě podprdelníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Včilkaj mňa živí vyšívání ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 (upraveno) jediný a pravý railmaster je přeci standa Aj on? Že se nestydí! Upraveno 18. února 2008 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 No já v podstatě žehlím průsery v jednom vetešnictví, to když se veteš rozhodne stávkovat. Moc se tím ovšem na hodinky vydělat nedá, takže budu mít asi ňáký ty kraličí oumysle brzevá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Včilkaj mňa živí vyšívání ! snad nejsi v base?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letec Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 no já lítám na pravidelné lince Bogota - Miami :-) ale vážně nevážně.... plánuji výrobu jedné nadnárodní společnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Študent - VŠ ekomka, poslední ročník... Nezaměstná někdo hodného, nenáročného absolventa VŠ? (za předpokladu, že odstátnicuju:-) ) O rauchpauze můžem kecate o hodinkách:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 snad nejsi v base?? Zatím ne ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 (upraveno) No celkem se mi potvrzuje to,co jsem tady psal pred nedavnem.A to ze intelekt a vzdelani ma primou souvislost s konicky hobby atd nevim jak to nazvat. Po precteni vyse napsanych prispevku jsou tady IT spec.,Creative Manager,Senior oný,Head oný,calounik. Chci tim rict,ze mam kamarada,ktery je hospodsky v okrajove casti velkomesta a mistni stamgasti tj.vyrazeni hornici,zemedelci,drevorubci,zamestnanci rybarstvi,atd. nemluvi o hodinkach ze tyhle Omegy za 30 klacku jsou moooc pekne,nebo ze to vicko od nadrze od Ferrari z roku 1957 je designersky skvost,nebo ze ten Vivaldiho koncert byl paradni,nebo ze Maserati ma trojzubec na kazdem dilku v aute.Nechci samozrejme snizovat vaznost techto cloveku,ale proste vidim jenom souvislosti. Jinak me zivi vyrobci plastovych oken z cele CR.Tedy stavebni kovani. Upraveno 18. února 2008 uživatelem Berbatow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Kromě toho že ještě pořád studuji, tak jsem profesionální věřící, překladatel a tak podobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 Zatím ne ! To by jsi mohl zkusit udělat nějaké CHRONOMAG trička, tady to půjde na odbyt a plavková sezona se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2008 holka pro vsechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 To by jsi mohl zkusit udělat nějaké CHRONOMAG trička, tady to půjde na odbyt a plavková sezona se blíží Můj tip vyšel, RaGe, platíš :-))) Jinak při pročítání zdejších oborů chápu místní oblíbenost seriálu "IT Crowd"... :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Rentier. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aviatik008 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Rentier. prací těch druhých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 To by jsi mohl zkusit udělat nějaké CHRONOMAG trička, tady to půjde na odbyt a plavková sezona se blíží Takové polo tričko s vyšitým logem a případně nickem na srazy ? Nebráním se ničemu, navrhněte a vyšijeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 Nejdřív jsem se chtěl živit rukama, ale zjistil jsem že jsem nešikovnej, potom jsem se chtěl živit hlavou, ale zjistil jsem že za špatné rozhodnutí mohu být potrestán, tak jsem to vyřešil ... všem do všeho kecám - podnikový ekolog v nadnárodní společnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 IT technik ... tie vysivky su moc pekne a vyzeraju byt kvalitne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 konstruktér - auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2008 nejmenovaná nadnárodní telekomunikační bublinkatá společnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se