Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

Vloni jsem to ani nestačil napsat, takže po roční pauze opět nastupuji k jedné finsko-japonské firmě na rybářské potřeby, kde jsem obchodní zástupce, fakturant, skladník, hlídací pes na ceny prodejců atd... Prostě co je potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsi rybář?

Vloni jsem to ani nestačil napsat, takže po roční pauze opět nastupuji k jedné finsko-japonské firmě na rybářské potřeby, kde jsem obchodní zástupce, fakturant, skladník, hlídací pes na ceny prodejců atd... Prostě co je potřeba.

Odkaz ke komentáři

Ve volném čase, jinak rybařinu prodávám (velkoobchod).

Já rybář nejsem,snad tomu jednou příjdu na chuť.Prý to je dobrý relax.Když potkám,někoho kdo je rybář,tak se zeptám Jestli ví,kde má kapr chuja(Ostravsky ocas)?Většinuo neví,tak mu řeknu,že na břehu.Ber to jako vtip a né urážku. :notworthy:
Odkaz ke komentáři

Pokud to není tajné, smím vědět pro kterou firmu?

Odkaz ke komentáři

ak sa smiem spytat, o aku znacku motorov ide? :)

Airbus, Boeing, Eurofighter, rolls royce, Learjet , Dassault Falcon a spousta dalších. Ale to jsou vlastě zákazníci.Značku motoru?Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...