Gustaf Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Jseš na FB ODS ? FB ODS? To je co :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 FB ODS? To je co :-D Takže nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Takže nic.. mno...tak asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Firma s plošným materiálem,překližky,dřevotřísky,laťovky atd.-to vše různého druhu(voděodolné,protiskluzové,interiérové,stavební,obalové atd.).Kdyby někdo něco potřeboval...jsem k dispozici Finnforest? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 TV journalist. Všechny vaše problémy, o kterých by se dalo něco natočit, prosím na moji hlavu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 TV journalist. Ono to bude nakonec nejrozumnejsi koukat, co ma moderator ci reporter na ruce, nez se nechat otravit obsahem zprav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Ono to bude nakonec nejrozumnejsi koukat, co ma moderator ci reporter na ruce, nez se nechat otravit obsahem zprav Ono toho moc není, ale můžeme z toho udělat soutěž Dneska je schválně nechám koukat, ale předem upozorňuju, že to zatím žádná extratřída není. Však víte, byly daně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 ty vole, naklusat tam v neoprenu s ploutvema a na ruce mit Rolex DeepSea Challenger, to by pomyje cucel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 TV journalist. Všechny vaše problémy, o kterých by se dalo něco natočit, prosím na moji hlavu:) Najdi si na foru vobrázek Dantechna a v tu chvilku pochopíš,že si sehnal látku na několik celovečerních dokumentu.Hravě s touhle tragikomickou postavičkou a s jeho životníma přešlapama,trhneš Třeštíkovou a máš zaručeno,že při sledování obrazofky budou i domácí mazlíčci kvílet soucitem.Škoda,že Šmucmauser uš nedělá ten pořad Tabu.Ten by si teprve na takovém materiálu smlsnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 ty vole, naklusat tam v neoprenu s ploutvema a na ruce mit Rolex DeepSea Challenger, to by pomyje cucel Popravdě ani nevím, co měl Pomeje na ruce, když VIP moderoval s neoprénem... Budu se muset mrknout. Neviděl jste to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 xxxxxfazerxxxxx Cemu se rehtas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Živě si to představuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Dekuju ti Jayi za krasnou kolaz By me zajimalo kolik zvejkacek padlo na ty vobtisky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Dekuju ti Jayi za krasnou kolaz By me zajimalo kolik zvejkacek padlo na ty vobtisky.... Když já Ti nevím,ale vy se musíte mít s fazerem tolik rádi když o Tobě tak krásně píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Když já Ti nevím,ale vy se musíte mít s fazerem tolik rádi když o Tobě tak krásně píše Na kazdyho jednou dojde, von si ze me uz dlouho utahovat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Na kazdyho jednou dojde, von si ze me uz dlouho utahovat nebude. Kup tu jeho hospodu a máš vyhráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 TV journalist. Všechny vaše problémy, o kterých by se dalo něco natočit, prosím na moji hlavu:) kde já tě jen viděl? Dane: Co to máš za hodinky? Nějak mi to splývá s těmi kérkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Na kazdyho jednou dojde, von si ze me uz dlouho utahovat nebude. Dneska jsem ukazoval kolegovy v práci jen tuto jednu stránku a on mi nevěřil, že se máme rádi a jsme opravdu zdraví. Hospodskej SUPER !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 kde já tě jen viděl? To já nevím, ale jak jsem si všimnul. mohlo to být i na Twitteru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se