Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nedělej si z nás srandu! Psal jsi, že jezdíš ve skladu s vysokozdvižným vozíkem. Jestli ty si nevymýšlíš a neděláš úplně něco jinýho. :thumbsup_anim:

To vypadá na izolování nějaký kobky ve sklepě. :D

Odesláno

Zivim se jako pansky prostitut, s vekem jsem presel z luxusnich podniku do nadraznich ctyrek - kdyby mel nekdo zajem ted operuji na Hlavaku :D

Jinak bych chtel rict ze GRGA IS FINALLY BACK IN BUSINESS :)

Návštěvník YPO
Odesláno
Zivim se jako pansky prostitut, s vekem jsem presel z luxusnich podniku do nadraznich ctyrek - kdyby mel nekdo zajem ted operuji na Hlavaku :D

Jinak bych chtel rict ze GRGA IS FINALLY BACK IN BUSINESS :)

:wine: tak vítej :lol2:

Odesláno
Tak jsem tady asi jediný od potravinářství - dřív nákupčí pro jedny pekárny, teď prodejce potr. aditiv.

Zdravím kolego,já jsem druhý-nákupčí mraženého, plus se ještě v tom mrazáku snažím pilotovat 3 zmrzlíky-tzn. 2 pořád naháním dovnitř a 1 zas ven:-)))

Odesláno
To je furt keců. Jezdím s ještěrkou a teď jsem k tomu vzal ještě tu požárničinu, no. Každá koruna dobrá. A ty fotky, to je fotomontáž a vor je proti mě zaujatej!

Psal jsem ti,že když se budeš snažit budeš jezdit s varanem.Holt když se flákáš na chronomagu budeš jezdit se stonožkou :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno
Docela by mě zajímalo, jestli je tu nějakej policajt, profesionální voják nebo nejlépe profesionální hasič :) V přepestrém výčtu svých předchozích povolání, než jsem se asi před deseti lety definitivně rozhodl, že se budu živit výhradně grafikou, jsem asi rok a půl působil také jako profesionální hasič. Mám od té doby k této profesi velký respekt...

Já jsem hasič :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...