mirecc Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Odesláno 17. května 2008 Strojař, nyní kontrola a ISO ve firmě ..... (nic moc, to ISO je celkem otrava....)
risa7 Odesláno 17. května 2008 Nahlásit Odesláno 17. května 2008 10 let konstrukce a programator vysekavacich CNC lisu. Od zari konstukter specialnich CNC brusek pro Bosch (jako Outcoursing).
Návštěvník Kamil Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Požární referent. Nedělej si z nás srandu! Psal jsi, že jezdíš ve skladu s vysokozdvižným vozíkem. Jestli ty si nevymýšlíš a neděláš úplně něco jinýho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vor Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Odesláno 18. května 2008 Nedělej si z nás srandu! Psal jsi, že jezdíš ve skladu s vysokozdvižným vozíkem. Jestli ty si nevymýšlíš a neděláš úplně něco jinýho. To vypadá na izolování nějaký kobky ve sklepě.
New Milis Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Odesláno 20. května 2008 To je furt keců. Jezdím s ještěrkou a teď jsem k tomu vzal ještě tu požárničinu, no. Každá koruna dobrá. A ty fotky, to je fotomontáž a vor je proti mě zaujatej!
grga_pitic Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Zivim se jako pansky prostitut, s vekem jsem presel z luxusnich podniku do nadraznich ctyrek - kdyby mel nekdo zajem ted operuji na Hlavaku Jinak bych chtel rict ze GRGA IS FINALLY BACK IN BUSINESS
Návštěvník YPO Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Zivim se jako pansky prostitut, s vekem jsem presel z luxusnich podniku do nadraznich ctyrek - kdyby mel nekdo zajem ted operuji na Hlavaku Jinak bych chtel rict ze GRGA IS FINALLY BACK IN BUSINESS tak vítej
Gilius Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 a kde???Dopravka????.....s chlapama od Vás se potkávám hóóódně často...tak abych koukal po zápěstích.....
Gilius Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 ...tak lidi od Vás nepotkávám....tak to nic.
kebulak2 Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Odesláno 23. května 2008 Tak jsem tady asi jediný od potravinářství - dřív nákupčí pro jedny pekárny, teď prodejce potr. aditiv. Zdravím kolego,já jsem druhý-nákupčí mraženého, plus se ještě v tom mrazáku snažím pilotovat 3 zmrzlíky-tzn. 2 pořád naháním dovnitř a 1 zas ven:-)))
Conrad Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 To je furt keců. Jezdím s ještěrkou a teď jsem k tomu vzal ještě tu požárničinu, no. Každá koruna dobrá. A ty fotky, to je fotomontáž a vor je proti mě zaujatej! Psal jsem ti,že když se budeš snažit budeš jezdit s varanem.Holt když se flákáš na chronomagu budeš jezdit se stonožkou
New X-Bob Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Nene Cizinecká Přímo na ŘS CPP, nebo někde na OCP?
giptrick Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Přímo na ŘS CPP, nebo někde na OCP? Rychle z ciziny pryč. Tak jako já
Gilius Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 ...a tak...každá práce má něco.....nevybereš si....
New X-Bob Odesláno 24. května 2008 Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Rychle z ciziny pryč. Tak jako já ba ba
Course Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Odesláno 19. června 2008 Docela by mě zajímalo, jestli je tu nějakej policajt, profesionální voják nebo nejlépe profesionální hasič V přepestrém výčtu svých předchozích povolání, než jsem se asi před deseti lety definitivně rozhodl, že se budu živit výhradně grafikou, jsem asi rok a půl působil také jako profesionální hasič. Mám od té doby k této profesi velký respekt... Já jsem hasič
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se