Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super! Tohle je nádherná klasika, kterou ještě vymazlili! Na meshi jsou taky parádní. In-house původem od Tudoru s rezervou nátahu 70 hodin + keramická luneta?? Opravdu krásný...

Odesláno

No, v podstatě jsem hledal nějakýho mladšího bráchu k Tag Heuer Aquaracer Day Date, který mám už pár let, cestujeme a šnorchlujeme v moři. Konkurent SOH byl Heuer Autavia na velbloudím tahu ... ale vyhrála velikost, keramická luneta a ten folding clasp...a Breitling.

post-17449-0-36997000-1509545788_thumb.jpg

Odesláno

...a ještě perlička...nakonec koupeno v Brně, jelikož Breitling používá elektronickou kartu jako záručák, který se načítá jak do systému, tak přímo na elektronickou kartu...což částečně eliminuje nákupy mimo AD. Ale němečtí prodejci mimo AD by uměli dát podstatně lepší cenu a na cestu mimo EU jsem nechtěl čekat...

post-17449-0-36612500-1509546725_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno
  V 5. 11. 2017 v 20:57, Tondaa73 napsal:

Já Béčka, až na výjimky, moc nemusím, ale tyhle se mi moc líbí...a ta luneta. Super.

Som na tom tak isto. Su nadherne a mesh im sedi

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

tak na tej hnedej koži je to paráda. taký remeň by som dal na svoje wardy. čo je to zač? originál breitling alebo niečo iné?

Upraveno uživatelem slice
  • po měsíci...
Odesláno

Moc pěkný kousek, jak je na tom ten strojek od Tudorů?Jak to vůbec vzniklo, že Breitling začal dávat do Superoceanu strojek od Tudorů.Žadne čtení o tom jsem nikde nenašel

Odesláno
  V 4. 11. 2018 v 20:52, Pitris.k napsal:

Moc pěkný kousek, jak je na tom ten strojek od Tudorů?Jak to vůbec vzniklo, že Breitling začal dávat do Superoceanu strojek od Tudorů.Žadne čtení o tom jsem nikde nenašel

Clanek najdes treba zde

https://www.salonqp.com/updates/analysis/start-new-movement-breitling-tudor-teamed/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...