Beneeto Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 ... něco civilního a první Breitling na ruce
tomina666 Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Gratulace! Ty jsou... ??Jak se nosí?
Ace Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Dej víc fotek, jsou parádní. Taky po nich koukám, měl jsem první verzi a tahle je hodně vylepšená...
Radek Cigi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Super! Tohle je nádherná klasika, kterou ještě vymazlili! Na meshi jsou taky parádní. In-house původem od Tudoru s rezervou nátahu 70 hodin + keramická luneta?? Opravdu krásný...
brumbal22 Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Krásná kombinácia, gratulujem. Ešte dokúpiť ťah a bude to dokonalé.
bandicoot Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Hurá. Lumibod na lunetě. Ten mi na předchozí verzi chyběl. Jsou to přeci jen dajvry...
Beneeto Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 No, v podstatě jsem hledal nějakýho mladšího bráchu k Tag Heuer Aquaracer Day Date, který mám už pár let, cestujeme a šnorchlujeme v moři. Konkurent SOH byl Heuer Autavia na velbloudím tahu ... ale vyhrála velikost, keramická luneta a ten folding clasp...a Breitling.
Beneeto Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 ...a ještě perlička...nakonec koupeno v Brně, jelikož Breitling používá elektronickou kartu jako záručák, který se načítá jak do systému, tak přímo na elektronickou kartu...což částečně eliminuje nákupy mimo AD. Ale němečtí prodejci mimo AD by uměli dát podstatně lepší cenu a na cestu mimo EU jsem nechtěl čekat...
xcmaniax Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Moc pěkný kousek! Taky na ty hodinky máš ruku. Ta keramická luneta to poslala úplně někam jinam.
jonas1 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 První a druhy obrázek super! A hodinky jsou taky fajn
Tondaa73 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Já Béčka, až na výjimky, moc nemusím, ale tyhle se mi moc líbí...a ta luneta. Super.
peter_s Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 V 5. 11. 2017 v 20:57, Tondaa73 napsal: Já Béčka, až na výjimky, moc nemusím, ale tyhle se mi moc líbí...a ta luneta. Super.Som na tom tak isto. Su nadherne a mesh im sedi
slice Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 (upraveno) tak na tej hnedej koži je to paráda. taký remeň by som dal na svoje wardy. čo je to zač? originál breitling alebo niečo iné? Upraveno 26. září 2018 uživatelem slice
Pitris.k Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Moc pěkný kousek, jak je na tom ten strojek od Tudorů?Jak to vůbec vzniklo, že Breitling začal dávat do Superoceanu strojek od Tudorů.Žadne čtení o tom jsem nikde nenašel
Aspean Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 V 4. 11. 2018 v 20:52, Pitris.k napsal: Moc pěkný kousek, jak je na tom ten strojek od Tudorů?Jak to vůbec vzniklo, že Breitling začal dávat do Superoceanu strojek od Tudorů.Žadne čtení o tom jsem nikde nenašelClanek najdes treba zdehttps://www.salonqp.com/updates/analysis/start-new-movement-breitling-tudor-teamed/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se