kupko Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Jako čtvrtý v pořadí jsem převzal hodinky Traser na test. Plán byl jasný. Vzít je znovu na plánovaný Island - tentokrát zimní, kam už se podívaly i putovní Davosy. Krátké shrnutí:Velikost hodinek na ruku 18 cm tak akorát. Přiložený NATO strap mi moc nejel ale nebyl čas už cokoli měnit. Luneta taková nijaká ale u Traseru jako "tool watch" bych jim to prominul. Pouzdro super - sedělo, DLC bych se bál po čase jak bude vypadat - sám jsem ho nikdy raději nekoupil. S lunetou se mi manipuluje mnohem lépe než u Davos z předešlého putování. Cifr krásně čitelný a vcelku jednoduchý, Tritium u Traseru jasná volba Hodinky jsme ponosil pár dnů a celkově spokojenost. Ač jsem spíše příznivec mechanických strojků tak v této cenové kategorii není Traserům moc co vytknout. Pár fotek jsem dával na instagram, něco ještě snad dohodím sem Hodinky s námi procestovaly takřka celý západ Islandu. Omluva za opožděné zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Hod fotky i sem ja instagram nemám :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Par tedy pridavam. Zadny extra fotograf nejsem. Mobilovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 shotik> moc pěkné fotky... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Poslusne hlasim, ze dnes sem hodinky odeslal dalsimu testerovi v poradi.Pripravuju recenzi, jen to mozna nestihnu tento tyden, neb mam toho moc a recenzi nechci odflaknout deseti radky a peti fotkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Dnes dorazily na testování. První vizuální kontakt na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Asi bych si na ty trubice zvykl. I když to umístění mezi vteřinovými indexy mi zpočátku dělalo problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Včera Carlson Hockey Games Pardubice, dnes lehká vyjížďka na kole. Ostudu neudělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Zdar kolegové!Je mou milou povinností spáchat recenzi na hodinky Traser Tornado Pro.Předem upozorňuji, že nejsem žádný spisovatel a ani fotograf (navíc většina fotografií vznikala v terénu za použití čínského telefonu). Celou recenzi berte jako neobjektivní a zaujatý osobní názor. Hodinky jsem měl možnost vyzkoušet v průběhu dvou týdnů a v podstatě se za celou dobu nedostaly z ruky dolů. Jedny Trasery už mám a taktéž zde putovaly (viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89314-štafetový-test-odolnosti-hodinek-traser/), v tomto případě však test nebyl zaměřen na jejich odolnost. Hodinky jsem primárně nešetřil a postupně jsem je prověřil při činnostech, kterými se bavím jak v pracovní době, tak i mimo ni. Pár stovek kilometrů na motorce, pár hodin s motorovou pilou, jedno odpoledne se sbíjecím kladivem byly jakousi pomyslnou třešničkou na PVD dortu. Hodinky dorazily v krabici spolu s pár reklamními předměty Traser a Helveti (kterážto hodinky zapůjčila). Vlastní balení hodinek je typicky černá Traser krabička s hodinkami a dokumenty k nim. Podobně jako u většiny "military" modelů této firmy. Traser změnil číslování u těchto nových modelů, takže to začíná být trochu nepřehledné, stejně jako označení skupin hodinek (tactical vs. military, apod). Tedy zde Traser P49 Tornado Pro. Nasazen byl černý NATO strap, který jsem vyměnil za svůj stejného výrobce a provedení. Krátce bych se pokusil o pár srovnání s modelem Traser P-6600 MIL-G (viz naše společná recenze http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/87240-traser-p-6600-mil-g-sapphire-le/). Pouzdro je kovové s PVD úpravou, čímž se dost zvětšila plocha, kde se případná poškození projeví na vzhledu hodinek. Oproti 6600 je to ne tolik šťastné řešení. Na druhou stranu pouzdro vypadá elegantněji a nepůsobí tak "laciným" dojmem. PVD úprava je příkladná, nenašel sem na ní nic zásadního a to jsem nebyl zdaleka první testovač. Luneta jednostranně otočná, 60 "kliků", s typickým "traserovským" chodem. Jsa zvyklý na oboustranně otočnou lunetu, štvalo mne, že každé pivo jsem musel zaznamenávat otočení kolem dokola :-). Je to asi o zvyku, ale Tornáda neberu jako typické potápky (ač mají 200M vodotěsnost), takže by mi vyhovovala oboustranná luneta. Korunka zubatého provedení s logem H3 je velmi dobře ovladatelná. Vypadá sice více "klasicky" než u mého modelu, ale praktičnost je lepší. Sklíčko safírové je s vnitřní antireflexní úpravou. To je zlepšení, které vnímám jako velmi výrazný skok vpřed. Mnohem lepší odečet času, jakož i fotografování ciferníku. Pokud bych někdy na svých Traserech měnil sklíčko, další bude rozhodně s AR. Ciferník je vcelku přehledný a jednoduchý. Ne sice tolik, jako u modelu P-6600, kde není ani logo výrobce. Působí i lépe proporčně i když mé oči "narážely" na dvojí číslice u indexů, neboť jsou zvyklé, že "dvanáctihodinové" popisky jsou na vnějším kroužku. Luminiscence je naprostá paráda, co taky jiného čekat od tritiových trubic. Intenzita shodná s 3 roky starým modelem. A k vlastnímu pohodlí při nošení hodinek nemám připomínek. Díky tvaru pouzdra padnou i na menší ruku. Dokonce se mi nosily lépe, než moje staré Trasery. Maji sice vystouplejší dýnko, ale ne tolik, aby to vadilo. Přesnost neměřena, ale víc než vteřina-dvě to za dva týdny nebylo. Lunetou se mi manipulovalo hůře, nepřesahuje tolik pouzdro, je "nenápadnější" a menší. Suma sumárum si umím představit Tornáda ve své sbírce, klidně vedle P-6600. Bavily mne poměrně dost. Do deníčku jsem zapsal pár postřehu a míst, kde sem hodinky odvezl. Fotogalerie Srovnání velikostí Při kácení stromů v rizikové oblasti Práce se sbíjecím kladivem Na vyjížďce V práci u brusky Relax po práci Lumi Děkuji Jirkovi z Helveti za možnost si hodinky vyzkoušet, Chronomagu za prostor a Vám za čas, pokud jste se prokousali až sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Xenomorfus> super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Dnes končím své testování Traserů a ve středu odesílám dalšímu v pořadí. Recenze bude následovat.Díky za možnost se zapojit. Prvním výstupem z testování je, že nějaké baterkáče budu muset pořídit. Není nad to hrábnout do šuplíku a vytáhnout hodinky, který nemusím nastavovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Hodinky dnes v pořádku dorazily Českou poštou. První dojem je, že vypadají poněkud zvláštně nevím jak jinak ten pocit popsat.Ty nečistoty jsou pylová zrnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Dnes odesláno dalšímu v pořadí. Během příštích dnů něco sepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Tak hodinky mi přišli v pohodě.prvni dojem je,že jsou hnusný snad mě zlomí praktičnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Dneska se mnou byli na kole,celkem si na ně zvykam, nositelnost je vážně bezva, odčítání času taky, jen by tam nemusel být ten 24h věnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Chlapi trošku se to seklo hodinky pošlu dalšímu na konci týdne, musím na chvilku odjet pryč snad to nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Následující člen Gustaf odstoupil od testování hodinek, jak mám postupovat? Poslat dalšímu, nebo se někdo přihlásí místo něj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Left4deth Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Koukám, že mám nějaký zmatky, další měl být sborez z Jihlavy? Mohl by se li ozvat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Jj, já na ně teď nějak nemám čas... Takže se vzdávám dobrovolně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se