Přejít na obsah

Parnis Planet Ocean

Doporučené příspěvky

Jo origo by se mi moc líbily, ale ty bych v práci nemordoval :) a proč neudělaji wr aspoň 100M to netušim, že by to byl pro ně problém? :unsure:

Až tě přestanou bavit, tak tu wr vyzkoušej a otestuj je. Případně tolik úplně neztratíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až tě přestanou bavit, tak tu wr vyzkoušej a otestuj je. Případně tolik úplně neztratíš.

V případě zájmu je lze podrobit plnému Frostie-testu, napasovanému na WR50  :)

Odkaz ke komentáři

Ale to by mohlo skončit taky jako slušná reklama :lol2:  Zatim byly v pračce, zabalený v ponožkách, nechtělo se mi vytahovat samotnej hadrák :smile_anim: a taky v Podolí, tam je pod věží asi 5m?

Frostie, myslíš že po tvém testu bych je ještě nosil do práce, funkční? :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Ale to by mohlo skončit taky jako slušná reklama :lol2:  Zatim byly v pračce, zabalený v ponožkách, nechtělo se mi vytahovat samotnej hadrák :smile_anim: a taky v Podolí, tam je pod věží asi 5m?

Frostie, myslíš že po tvém testu bych je ještě nosil do práce, funkční? :crying_anim:

Rekl bych, že bys je pak nosil, nefunkční. Já to myslel tak, že až tě přestanou bavit, tak bych testoval, dřív ne.

Odkaz ke komentáři

Chápu, no nevylučuju to, každopádně volně tuto značku nosit nebudu (ať by Frostieho test dopadl jakkoli dobře) , je to jak tady někteří kolegové psali, něco mi na tý značce nevoní ač to vlastně v celku nejsou vůbec špatný hodinky, z pohledu zdravého jedince, což asi nejsem ;)

Odkaz ke komentáři

Plně funkční, i teď

Odkaz ke komentáři

Tak nějak tohle vlákno nechápu. V dávnověku tohohle fóra byly postaveny na pranýř hodinky téhle značky "marine military" jako kopírka panerai po urputném boji několika členů. Jaktože je tedy teď tohle tolerováno úplně v pohodě? Tak buď tolerujme i ty fejky Pamů, nebo tohle patří taky na pranýř fejků a pryč s tím - můj názor. Za mne to sem nepatří - pryč s tím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Tak nějak tohle vlákno nechápu. V dávnověku tohohle fóra byly postaveny na pranýř hodinky téhle značky "marine military" jako kopírka panerai po urputném boji několika členů. Jaktože je tedy teď tohle tolerováno úplně v pohodě? Tak buď tolerujme i ty fejky Pamů, nebo tohle patří taky na pranýř fejků a pryč s tím - můj názor. Za mne to sem nepatří - pryč s tím.

"slušní lidé" sem nelezou, já nakoukl pouze proto, abych zjistil, co tu proboha pohledáváš  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Ty MM kopírky tu byly zakázany po vzoru Watchuseek jakožto ta ochrana korunky byla trademark. Budeš banovat i všechny kopírky Subů co je tu ?

Odkaz ke komentáři

Honzo v tom pžípadě sem toho nepatří tolik, že by tady nezbylo nic, než pár originálů , ale kterejch? To zase nevim já a vlastně to ani vědět nechci. To je jen můj názor.

Založil jsem toto vlákno, protože si nemyslím že je to fejk a že Parnis je regulérní čínský výrobce, byť jen kopčí. Pokud to tak neni, omlouvám se za svojí neznalost a vlákno smažte, nijak na něm nelpim.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...