Panchart Odesláno 25. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Jo origo by se mi moc líbily, ale ty bych v práci nemordoval a proč neudělaji wr aspoň 100M to netušim, že by to byl pro ně problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jo origo by se mi moc líbily, ale ty bych v práci nemordoval a proč neudělaji wr aspoň 100M to netušim, že by to byl pro ně problém? Až tě přestanou bavit, tak tu wr vyzkoušej a otestuj je. Případně tolik úplně neztratíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Až tě přestanou bavit, tak tu wr vyzkoušej a otestuj je. Případně tolik úplně neztratíš.V případě zájmu je lze podrobit plnému Frostie-testu, napasovanému na WR50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 26. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ale to by mohlo skončit taky jako slušná reklama Zatim byly v pračce, zabalený v ponožkách, nechtělo se mi vytahovat samotnej hadrák a taky v Podolí, tam je pod věží asi 5m?Frostie, myslíš že po tvém testu bych je ještě nosil do práce, funkční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Ale to by mohlo skončit taky jako slušná reklama Zatim byly v pračce, zabalený v ponožkách, nechtělo se mi vytahovat samotnej hadrák a taky v Podolí, tam je pod věží asi 5m?Frostie, myslíš že po tvém testu bych je ještě nosil do práce, funkční? Rekl bych, že bys je pak nosil, nefunkční. Já to myslel tak, že až tě přestanou bavit, tak bych testoval, dřív ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 4. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Chápu, no nevylučuju to, každopádně volně tuto značku nosit nebudu (ať by Frostieho test dopadl jakkoli dobře) , je to jak tady někteří kolegové psali, něco mi na tý značce nevoní ač to vlastně v celku nejsou vůbec špatný hodinky, z pohledu zdravého jedince, což asi nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Ale to by mohlo skončit taky jako slušná reklama Zatim byly v pračce, zabalený v ponožkách, nechtělo se mi vytahovat samotnej hadrák a taky v Podolí, tam je pod věží asi 5m?Frostie, myslíš že po tvém testu bych je ještě nosil do práce, funkční? Plně funkční, i teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Tak nějak tohle vlákno nechápu. V dávnověku tohohle fóra byly postaveny na pranýř hodinky téhle značky "marine military" jako kopírka panerai po urputném boji několika členů. Jaktože je tedy teď tohle tolerováno úplně v pohodě? Tak buď tolerujme i ty fejky Pamů, nebo tohle patří taky na pranýř fejků a pryč s tím - můj názor. Za mne to sem nepatří - pryč s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak nějak tohle vlákno nechápu. V dávnověku tohohle fóra byly postaveny na pranýř hodinky téhle značky "marine military" jako kopírka panerai po urputném boji několika členů. Jaktože je tedy teď tohle tolerováno úplně v pohodě? Tak buď tolerujme i ty fejky Pamů, nebo tohle patří taky na pranýř fejků a pryč s tím - můj názor. Za mne to sem nepatří - pryč s tím. "slušní lidé" sem nelezou, já nakoukl pouze proto, abych zjistil, co tu proboha pohledáváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak nějak tohle vlákno nechápu. V dávnověku tohohle fóra byly postaveny na pranýř hodinky téhle značky "marine military" jako kopírka panerai po urputném boji několika členů. Jaktože je tedy teď tohle tolerováno úplně v pohodě? Tak buď tolerujme i ty fejky Pamů, nebo tohle patří taky na pranýř fejků a pryč s tím - můj názor. Za mne to sem nepatří - pryč s tím.Ty MM kopírky tu byly zakázany po vzoru Watchuseek jakožto ta ochrana korunky byla trademark. Budeš banovat i všechny kopírky Subů co je tu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 5. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Honzo v tom pžípadě sem toho nepatří tolik, že by tady nezbylo nic, než pár originálů , ale kterejch? To zase nevim já a vlastně to ani vědět nechci. To je jen můj názor.Založil jsem toto vlákno, protože si nemyslím že je to fejk a že Parnis je regulérní čínský výrobce, byť jen kopčí. Pokud to tak neni, omlouvám se za svojí neznalost a vlákno smažte, nijak na něm nelpim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Btw Parnis není výrobce. Je to uskupení několik výrobců kterých si pod tímhle prodává své produkty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Díky za pěkný ryvjů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 31. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Osičky budou asi taky problém u podobných značek z Čajny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Byly se aspoň podívat v moři, nebo to takhle umí jen tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 1. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 K moři se nepodívaly, ale byly v pračce i myčce, jinak prakticky jen v práci na ruce a tam je nijak nemáchám.Jinak třeba Seika to zvládaj bez koroze a to se koupou každou chvilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Myčka a pračka dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 2. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Jsou to tooly z Čajny, žádný mazlení s jinejma to nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 No vidíš. A čínský wr 50 a přežily. Taky jim podobný používám na pokusy. Třeba ty moje Lorexky spaly tejden na dně sudu. Skoro jsem pak na ně zapomněl. Ale ty maj teda wr 200, no ale pak šly teprve k moři. Taky přežily. Ale já se níž než do pěti metrů nedostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Já 5 metrů a jsem zralej na oživování když bude pěkná záchranářka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se