tomtur Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ja som k maturite tej mojej kupil cokoladove lizatko a kvietok, ona sa mi odvdacila na skolskom zachode... mozem kaslat daytony maturantkam, nerozmaznavajte to zbytocne, na to budu mat dost casu na vysokej skole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Hm.. zrejme to tak spravim ze sa na ne vykaslem. Frajerka maturovala spolu so mnou pred 21 rokmi,to som nestihol ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ve Svýcarsku budou, tak žádný strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Ja byl minuly tyden v Carollinu v Parizsky se zeptat na Daytony a zapsat se.Bylo mi receno, ze maji "frontu" na pet let a nove zajemce neberou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mně ty nové daytony nic neříkají, za tyhle peníze už vůbec nic. A podporovat prekupniky nikdy nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mně ty nové daytony nic neříkají, za tyhle peníze už vůbec nic. A podporovat prekupniky nikdy nebudu.Moje řeč! Proto jsem šel k AD a koupil tyto krásky. Suby na fotce působí dost zvláštně. Ovšem na vlasti oči, to je jiné kafe. Z té dnešní Rolex produkce mi subjektivně přijdou Suby spolu s Expama 1 nejlépe vyvážené watche. Na GMTickách mi vadí ten leštěný tah. Totéž i na nových Daytonách. Expy 2 mi přijdou zase zbytečně velké... Sorry za kvalitu fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Za 17 ani omylom, za 10 rokov ani najvecsim omylom. Ja suby mam, aj ked TT. Chcel som Daytony, no za tychto podmienok no go.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Jsou to drahé hodinky, no tak se z toho všichni zblázněme! :-) Nic takového, jako ústavní právo koupit si je, neexistuje. A proč všichni nebrečíte nad cenou vintage Dayton? Ty jsou ještě mnohem dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mitak: tady nikdo neřeší prodejní cenu, tady se řeší nesmysly od prekupniku a vychcanku a ujeta cekacka, jejíž důvod všichni známe Každopádně se mi nové daytony nelíbí, takže je mně to stejně u pr... vintage bych do toho netahal, to se bavíme o zcela jiném segmentu. Za 17t už koukám někam jinam než k rolexu a likviditu neřeším, tím pádem mám úžasné možnosti koupit si pořádné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mitak: tady nikdo neřeší prodejní cenu, tady se řeší nesmysly od prekupniku a vychcanku a ujeta cekackaTOŤ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Nejsem překupník, ale proč jim kvůli tomu nadávat? Je to jejich práce, lidem, kterým taková práce vadí, se podařil v této zemi před několika desítkama roků zavést trestný čin spekulace a přídělový systém. Tak by to mělo dopadnout zase? Rolex to tak nastavil a v podstatě každá firma, která může uměle snižovat nabídku a zvyšovat cenu, tak činí. Já kdybych to mohl dělat ve svém oboru, tak to samozřejmě dělám taky. Za 17 tyček bych taky našel lepší hodinky, ale Daytony jsou neoddiskutovatelný kult (viz ta cifra za Newmany) a já bych je chtěl taky. Ostatně kdyby cena nebyla tak vyšpónovaná, tak je beztak chcete i vy všichni ostatní, co teď tvrdíte, že je určitě nechcete ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Mitak: tvl tohle už je demagogie... Prostě nevidím důvod podporovat prekupniky, tečka, nehledě na to, že pro mě ty hodinky opravdu nemají cenu 17t... New Daytony se mne nelíbí, evokuje to ve mě tag carrera a nekoupil bych si je ani za ceník. Žena nosí předchozí model v bílé, a ten mě jako klasické dámské hodinky neuráží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Jo, pro někoho nemají cenu 17k, možná, že v porovnání s pár jinými modely nemají ani objektivně cenu 17k. Ale trh rozhodl jinak. Očividně jsou ty hodinky za nižší cenu v podstatě nesehnatelné, proč vůbec řešit nějakou ceníkovku, na kterou dosáhne jen pár vyvolených? U PP Nautilus (což jsou jen obyčejné potápky se spoustou chyb) se toto přestalo řešit už dávno, lidi prostě akceptovali tržní cenu, protože čekačka nikoho nebaví a je to kult. A přiznejme si, že pokud někdo má na hodinky za 10k+, tak je mu těch 5k navíc v podstatě jedno, protože za jiné defakto nepotřebné věci jako drahé auta utrácí ještě mnohem víc, i když je to jen spotřební zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Aaaa, moje oblibena logika! Mas na hodinky za 10k, tak mas v pohode i na hodinky za 15k. A tudiz i na hodinky za 50k, a jachtu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Dobre pani, tak ja slubujem ze na najblizsej ceste do Japonska to strihnem s medzipristanim v HK s 10k hotovostou schovanou v trenirkach ...a v Tokiu si vybavim den volna aby som pochodil vsetkych AD Rolex...ak ich tam najdem, nebudem "svina priekupnik", ponuknem vam ich iba za 14k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Je-bat cokolvek nad retail, ale diky za ochotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 tak ked ichc chces vlastnit a nechces dat viac ako retail, tak sa niekde zapis a cakaj. inu moznost moc nemas.ked ich az tak nechces, tak si kup nieco ine. jednoduche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 tak ked ichc chces vlastnit a nechces dat viac ako retail, tak sa niekde zapis a cakaj. inu moznost moc nemas.ked ich az tak nechces, tak si kup nieco ine. jednoducheMoje řeč. Nikdo nikoho k ničemu nenutí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Já jsem na seznamu docela vysoko, takže očekávám, že mi brzy zavolají .... pak se ozvu a jedny Daytony budou k mání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 tak ked ichc chces vlastnit a nechces dat viac ako retail, tak sa niekde zapis a cakaj. inu moznost moc nemas.ked ich az tak nechces, tak si kup nieco ine. jednoduchePresne tak, jednoduche, chcel som vlastnit, za tychto podmienok uz nechcem jedem dal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se