viki Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 (upraveno) Ja cca 6-7 rou stare Tissotky Chronograph. T60-1-517-33. Ted uz na cerne kuzi. Upraveno 23. února 2008 uživatelem viki
farářskej Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Seiko Black Monster... what else? Hodinky k neutahání... nezrušil jsem je dokonce ani pětimetrovým pádem ze schodů - co by si člověk mohl víc přát? (Já vím, nějaký solidní dědkovky, který si s sebou vezmu do Baselu, nojo.)
ELDA76 Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Automaty LUKADO (značka vám asi nic neříká, ale za měsíc se předběhnou max. o 30 vteřin.) A když jedu na vojenské cvičení nebo na vandr tak Casio PRO TREK RPG-80
Jeremy Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 já to střídám podle nálady, ale nejčastěji zřejmě vítězí bondovky na kovovém tahu..
spiderer Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 já to střídám podle nálady, ale nejčastěji zřejmě vítězí bondovky na kovovém tahu..
railmaster Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Celkove Bondovky a Orienty, takže u mňa 1:1. Len v práci hlavne Zeno Oversized - v noci pohľad ako na vežové. Citový vzťah mám ku spomínaným Orientom - prvé automatické hodinky a kúpené pri nástupe do zamestnania, blíži sa im štvrťstoročie.
Andreas.ks Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Zatím černé seiko spirit, brzy se však - doufám - budou střídat s jistým bílým Samurajem...
Peta-Biker Odesláno 24. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Andreas.ks : Tak, tak Upraveno 24. února 2008 uživatelem Peta-Biker
kubson Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Já vím, nějaký solidní dědkovky, který si s sebou vezmu do Baselu, nojo.) solidní námět na novou diskuzi, taky nad tím už začínám přemýšlet
giptrick Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Vostok K-3. Někdo je spokojený, někdo na ně nadává, já si nestěžuju.
Conrad Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Od doby co jsem se stal spokojeným majitelem na EDC preferuji Breitling heritage, do společnosti Longines master collection ,významné příležitosti / Den žen,narozeniny a svátek mého jezevčíka ,odjezd tchyně/ Oris flight timer.
xlaque Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Ine moderne mechaniky nemam,takže logicky
hciq Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 jsem na tom teď díky redukční dietě podobně jak Ypo. Jelikož jsem ze svého šatníku nadobro odstranil vše co jen vzdáleně připomínalo něco čemu se říka společenskej voblek, tak jsem dospěl a bez uzardění mohu nosit G-SHOCK FROGMAN. Na bílý samuraje, inspirován drobkem možná udělám nějakou veselou aukcičku "kufírek plnej překvapení"
Paullus Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Loni díky Chronomagu koupené Patek Philippe Gondolo 5010J.
Kalifx Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Momentálně KHAKI X-WIND AUTOMATIC, ale to je vždycky tak u naposled koupenejch hodinek Upraveno 24. února 2008 uživatelem Kalifx
railmaster Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Veľa členov prvýkrát zavítalo na Chronomag s podobnou požiadavkou ako v názve vlákna - jedny hodinky na každodenné nosenie,pre všetky príležitosti, ktoré by niečo vydržali a dlho vyzerali dobre, neurobili hanbu v spoločnosti, ľahká údržba, slušná vodotesnosť a primeraná cena. Keď to zhrniem po svojom - triezvy, ale príťažlivý design, primerane robustné, povrch leštená oceľ alebo naopak mat bez vzájomnej kombinácie, kovový ťah s možnosťou výmeny za remeň, zafírové sklo, značka známa dobrou kvalitou a dostupným servisom, strojček Swiss alebo Japan automat s dobrou presnosťou, nepriehľadné dno, vodotesnosť min. 100 m, maximálne stredná cenová úroveň. Priznajte si, kde kto z vás skončil? Splnili ste si dopredu stanovené kritériá? Veď ten letecký model je tak úžasný... Bez tých diversiek sa nezaobídem... V spoločnosti sa s tymito oblekovkami nestratím... Existujú vôbec ideálne hodinky? Nemyslím tie, ktoré ste si nakoniec kúpili, lebo sa vám zapáčili, alebo tie o ktorých snívate. Ale tie, ktoré naozaj spĺňajú stanovené kritériá.
ZJ Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 TOP GUN - po třech měsících intenzivního týrání,naprostá spokojenost.Nikde ani škrábanec....
New X-Bob Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Prim Linea 40, výjimečně,tedy na motorku, pak Casio Casio MTP 1260D-1B (přetištěné logo) nebo AQF-100WD-9BVEF
Pachollini Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Nejčastěji asi Fortis Flieger, celkem univerzální hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se