yegor Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2017 U mňa predaj bez problémov s príjemným pokecom. Palec hore
BlablaB Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Dakujem za obchod, vsetko prebehlo hladko a bez najmensich problemov. Mozem len a len odporucit...
BlablaB Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Dnes mame za sebou dalsi obchod - opat vsetko TOP...Este raz dakujem za hladky priebeh.
martin22 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 rychlá dohoda, fajn pokec, doporučuj a díky za obchod.
JoyStick Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 Naprosto super člověk, výborně jsme si pokecali o hodinkách i mimo ně, všechno bez jakéhokoliv problému, vřele doporučuju a těším se na další bznz
Bullet Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2018 Solidni clovek, ferove a gentlemanske jednani, vrele doporucuju, paradni popovidani nejen o hodinkach....dekuju
John_Lenon Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 (upraveno) Děkuji za obchod a jednoznačně doporučuji. A snad přístě v Gatu na pivu. Upraveno 20. července 2018 uživatelem John_Lenon
martin22 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 s lukasem jiz podruhe, fajn pokec a vse jak ma byt doporucuju vsem.
Robo7 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2018 Lukáš je fajn chlap, serióznost, výborný pokec, plně doporučuji.
Dann Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Dohoda a odeslání v pohodě. Vše jak má být. Dík za obchod.
LukasX_cz Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Zcela bezproblémový a rychlý prodej. Veškeré info co jsem potřeboval jsem získal a během dvou dnů jsem měl parádní NATO ve schránce. Díky za obchod a někdy příště...
JoyStick Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Opožděně ke kšeftu před pár týdny jen napíšu, že Lukáš je jeden z těch lidí, kterým 100% věřím a nemám problém poslat, dojet, vyzvednout. Určitě to kšeft nebyl poslední, takže opět díky a znova doporučuju všema 20ti prstama.
Sphinxx Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Přesně, jak píše Džojstik nade mnou, vše na jedničku, perfektní, rychlá, věcná a slušná komunikace. K tomu výborný pokec o hodinkách. Po dlouhé době jsem se nechal "ukecat" . Za mě určitě kdykoliv znovu a určitě doporučuji.
tommasini Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Taky se připojuji s pochvalou. Rychlý a bezproblémový obchod. Vše proběhlo, jak jsme si řekli. Díky,Tom
Rodeo65 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Jako další v řadě, který jen potvrzuje výše psané! S Lukášem jsme krátce ale fajn pokecali, příště doufám že to už bude něco tikajícího.Díky.Honza
tomtur Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 Pozor na neho!!!!!! Kukne na hodinky z obrazku, pacia sa mu a vy mate peniaze na ucte skor ako zistite ze ich predavate, dokonca pre neho neplatia ani terminy na zahranicne platby, on to poslal a za dve hodiny som to mal na slovenskom ucte, sak tri dni kamaraaade vzdy cakam na penaaaz, ja nemam doma pasky a krabice na policke nachystane:)Proste dalsi hodinkovy blazon, snad niekedy aj pivo dame, super obchod. Ale fakt rychlost a spolahlivost jak hrusky s mliekom!
lukas.78 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2018 Děkuji za super obchod. Okamžitá komunikace,rtychlé předání a krásné hodinky. Co více si přát :-))
Petr34 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2018 Kupoval - solidní jednání, férové, prostě tak jak má od kupujícího být když dostane top kvalitu zboží. Za mě super spolupráce.
Vitaire Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2018 Naprosto vše bez problému. Super komunikace i rychlé dodání. Určitě doporučuji a těším se na další obchody.
tkol Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2019 Blesková domluva, rychlá akce a vše proběhlo dle dohody... Doporučuji a příšte se budu těšit zas!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se