Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak panove, zde jsou ctvery hodinky z posledniho filmu Rambo.

Ukolem je uhodnout, o jake hodinky se jedna a priradit je k postave, ktera je ve filmu nosi.

Aby to s temi postavami nebylo tak tezke, tak vam dam moznosti.

Postava:

A: Tim Kang - En-Joo - radovy zoldak

B: Reynaldo Gallegos - Diaz - radovy zoldak

C: Matthew Marsden - School Boy - ostrelovac

D: Sylvester Stallone - John Rambo - JOHN RAMBO!

Hodinky

1.

post-1770-1203893459.jpg

2.

post-1770-1203893449.jpg

3.

post-1770-1203893454.jpg

4.

post-1770-1203893439.jpg

S hodinkami napovidat nebudu, od toho je to kviz. :)

Poznamka. Omluvte, prosim zhorsenou kvalitu fotek. Zabery porizeny pri nocnim utoku na tabor Barmske armady. :tank:

Preju pekne kvizovani!

Odesláno

Vyborne, spravne, Johnyho mame tedy z krku. Bylo to uz podle tech zil a svalu vsude kolem docela jasne, kdo ze se to bude pysnit temi nadhernymi Paneraikami.

Ale co ten zbytek?

Kvizujte, panove, kvizujte. Odmenou je respekt a uznani ostatnich! :)

Odesláno (upraveno)
  Mike. napsal:
Na třetím obrázku je Luminox (model 3001), ne Traser. ;)

3001_lg.jpg

Jasně, to je zřejmé na první pohled, však taky nepíšu, jaké jsou to hodinky B) , ale u vysloužilých vojáků(žoldáků) bych čekal jiné hodinky, místo Luminoxů třeba armádní Trasery, koukám, že jsem nahoře dal ne úplně správnou fotku , tak ji dám sem.

Co se týká Školáka :sniper: , tak zřejmě má 5.11 Tactical HRT Watch. http://www.511tacticalseries.cz/www/detail.php?id=46

;)

A Rambo, že má Panerai, asi je sundal z ruky někomu, koho zamordoval, nebo, že by dar od Colonela Samuela Trautmena na rozloučenou, kdo ví? :D

post-564-1203980052.jpg

post-564-1203980905.jpg

Upraveno uživatelem BUBÁK
Odesláno

Tak copak, copak, nikdo mezi pritomnymi nenahodi, jake ze hodinky jsou na obrazku c. 2?

Vim, foto neni z nejkvalitnejsich, ale kdyz on jejich nositel prave osetroval spolubojovnika, ktery si zatancil odzemek na mine. :blowup:

• po 4 týdnech...
Odesláno

neví někdo z Vás, jaké hodinky má na sobě Stallone ve filmu RAMBO 3 ??? Jsou vidět na záběru, kdy je ve vězení v Afganistánu a chystá se osvobodit plukovníka Trautmana, kontroluje na nich čas (ještě předtím něž se prozradí a začne likvidovat vše co se hýbe)...jsou černé analogové a dole mají displej (asi 4 místný). Nepodařilo se mi určit o jakého výrobce jde, natož model..děkuji za jakékoliv postřehy a pomoc.

• Po letech...
Odesláno
  V 21. 3. 2008 v 22:40, panacea napsal:

neví někdo z Vás, jaké hodinky má na sobě Stallone ve filmu RAMBO 3 ??? Jsou vidět na záběru, kdy je ve vězení v Afganistánu a chystá se osvobodit plukovníka Trautmana, kontroluje na nich čas (ještě předtím něž se prozradí a začne likvidovat vše co se hýbe)...jsou černé analogové a dole mají displej (asi 4 místný). Nepodařilo se mi určit o jakého výrobce jde, natož model..děkuji za jakékoliv postřehy a pomoc.

Chronosport Sea quartz:

post-437-0-99254500-1396732394_thumb.jpg

Odesláno

Já na to dneska koukal a všiml jsem si takového pěkného záběru na hodinky. Tak mi bylo líto ho nějak nevyužít. Hledal jsem, jestli se to tady už neřešilo a hle...   :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...