hufnor Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 Tak panove, zde jsou ctvery hodinky z posledniho filmu Rambo. Ukolem je uhodnout, o jake hodinky se jedna a priradit je k postave, ktera je ve filmu nosi. Aby to s temi postavami nebylo tak tezke, tak vam dam moznosti. Postava: A: Tim Kang - En-Joo - radovy zoldak B: Reynaldo Gallegos - Diaz - radovy zoldak C: Matthew Marsden - School Boy - ostrelovac D: Sylvester Stallone - John Rambo - JOHN RAMBO! Hodinky 1. 2. 3. 4. S hodinkami napovidat nebudu, od toho je to kviz. Poznamka. Omluvte, prosim zhorsenou kvalitu fotek. Zabery porizeny pri nocnim utoku na tabor Barmske armady. Preju pekne kvizovani!
BUBÁK Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Malé doplnění, atd. Upraveno 24. února 2008 uživatelem BUBÁK
Mike. Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 BUBÁK napsal: Malé doplnění, atd. Na třetím obrázku je Luminox (model 3001), ne Traser.
votek Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 http://ablogtoread.com/2008/02/04/stallone...h-in-new-rambo/ pro zajímavost......
jacob Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Dovolich bych si přiřadit Panerai k Johnovi Rambo :-), popravdě to posuzuji jenom podle ruky.
Pachollini Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Vzhledem k tomu, že je Rambo ambassador, dovolil bych si souhlasit s jacobem.
hufnor Odesláno 25. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2008 Vyborne, spravne, Johnyho mame tedy z krku. Bylo to uz podle tech zil a svalu vsude kolem docela jasne, kdo ze se to bude pysnit temi nadhernymi Paneraikami. Ale co ten zbytek? Kvizujte, panove, kvizujte. Odmenou je respekt a uznani ostatnich!
BUBÁK Odesláno 25. února 2008 Nahlásit Odesláno 25. února 2008 (upraveno) Mike. napsal: Na třetím obrázku je Luminox (model 3001), ne Traser. Jasně, to je zřejmé na první pohled, však taky nepíšu, jaké jsou to hodinky , ale u vysloužilých vojáků(žoldáků) bych čekal jiné hodinky, místo Luminoxů třeba armádní Trasery, koukám, že jsem nahoře dal ne úplně správnou fotku , tak ji dám sem. Co se týká Školáka , tak zřejmě má 5.11 Tactical HRT Watch. http://www.511tacticalseries.cz/www/detail.php?id=46 A Rambo, že má Panerai, asi je sundal z ruky někomu, koho zamordoval, nebo, že by dar od Colonela Samuela Trautmena na rozloučenou, kdo ví? Upraveno 25. února 2008 uživatelem BUBÁK
jacob Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Odesláno 26. února 2008 Tactical HRT Watch stojí podle odkazu 8500 KČ, to není tak strašné, Johny Rambo ví, proč si vybral raději Panerai
hufnor Odesláno 27. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2008 Tak copak, copak, nikdo mezi pritomnymi nenahodi, jake ze hodinky jsou na obrazku c. 2? Vim, foto neni z nejkvalitnejsich, ale kdyz on jejich nositel prave osetroval spolubojovnika, ktery si zatancil odzemek na mine.
panacea Odesláno 21. března 2008 Nahlásit Odesláno 21. března 2008 neví někdo z Vás, jaké hodinky má na sobě Stallone ve filmu RAMBO 3 ??? Jsou vidět na záběru, kdy je ve vězení v Afganistánu a chystá se osvobodit plukovníka Trautmana, kontroluje na nich čas (ještě předtím něž se prozradí a začne likvidovat vše co se hýbe)...jsou černé analogové a dole mají displej (asi 4 místný). Nepodařilo se mi určit o jakého výrobce jde, natož model..děkuji za jakékoliv postřehy a pomoc.
siwi Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 V 21. 3. 2008 v 22:40, panacea napsal: neví někdo z Vás, jaké hodinky má na sobě Stallone ve filmu RAMBO 3 ??? Jsou vidět na záběru, kdy je ve vězení v Afganistánu a chystá se osvobodit plukovníka Trautmana, kontroluje na nich čas (ještě předtím něž se prozradí a začne likvidovat vše co se hýbe)...jsou černé analogové a dole mají displej (asi 4 místný). Nepodařilo se mi určit o jakého výrobce jde, natož model..děkuji za jakékoliv postřehy a pomoc. Chronosport Sea quartz:
mondeo2 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 siwi Ty už taky, po šesti letech?...................
siwi Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Já na to dneska koukal a všiml jsem si takového pěkného záběru na hodinky. Tak mi bylo líto ho nějak nevyužít. Hledal jsem, jestli se to tady už neřešilo a hle...
Jeremy Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) I tak - Rambo, vobyčejnej voják.. a Paneraie :-D Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Jeremy
mikymik Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Hehe, dobrý kvíz i když je 6 let starý. Zkusil bych takto: 1D, 2B, 3C a 4A.
Jeremy Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 O těch 5.11 jsem dlouho uvažoval, ale bohužel ty funkce by mi byly k prdu :-/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se