Dantechno Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 To jsou takový to fotky, kdy flígrchrona od IWC meju a balim do krabičky na vyexpedování Já tohle napojení tahu, kdy to nerozhodí linie pouzdra, prostě žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 krásný detaily, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Di s tim už do háje. Jak tak koukam na ty fotky, tak jsem přesvědčenej, že detail a preciznost na cifru jsou větší, než na JLC Grand Date 8 days, co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Souhlasím s první větou, něco podobného jsem chtěl napsat. Ty hodinky mi nedají klidného spaní. Chodím do práce od čtyř, abych na nějaké GS naškudlil Je to fakt nádhera vycizelovaná do posledního detailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Kluci nezlobte se me to za chvilu prejde .. asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) me to za chvilu prejde .. asi...Kam ti mam psolat IWC? Ne fakt, ten detail je jakoby v Seiku měli nástroje ostřejší a o řád jemnější, a to jsem cifr Reversa měl za nejfiligránštější. Edit: poprvé naživo, zblízka a v ruce jsem tohle viděl na Snowflake a Hlaváčkovi z Koscomu jsem brečel na rameni, jak je to v řiti, protože všechny ty bejvalý JLC, IWC, Breguety, Zenithy najednou byly takový "horší", všechno se zhroutilo jak hajzl z karet Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dane, nedá mi to a musím se zeptat ikdyž tuším, že to bude poravděpodobně jen zapatlaný sklíčko. Na té předposlední (na té černobílé) fotce je na dvanáctce jakoby zapatlaný index, je to jen na skle že? Doufám, že tohle by nepustili kluci šikmooký do prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Hele není tam nic. Ani na fotce to nebude zapatlany jako spis odraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Bandi: Hele nemuzu posoudit.... IWC, JLC, Zenithky jsem mel v ruce párkrát.... Ale je pravda , ze u GS je to krasa a to i pod lupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Dantechno: díky, oddechnul jsem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 V preciznosti a dokonalosti jsou pro mě GS nejvejš v podobný cenový hladině (je ale pravda, že třeba od JLC jsem měl v ruce jen pár kousků). Měl jsem Snowflaky, mám divery, něco málo dalšího jsem taky držel v ruce a byly vždy dokonalý. Třeba u Snowflaků jsem nasekal poměrně dost makro fotek a nenašel jsem nic, co bych jim mohl vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Nemusite se bát, všechny kazové kousky vykupuje dr. Sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Dr.Sphinx - hromozvod nekvality japonskeho chronopriemyslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Kam ti mam psolat IWC? Ne fakt, ten detail je jakoby v Seiku měli nástroje ostřejší a o řád jemnější, a to jsem cifr Reversa měl za nejfiligránštější. Edit: poprvé naživo, zblízka a v ruce jsem tohle viděl na Snowflake a Hlaváčkovi z Koscomu jsem brečel na rameni, jak je to v řiti, protože všechny ty bejvalý JLC, IWC, Breguety, Zenithy najednou byly takový "horší", všechno se zhroutilo jak hajzl z karet No až tak strašný to zase nebylo nebo bylo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Máš už smaženého kapra, hotový salát a Ustrojený stromeček? Pokud ne, tak se tomu laskavě věnuj a přestaň poťouchle pošťuchovat Romanův rodinný rozpočet. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se