Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 V Česku se to bude prý promítat pod jiným názvem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Nevite jestli ma pan Frantisek Frantik nejakej Fanweb ? chtel bych si nechat podepsat fotku...
marosh Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Bez těch vlasů jsi handsome, Franto.Jen ten urputný výraz mi k Tobě moc nejde.
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 V Česku se to bude prý promítat pod jiným názvem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Masakr Díky
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Bez těch vlasů jsi handsome, Franto. Jen ten urputný výraz mi k Tobě moc nejde. Ptal se tě někdo na tvuj nazor?
pavča Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 A to má být jako fotka ze srazu Chronomagu? To tam bylo pěkně veselo, škoda, že jsem zrovna vynechal.
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 V pozadí jsou vidět nováčci na fóru a hlavní postava filmu se jim zrovna chystá něco říct
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 V pozadí jsou vidět nováčci na fóru a hlavní postava filmu se jim zrovna chystá něco říct "Pratele, kamaradi, spoluvezni.................strčte si tu Festinu do ..........."
Dantechno Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Spis bych to videl , ze Frantik se omylem dostal na sraz vlakna "zbrane" a na ochozu Tada predvadi tankistickej holster...
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 "Pratele, kamaradi, spoluvezni.................strčte si tu Festinu do ..........."
Locque Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 (upraveno) Mě to přijde, jakoby Frantík vyhlížel novýho spoluvězně Tadu ;-) Edit: Dan mě předběh ;-) Upraveno 9. ledna 2012 uživatelem Locque
bandicoot Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 (upraveno) To vzadu jsou nějaký žluťáci. Je to zřejmě točený v dílně Breitlingen v kantonu Fei-Ku. Dobrá je diskuze Frantika s nováčkem, který vybírá mezi Festinami, jen neví který model. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A závěrem filmu je likvidace šupáka s Marina Militare šuntem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2012 uživatelem bandicoot
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Vy jste hrozný kokoti Ale ta rada novackovi je dobra: "Ja ti radim dobre chlapče................!!!!!"
bandicoot Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ale ta rada novackovi je dobra: "Ja ti radim dobre chlapče................!!!!!" Jen pár kapek krve, ale snad prozřel
Jay Doll Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ve filmu jsou i drsnější momenty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosh Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ptal se tě někdo na tvuj nazor? A sakra, n....l jsem kápa? Jsem ztracen.
Locque Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 No a Frantíkovo oblíbený balený cigáro... Teď už se z toho nevykecáš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ja vas miluju kluci, takhle jsem se dlouho nenasmál!!!!!!!!!!!!!
Locque Odesláno 9. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2012 Ve filmu jsou i drsnější momenty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A propos... Ten napravo... Není to Harry?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se