Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi od fochu poradíte?

Kdysi před mnoha lety jsem měl slzy v očích u reklamního klipu Nike

skupinka sportovců (nebo jen jeden - už nevím) na invalidních vozících si to v hnusném počasí pomalu šine do krutého kopce, detailní záběry na naběhlé žíly a svaly a pot a křeče ... a ve finále když se chlap přehoupne přes vrchol kopce a jde do klesání tak detail na ty ruce v cyklistických rukavicích jak udělají poslední záběr letí dopředu a už se nevrací zpět na tu obruč ale nechá je volně relaxovat - v tom záběru je všechno "ku..a dokázal jsem to, nevzdal jsem to, zasloužím si pár minut voraz, teď si užiju jízdu jako na tobogánu a pak se budu zase dál rvát s osudem..."

jo a na konci to obligátní just do it mělo poněkud větší váhu - aspoň já to tak vnímal...

zaboha to video nemohu najít, ono taky pochází z doby kamenne předinternetové :-(((

No a tady máš tu svojí: http://www.culturepub.fr/videos/nike-wheelchairs

• Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
Odesláno

Reklamy se snažím nevnímat nebo přepínat,protože jsou to skoro všechno blbosti bez nápadu,ale dnes mne pobavila reklama na sušenky Twix,která pojednává o dvou znepřátelených továrnách,z nichž každá vyrábí tu jednu ze dvou v balení.Továrny jsou namáčklé na sebe,mají stejnou příjezdovou cestu....atd.Je to vtipné a o to jde.Naposledy jsem se takto pobavil před hodně moc lety při reklamě na Velkopopovického kozla,jak ten kozel pingloval v hospodě a místní násoskové hodnotili situaci způsobem"pivo je tu dobrý,jenom ten vrchní je nějakej divnej".

Bohužel jsou v naší republice vtipné reklamy zastoupeny v jednotkách promile.Sázel bych právě na takový druh prezentace.Nevím jestli je to nedostatkem invence nebo jsou na to jakési psychologické studie,ale vědu bych v tom moc nehledal.Stačí nebýt agresivní(agrese je beztak všude dost)a zaujmout vtipem-to zabere.

Odesláno

me nahodou ted bavi reklamy tmobile, jak kuny sezraly prase, tak zadar volanovic, tak jezkovy voci..

Jo, jo, T-mobile má dost dobrý reklamy, hodně mě bavil nesmrtelný Chuck :D

• po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

ozivuju zapomenuty vlakno, dobry reklamy mam rad, a todle je parada..E

tyjo cekal jsem nejdriv ze budou svitit nahoru ale tohle je lepsi. Fakt dobry a novej Genesis krasny auto.
Odesláno (upraveno)

Darth Vader je super

PS: sorry za link, už nějakou dobu se mi nevloží přímo video

edit by sibir: spatne linkujes, mistre, musi tam byt youtube dot com

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

Za poslednich par let je tohle moje oblibena reklama na pivo :-) Je to uplná dada, cesky pivovarnici by nikdy nic podobneho neschvalili, ale pivo je o zabave a tak to ma bejt :-)

Odesláno (upraveno)

Darth Vader je super

PS: sorry za link, už nějakou dobu se mi nevloží přímo video

edit by sibir: spatne linkujes, mistre, musi tam byt youtube dot com

no mistr jenom zkopíroval link kterej mu nabízí tuba pro sdílení jinde    :)

tak druhej pokus

strašná kvalita, ale reklama se mi líbí

a tady amíci (pěkná ukázka v přístupu mezi anglií a US)  :)

Upraveno uživatelem MJ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...