Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před lety běžela na Eurosportu reklama na první generaci Yamaha Fazer FZS1000

motorka byla vidět až úplně na konci, jinak byla jen slyšet a do toho detailní záběry např. na napnuté předloktí kde se při vytočení motoru zježily všechny chlupy, pak detail na krk, jak borec nasucho polyká při brždění, pak krůpěje potu na spáncích, vše podkreslené nádherným zvukem - esence prožitků z rychlé jízdy :-)

nemohu to zaboha vygooglit, nemáte někdo tušení jak se k tomu dostat?

• Odpovědi 237
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo a je to minimálně 10 let co jsem byl úplně na hniličku z reklamy Nike - youtube jsem pročesal a nenašel :-(

parta vozíčkářů/sportovců si to šine po silnici do kopce, vypadalo to krutou silnici někde v norských fjordech, počasí humus, detaily na ty jejich ruce pohánějící kola toho sportovního vozíčku , soustředěné oči a zatnuté zuby jak si to dávali na krev a pak se přehoupli přes vrchol stoupání, geniální záběr na ruce které ještě jednou dloubnou do kol invalidního vozíku, ruce v rukavičkách letí dopředu, vyklepává z nich tu únavu, ale pak hned připaží zabalí se do vajíčka a s..e si to z kopce snad sedmdesátkou s naprosto odvařeným unaveným šťastným obličejem .... do toho samozřejmě bílé just do it na černé ploše...

jenom to píšu a je mi z toho do breku, to bylo ohromně pozitivní, holt asi jsem naivní

Odesláno

Před lety běžela na Eurosportu reklama na první generaci Yamaha Fazer FZS1000

motorka byla vidět až úplně na konci, jinak byla jen slyšet a do toho detailní záběry např. na napnuté předloktí kde se při vytočení motoru zježily všechny chlupy, pak detail na krk, jak borec nasucho polyká při brždění, pak krůpěje potu na spáncích, vše podkreslené nádherným zvukem - esence prožitků z rychlé jízdy :-)

nemohu to zaboha vygooglit, nemáte někdo tušení jak se k tomu dostat?

myslíš tohle?

http://dai.ly/fFCtva

• po měsíci...
Odesláno

Čo to má K. Roden na ruke- 41 sekunda?

Karel Roden a Billy Zane v reklamě na Porsche design. Skvělé.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Čo to má K. Roden na ruke- 41 sekunda?

To myslíš vážně? Všiml ses, na co je ta reklama? Třeba tady.
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...