Frantik Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Ja uz jeden peknej objednal. Na Panerai bude sedet, jak vysitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Ja bych se ho nebal ani na IWC Fliegerchrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Rodinka pilotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Homážky a 26mm vintage strapy s sewn in Pre-V sponama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Rodinka pilotek pekné to máš,já jsem taky musel něco vymyslet pro Tritony a jako obvykle shell cordovan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 tak jsem zkusil nato strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Vynikajici. Tohle je NATO strap podle meho gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Souhlas s Frantikem. Dlouho se mi kozeny NATO nelibilo tak moc jako tohle, perfektne udelany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 To abych ho začal nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Canvsaky 24 a 20 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Vintage green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Nejsou to sice remeny, ale jak spousta lidi vi tak je to ted se mnou nadyl .... Tady je duvod konecne jsem se dohrabal k nejakymu vysledku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Paráda Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Tak to cumim, jsem hodně zvedavej na výsledek! Hold kdo umí, ten umí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) Gůd džób! To už je drobet "vyšší level" než řemeny na hodinky, ne? Gratulace a teším se na další příspěvky a na "otevření" tohoto segmentu sortimentu z dílny "Zrno". Až tady zveřejníš výsledek, tak budou všichni chtít řemen, pásek a boty...včetně mě teda Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem Sedlinarkrage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Nejsou to sice remeny, ale jak spousta lidi vi tak je to ted se mnou nadyl .... Tady je duvod konecne jsem se dohrabal k nejakymu vysledku no to si delas pr...teda srandu. tak na toto sem hodne zvedavej jak to dopadne. to uz chce poradne koule se do neceho takoveho pustit. Vsechna cest a klobou dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 no sam sem zvedavej na vysledek a je to trochu vyssi level, ale mezitim jsem zase spichnul dva canvasy. Je zajimavy co udela jedna fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Já jen čekám až přídeš s nějakým koženým sakem. Ale k věci,řemeny,to byla výzva,na toto bych si netroul ani ve snu,smekám a držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2013 (upraveno) dobrý začátek Upraveno 8. dubna 2013 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 kdybch tenhle příspěvek "přestřelil" s umístěním, tak prosím mody, nechť ho smažou, nejde totiž o kožený řemen, ale gumový, Ruční práce to je, zlomil jsem v rukách dvě jehly:-).A jak mě to napadlo? jezdím často na fixie a na ní se brzdí smykem, takže "obrušujete brzděním plášť, ten je samozřejmě pro tyhle účely v místech běhounu značně zesílen, abyste neměnili plášť každý týden.Když na spotřebu pláště kašlu, jsem schopen ho "obrousit" za dva týdny, po cca 200km normálního ježdění, ale nevybíravého brzdění. Když se snažím vydrží i dva měsíce, ale chci tím říct, že se mi ve sklepě válí několik "ojetých" fixie plášťů a tak mě napadlo jeden využít pro tvorbu řemenu na hodinky :-)Je to děs, uznávám, ale já ho na hodinky dal, když už jsem si s ním takovou dobu hrál :-) Tu pár fotek z polotovaru A tady už na hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se