Přejít na obsah

KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE

spiderer

Doporučené příspěvky

Tak jsem taky dobastlil svuj prvni hodinkovy remen, Navrhl jsem ho pro svoje Sporty II a behem nekolika veceru ho spichnul/slepil dohromady. Pridam par doporuceni pro zajemce o podobne hratky z Brna. Odrezky kuze se daji koupit na Slovanskem namesti v sedlarskych potrebach (prodavaji se na hmotnost, 150 kc/kg), derovaci kleste maji v obi za 70 korun (maji i drazsi, ale ty nemelo cenu na tech par der kupovat, tyhle funguji dobre). Na lepeni jsem pouzil chemopren extrem. S vysledkem se zde hrde pochlubim :flex: Kuze pomalu zacina chytat patinu a sedne (ale to je tak trochu zamer).

Mam v planu jeste nejaky dalsi zkusit, nicmene zaver je jasny: Simone, jses fakt machr a tvoje prace je obdivuhodna!

post-3049-1216107782.jpg

post-3049-1216107789.jpg

post-3049-1216107799.jpg

post-3049-1216107804.jpg

post-3049-1216107809.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem taky dobastlil svuj prvni hodinkovy remen, Navrhl jsem ho pro svoje Sporty II a behem nekolika veceru ho spichnul/slepil dohromady. Pridam par doporuceni pro zajemce o podobne hratky z Brna. Odrezky kuze se daji koupit na Slovanskem namesti v sedlarskych potrebach (prodavaji se na hmotnost, 150 kc/kg), derovaci kleste maji v obi za 70 korun (maji i drazsi, ale ty nemelo cenu na tech par der kupovat, tyhle funguji dobre). Na lepeni jsem pouzil chemopren extrem. S vysledkem se zde hrde pochlubim :flex: Kuze pomalu zacina chytat patinu a sedne (ale to je tak trochu zamer).

Mam v planu jeste nejaky dalsi zkusit, nicmene zaver je jasny: Simone, jses fakt machr a tvoje prace je obdivuhodna!

super tvar - k "dvojkám" sadne ako uliaty

Odkaz ke komentáři

Nechci poučovat, a ani netvrdím, že bych to zvládl líp. Přesto si troufnu jednu poznámku: možná by nebylo od věci řemínek odhranit. Jestli už je, tak se omlouvám.

Doporučuji přečíst návod který je sice na výrobu pouzdra, ale spousta prvků se jistě dá použít i na řemínky. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Nechci poučovat, a ani netvrdím, že bych to zvládl líp. Přesto si troufnu jednu poznámku: možná by nebylo od věci řemínek odhranit. Jestli už je, tak se omlouvám.

Doporučuji přečíst návod který je sice na výrobu pouzdra, ale spousta prvků se jistě dá použít i na řemínky. :smile_anim:

Ten odkaz znam, diky. S tim ohranenim mas pravdu, ale hranorez bohuzel nemam stejne jako tu barvu na penetraci okraju (tu ale asi koupim). Jako naradi pouzivam odlamovaci nuz, derovaci kleste, sidlo (zbrousene ze sroubovacku), jehly a nit. Hrany rezu podle suplery (pevna kovova hrana). Urcite je na cem jeste zapracovat, to je fakt.

Odkaz ke komentáři

tak ten se moc nepovedl..:) to krokodýla nevidělo..

Takto vzorovaného krokodýla jsem naživo (ani řemínek) ještě neviděl, ale něco podobného inzerují na TOURBY WATCHES jako "genuine bony croc alligator". Viz: [post=http://www.tourbywatches.com/shop/article_85/22_20mm-genuine-bony-croc-alligator-strap-brown.html?shop_param=cid%3D15%26aid%3D85%26]http://www.tourbywatches.com/shop/article_85/22_20mm-genuine-bony-croc-alligator-strap-brown.html?shop_param=cid%3D15%26aid%3D85%26[/post]

Teď jsem se podíval na odkaz na Watch Lounge a je to taky TOURBY. Nějakej "reptile" to snad bude, ne?

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Tentokrát z jiného soudku: Pásek ke kalhotům vyrobený v přesně stejném stylu jako pásek k hodinkám :) Mít stejný pásek na hodinkách a na kalhotech je fakt pocitový úlet. Vřele doporučuju!

Časem u Simona objednám i pouzdro na Bibli pro manželku. Ale pst! bude to překvapení.

post-236-1216577406.jpg

post-236-1216577434.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...