Andreas.ks Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Pro SPIDERERa - další neobvyklá kombinace notoricky známých Seiko Spiritů - tentokrát na gekonovi od Simona... (foto omluvte, s "novým" zrcadlem se teprve sžívám... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Pro SPIDERERa - další neobvyklá kombinace notoricky známých Seiko Spiritů - tentokrát na gekonovi od Simona... (foto omluvte, s "novým" zrcadlem se teprve sžívám... ) moc se mi líbí! jdou skvěle dohromady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Andreas - prima, tohle myslim spolu funguje velmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Tak jsem taky dobastlil svuj prvni hodinkovy remen, Navrhl jsem ho pro svoje Sporty II a behem nekolika veceru ho spichnul/slepil dohromady. Pridam par doporuceni pro zajemce o podobne hratky z Brna. Odrezky kuze se daji koupit na Slovanskem namesti v sedlarskych potrebach (prodavaji se na hmotnost, 150 kc/kg), derovaci kleste maji v obi za 70 korun (maji i drazsi, ale ty nemelo cenu na tech par der kupovat, tyhle funguji dobre). Na lepeni jsem pouzil chemopren extrem. S vysledkem se zde hrde pochlubim Kuze pomalu zacina chytat patinu a sedne (ale to je tak trochu zamer). Mam v planu jeste nejaky dalsi zkusit, nicmene zaver je jasny: Simone, jses fakt machr a tvoje prace je obdivuhodna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Ak by mal niekto zaujem, povaluje sa mi doma koza z kobry (moze mat ak asi 5 metrov), tak sa ozvite a mozeme sa dohodnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Ak by mal niekto zaujem, povaluje sa mi doma koza z kobry (moze mat ak asi 5 metrov), tak sa ozvite a mozeme sa dohodnut. já zájem mám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Tak jsem taky dobastlil svuj prvni hodinkovy remen, Navrhl jsem ho pro svoje Sporty II a behem nekolika veceru ho spichnul/slepil dohromady. Pridam par doporuceni pro zajemce o podobne hratky z Brna. Odrezky kuze se daji koupit na Slovanskem namesti v sedlarskych potrebach (prodavaji se na hmotnost, 150 kc/kg), derovaci kleste maji v obi za 70 korun (maji i drazsi, ale ty nemelo cenu na tech par der kupovat, tyhle funguji dobre). Na lepeni jsem pouzil chemopren extrem. S vysledkem se zde hrde pochlubim Kuze pomalu zacina chytat patinu a sedne (ale to je tak trochu zamer). Mam v planu jeste nejaky dalsi zkusit, nicmene zaver je jasny: Simone, jses fakt machr a tvoje prace je obdivuhodna! super tvar - k "dvojkám" sadne ako uliaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Tak jsem taky dobastlil svuj prvni hodinkovy remen, Navrhl jsem ho pro svoje Sporty II a behem nekolika veceru ho spichnul/slepil dohromady. Pridam par doporuceni pro zajemce o podobne hratky z Brna. Odrezky kuze se daji koupit na Slovanskem namesti v sedlarskych potrebach (prodavaji se na hmotnost, 150 kc/kg), derovaci kleste maji v obi za 70 korun (maji i drazsi, ale ty nemelo cenu na tech par der kupovat, tyhle funguji dobre). Na lepeni jsem pouzil chemopren extrem. S vysledkem se zde hrde pochlubim Kuze pomalu zacina chytat patinu a sedne (ale to je tak trochu zamer). Mam v planu jeste nejaky dalsi zkusit, nicmene zaver je jasny: Simone, jses fakt machr a tvoje prace je obdivuhodna! Nechci poučovat, a ani netvrdím, že bych to zvládl líp. Přesto si troufnu jednu poznámku: možná by nebylo od věci řemínek odhranit. Jestli už je, tak se omlouvám. Doporučuji přečíst návod který je sice na výrobu pouzdra, ale spousta prvků se jistě dá použít i na řemínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2008 Nechci poučovat, a ani netvrdím, že bych to zvládl líp. Přesto si troufnu jednu poznámku: možná by nebylo od věci řemínek odhranit. Jestli už je, tak se omlouvám. Doporučuji přečíst návod který je sice na výrobu pouzdra, ale spousta prvků se jistě dá použít i na řemínky. Ten odkaz znam, diky. S tim ohranenim mas pravdu, ale hranorez bohuzel nemam stejne jako tu barvu na penetraci okraju (tu ale asi koupim). Jako naradi pouzivam odlamovaci nuz, derovaci kleste, sidlo (zbrousene ze sroubovacku), jehly a nit. Hrany rezu podle suplery (pevna kovova hrana). Urcite je na cem jeste zapracovat, to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Díky za detailní foto postup. Je to paráda a smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Tak sa ozvi, ja teraz budem par tyzdnov mimo repbubliku, ale dohodneme sa. já zájem mám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 tak tomuto hovorím KROKODÍL ako sa patrí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 tak tomuto hovorím KROKODÍL ako sa patrí tak ten se moc nepovedl.. to krokodýla nevidělo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 (upraveno) tak ten se moc nepovedl.. to krokodýla nevidělo.. Takto vzorovaného krokodýla jsem naživo (ani řemínek) ještě neviděl, ale něco podobného inzerují na TOURBY WATCHES jako "genuine bony croc alligator". Viz: [post=http://www.tourbywatches.com/shop/article_85/22_20mm-genuine-bony-croc-alligator-strap-brown.html?shop_param=cid%3D15%26aid%3D85%26]http://www.tourbywatches.com/shop/article_85/22_20mm-genuine-bony-croc-alligator-strap-brown.html?shop_param=cid%3D15%26aid%3D85%26[/post] Teď jsem se podíval na odkaz na Watch Lounge a je to taky TOURBY. Nějakej "reptile" to snad bude, ne? Upraveno 16. července 2008 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2008 Díky za detailní foto postup. Je to paráda a smekám Co takhle citovat bez fotek?!? Mně to nevadí, já mam připojení rychlý, ale co ostatní?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2008 Tentokrát z jiného soudku: Pásek ke kalhotům vyrobený v přesně stejném stylu jako pásek k hodinkám Mít stejný pásek na hodinkách a na kalhotech je fakt pocitový úlet. Vřele doporučuju! Časem u Simona objednám i pouzdro na Bibli pro manželku. Ale pst! bude to překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaK Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Tak jsem se neudržel a inspirován Chronomagem vytvořil kožený řemen. Posuďte sami, jak se to povedlo. Hodinky se na něm nosí velice dobře, protože jsem použil měkkou kůži. Ještě je otázka, jak dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2008 Ještě prošít a hotovo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Nejen řemeny umí Ondřej... EDIT kvůli níže avizovaným problémům s fotkami... Upraveno 30. července 2008 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Nejen řemeny umí Ondřej... ...nýbrž i úžasné tašky přes rameno!!! Samozřejmě propracované do detailu... Nevidím obrázky, jestli to není taška přes rameno jakou svět neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se