Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sibir taky ze jo, taky to trvalo pul roku nez jsem ten cas nasel. srajtofle je testovaci model zavrena ma cca 11mm. A hlavne potrbuju sehnat kvalitni kuzi co kdyz se vytenci na 0,7 mm tak z toho nebude zvejkacka. A tady je otevrena .attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1415956324.769837.jpg

zdá se mi to, nebo je to EPI? ta se nedá štípnout? kurňa vy v té Praze máte přístup k takovým fajnym materiálům :) nebo sis ji musel přivézt z venku?

podle mě by 0,7mm měla třísločiněná kůže vydržet (když to nebudou kraje), já používám přírodní tříslo ztenčené v koželužně na 0,9mm.. radši bych o fous tenčí, ale v koželužně míň neumí a já přístup ke štípačce bohužel nemám a v ruce je to šílenost.

Nechal jsem se překecat k jedné peněžence, které jsem všechny skoro vnitřní díly ručně ztenčoval na cca 0,3mm, už bych to nechtěl opakovat...

10632100_1488399741423831_1585349909_n.j

10540275_735773433144473_1604635199_n.jp

Upraveno uživatelem Anela
Odesláno

Je to italie , vytencena na 0,7 a neni to blby , ale chci jeste neco lepsiho. To co delaj u nas s tim spokojenej nejsem. Z toho at si dela tlustej ty jeho srajtofle tlusty 3cm.

Odesláno

Sibir taky ze jo, taky to trvalo pul roku nez jsem ten cas nasel. srajtofle je testovaci model zavrena ma cca 11mm. A hlavne potrbuju sehnat kvalitni kuzi co kdyz se vytenci na 0,7 mm tak z toho nebude zvejkacka. A tady je otevrena .attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1415956324.769837.jpg

Přidal bych se k Sibiřovi, páč má pravdu:-)

Nicméně, když bude bez přihrádky na drobný tak bude vo další kus tenčí, ještě bys jí mohl udělat, tak, aby šly karty na výšku a tím pádem byla ještě užší a půjde do přední kapsy, pak to bude bomba

Odesláno

Anela : nejde o mašinu jde o kvalitu kůže. 

Moty : všechno se řeší , tohle je jen první testovací model toho  jak by to mohlo vypadat, zatím jsem ve fázi vzorování a testování, nechci vypouštět do světa hnusný nefunkční zmetky. 

Odesláno

Myslím , že messenger je kolem osumnácti tisíc co říkal Ondra ? Každopádně na tuhle otázku ti nejlíp odpoví přímo on 

www.sima-prague.com 

Mam pocit , že poslední dobou sem moc často nechodí. 

Odesláno (upraveno)

Ian Atkinson má na YouTube moc pěkný tutoriál (není to asi moc tutoriál) na šrajtofli z cordovanu.

Kamarád mě nedávno v hospodě překvapil homemade peněženkou. Kapsy na karty podlepeny látkou, kapsa na mince... Měl to z kozy

Upraveno uživatelem Trojan
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj,

Snad jsem trefil vlákno...

já si nechal z jara spíchnout pořádný klepeto na Molnije u Mata z Polska /MK Leathers/, 4tejdny čekačka a stačily mu jen rozměry hodinek na fotce, dělá jich na tyto cibule asi devět verzí.

post-37273-0-37079300-1417384267_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj,

Snad jsem trefil vlákno...

já si nechal z jara spíchnout pořádný klepeto na Molnije u Mata z Polska /MK Leathers/, 4tejdny čekačka a stačily mu jen rozměry hodinek na fotce, dělá jich na tyto cibule asi devět verzí.

pěkný, už je nemám, ale zajímá mne na kolik ta sranda prosím vyjde? Nikde jsem to nevygůglil. díky

Odesláno

Ahoj,

na koruny 1670,- i s poštou; od hodinek se přiznám neznám mnoho výrobců řemenů a od nožů jsem byl oslovenými kožodělci odmítnut buď hned a nebo na to nebyl čas, hodinky jsem prostě chtěl nosit B)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...