Eman2208 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 2 Eman: Ondra jede vse jen na zakazku.Díky za info.
Anela Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Sibir taky ze jo, taky to trvalo pul roku nez jsem ten cas nasel. srajtofle je testovaci model zavrena ma cca 11mm. A hlavne potrbuju sehnat kvalitni kuzi co kdyz se vytenci na 0,7 mm tak z toho nebude zvejkacka. A tady je otevrena .ImageUploadedByTapatalk1415956324.769837.jpgzdá se mi to, nebo je to EPI? ta se nedá štípnout? kurňa vy v té Praze máte přístup k takovým fajnym materiálům nebo sis ji musel přivézt z venku? podle mě by 0,7mm měla třísločiněná kůže vydržet (když to nebudou kraje), já používám přírodní tříslo ztenčené v koželužně na 0,9mm.. radši bych o fous tenčí, ale v koželužně míň neumí a já přístup ke štípačce bohužel nemám a v ruce je to šílenost.Nechal jsem se překecat k jedné peněžence, které jsem všechny skoro vnitřní díly ručně ztenčoval na cca 0,3mm, už bych to nechtěl opakovat... Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem Anela
zrno Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Je to italie , vytencena na 0,7 a neni to blby , ale chci jeste neco lepsiho. To co delaj u nas s tim spokojenej nejsem. Z toho at si dela tlustej ty jeho srajtofle tlusty 3cm.
Anela Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 ale chci jeste neco lepsiho. jj, chce to fortunu s italskýma kůžema souhlasím..
Moty Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Sibir taky ze jo, taky to trvalo pul roku nez jsem ten cas nasel. srajtofle je testovaci model zavrena ma cca 11mm. A hlavne potrbuju sehnat kvalitni kuzi co kdyz se vytenci na 0,7 mm tak z toho nebude zvejkacka. A tady je otevrena .ImageUploadedByTapatalk1415956324.769837.jpgPřidal bych se k Sibiřovi, páč má pravdu:-) Nicméně, když bude bez přihrádky na drobný tak bude vo další kus tenčí, ještě bys jí mohl udělat, tak, aby šly karty na výšku a tím pádem byla ještě užší a půjde do přední kapsy, pak to bude bomba
zrno Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Anela : nejde o mašinu jde o kvalitu kůže. Moty : všechno se řeší , tohle je jen první testovací model toho jak by to mohlo vypadat, zatím jsem ve fázi vzorování a testování, nechci vypouštět do světa hnusný nefunkční zmetky.
M10 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Tahle taška je krutá http://instagram.com/p/vV5Cm8rUs_/?modal=trueJe možné si objednat takový set, i s páskem, peněženkou, obalem na mobil , nedej bůh botama atd? A jak dlouho to asi trvá (a co to stóóóóji )? Myslím, že by to zajímalo víc zdejších spolupacientů
zrno Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 Myslím , že messenger je kolem osumnácti tisíc co říkal Ondra ? Každopádně na tuhle otázku ti nejlíp odpoví přímo on www.sima-prague.com Mam pocit , že poslední dobou sem moc často nechodí.
Trojan Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Ian Atkinson má na YouTube moc pěkný tutoriál (není to asi moc tutoriál) na šrajtofli z cordovanu. Kamarád mě nedávno v hospodě překvapil homemade peněženkou. Kapsy na karty podlepeny látkou, kapsa na mince... Měl to z kozy Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem Trojan
xmikes Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Tak řemen od Trojana je na hodinkáchJe to macek...
Ondrej71 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) Nov? řemen od Oty, super pohodlný, diky pane Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem Ondrej71
Raichu Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2014 Ahoj,Snad jsem trefil vlákno...já si nechal z jara spíchnout pořádný klepeto na Molnije u Mata z Polska /MK Leathers/, 4tejdny čekačka a stačily mu jen rozměry hodinek na fotce, dělá jich na tyto cibule asi devět verzí.
sashator Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Novej krasavec na Moony od Zrna
Ondrej71 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Novej krasavec na Moony od ZrnaVypadá super, Zrno umí
Arthur N. Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ahoj,Snad jsem trefil vlákno...já si nechal z jara spíchnout pořádný klepeto na Molnije u Mata z Polska /MK Leathers/, 4tejdny čekačka a stačily mu jen rozměry hodinek na fotce, dělá jich na tyto cibule asi devět verzí.pěkný, už je nemám, ale zajímá mne na kolik ta sranda prosím vyjde? Nikde jsem to nevygůglil. díky
Raichu Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Ahoj,na koruny 1670,- i s poštou; od hodinek se přiznám neznám mnoho výrobců řemenů a od nožů jsem byl oslovenými kožodělci odmítnut buď hned a nebo na to nebyl čas, hodinky jsem prostě chtěl nosit
VintageLover Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Novej krasavec na Moony od ZrnaPěkný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se