zekon7302 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 tak to je moc moc moc pěkné No já pořád čekám na nějakého koně od tebe, neboj se to říznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Taky moc pěkný, janko. Máš svůj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Janko je šikovný, pěkná hromádka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 No já pořád čekám na nějakého koně od tebe, neboj se to říznout. všecko bude, tento týden se mi přestala klepat ruka, když jsem to vyndal z police, tak o víkendu možná slavnostně nakrojím dort jestli bude trochu času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 keep it simple, cleanteda ten cordovan je na ruce neuvěřitelně pohodlná věc, to se musí nechat... zatím jsem nevymyslel barvu nitě, kterou to prošít, tak to asi budu nějakou dobu nosit lepené, taky to není k zahození Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 vypadá to super,Honzo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 poslední dobou mám nějak málo času na šití i na focení... pár kousků z letošního roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Anela by se nepochlubil, bo to je zatím, dle jeho slov, testovací kus. Tak to udělám za něj. sedli sme si já mu řek, že chci "jeans canvas" ale bez náznaku kůže, ať to nemusím sundávat na kolo, do bazénu, sprchy a když se do toho budu furt potit, ať to něco snese. Něco co bude mít navrchu starý jeansy a uvnitř něco, co nebude umělina a nebude to moc držet vodu a bude to vysychat. Honza vymyslel, spíchnul a já budu "testovat". Co a jak udělal neprozradím, je to jeho nouháu! pár fotek džínového vodníka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Tak toto je dost dobre!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Ty hodinky úplně prokoukli.Vypadá to moc dobře,zajímavý počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Anela by se nepochlubil, bo to je zatím, dle jeho slov, testovací kus. Tak to udělám za něj. sedli sme si já mu řek, že chci "jeans canvas" ale bez náznaku kůže, ať to nemusím sundávat na kolo, do bazénu, sprchy a když se do toho budu furt potit, ať to něco snese. Něco co bude mít navrchu starý jeansy a uvnitř něco, co nebude umělina a nebude to moc držet vodu a bude to vysychat. Honza vymyslel, spíchnul a já budu "testovat". Co a jak udělal neprozradím, je to jeho nouháu! pár fotek džínového vodníkaVelmi povedené Přesně takový řemen mi leží v hlavě, co mám Tudory Black Bay Blue ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2015 .. něco od našeho stolu dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 dneska mi mistr Ondřej nazul novej řemen v barvě šedo-modré s prošitím v barvě indexů....mistře Díky !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 moc dobrý,mě by se možná víc líbil racingovej řemen,ale vypadá to super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 mistr Spinach - Maori Howädo a Monster Tuna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Honzo,díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Tak dnes jsem ho nasadil,moc se mi líbí.Díky Honzo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Nová koža od Zekona...díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Nová koža od Zekona...díky! uploadfromtaptalk1429124149046.jpgSluší jim , dnes jsem si dal práci s renovací řemínku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se