Jay Doll Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 B.F.G - něco si vyber a pošli mi zivotopis, predam na HR.Vyřiď prosím na HR, že by se měli doučit angličtinu. Prolítnul jsem si ty anglicky psané pozice a je tam dost chyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 http://hella.jobs.cz/ Tady jsou taky nějaký strojařský kšefty k dispozici. Sice to není žádný Brno, ale Mohelnice je od Jevíčka co by kamenem... No jo ale já bydlím v Brně nějakej pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 (upraveno) No jo ale já bydlím v Brně nějakej pátek Tak to promiň, v profilu máš furt The Jevíčko. Upraveno 20. března 2012 uživatelem Aldo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2012 Nevíte o nějaké dobré výjezdovce pro pána co posledních pět let vozil peníze .Dostal jsem padáka pro snižování stavů a zrušili nám kompletně Libereckou pobočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Sháníme člověka k nám na hotline (je to interní pro zaměstnance, nevolají tam zákazníci). Krom středoškolského vzdělání je požadavek vlastně jen velmi dobrá němčina a aspoň základy angličtiny. Je to Praha. Tak kdyžtak přes SZ (ideálně kontakt s e-mailem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Sháníme člověka k nám na hotline (je to interní pro zaměstnance, nevolají tam zákazníci). Krom středoškolského vzdělání je požadavek vlastně jen velmi dobrá němčina a aspoň základy angličtiny. Orientace v počítačích výhodou. Je to Praha. Tak kdyžtak přes SZ (ideálně kontakt s e-mailem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Opakování, matka moudrosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2012 Jo, omylem mi to skočilo dvakrát. A ano, je to přesně na tohle místo . Člověk tam zažije i nějaký ten humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Zdravím všechny vážené členy. Měl bych na vás prosbu. Mám novou práci u firmy i-Cut, a mým úkolem je nabízet a prodávat tmely a silikony. Rád bych se teda zeptal, jsetli tu někdo není z oboru, kdo by měl zájem. Samozřejmě nežebrám o almužnu, ale jen o kontakty, jedná se o seriózní business, jen bych potřeboval pomoct "rozjet". Více info v SZ a pak po mailu (ceník, schůzka atd.) Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Vážení, doufám, že jste byli o víkendu mimo a teď jste zpět, proto bych rád zopakoval svoji žádost (viz výše). Děkuji mnohokrát a omlouvám se za otravování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atreus Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Sháníme člověka do oddělení Centrálního nákupu v Praze. Jde o juniorskou pozici - zpracování objednávek, vedení skladu, troška logistiky. Info přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atreus Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 Firma se nakonec rozhodla obsadit místo z interních zdrojů. Děkuji všem za reakce a omlouvám se za případné zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Moje drahá polovička na mateřský přišla o part-time kvůli úsporám a ráda by něco dělala. Part-time/fulltime, samozřejmě ideálně z domova, ale není podmínkou.VŠ eko, z praxe analytik (trh, čísla, ekonomický a tržní predikce), finance, průzkumy. Ráda dělá u stroje a hrabe se v číslech . Kdybyste někdo o něčem věděl, dejte pls vědět. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 B.F.G - něco si vyber a pošli mi zivotopis, predam na HR. A kdyz te to bude bavit, bude odměna za novou dusicku a budou hodinky http://www.jobs.cz/en/company/23195-fei-czech-republic-sro Mimochodem hledám zkušeného C++ programátora, Brno.. Málem bych zapoměl, vaše HR je pěkná banda kreténů. Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Málem bych zapoměl, vaše HR je pěkná banda kreténů. Každopádně díky. To mi pripada skoro kazda HR.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 4. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2012 Chch, mno každopádně ani neumí dobře lhát. A to jsem čekal jednání na rovinu původně... Asi Amerika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 ahoj panove,hledam praci pro dva mlady kluky ze sicilie. maminku maji cesku a cesky rozumi a kazde leto byli s babicku tak se i rozmluvi.na sicilii je celkove spatna ekonomicka situace. jsou ochotni vzit temer cokoliv (restaurace, helpdesk, jednoducha administrace) pokud o necem vite tak prosim SZ. diky mocStepan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 jsou ochotni vzit temer cokoliv (restaurace, helpdesk, jednoducha administrace) To je pěkná ilustrace důvodu současné ekonomické situace jižanských národů. Jsou ochotni dělat jakoukoliv práci, pokud je to v hospodě nebo za stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotanek Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 (upraveno) Ahoj, hledám práci už více než rok, VS - polský jazyk, SS - ekon. zaměření . Pokročilá AJ a NJ samozřejmostí. Kdyby měl někdo nějaký tip, budu jedině rád. Díky moc Upraveno 19. června 2012 uživatelem wotanek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 To je pěkná ilustrace důvodu současné ekonomické situace jižanských národů. Jsou ochotni dělat jakoukoliv práci, pokud je to v hospodě nebo za stolem byl to jen priklad, jde o to ze kdyz zacnou jako zametac chodniku tak je sice kazdy asi vezme ale predem je to predurci k draze hovnometare. jeden z kluku umi vyrabet mandlove testo a vyrobky z nej + dalsi sicilske dobroty. druhy ma rad design a architekturu a ma nejakou ekonomku. samozrejme neocekavaji plat 30 tisic mesicne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se