Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od kazde barvy 2020ks...!?!?! Majitele Gemini 4 budou jiste nadseni.. Pripadne pandy, kterou zminuje Blackhead vyse. Mam Omegu rad, ale s timto at jde do prd_le..  :shit:  To dojeni asi neskonci..

Návštěvník dabelM
Odesláno

55ks set o všech nebo 2022 individuálních

+1

Teď jen zjistit jak ty ?vyvolený? dostat do Evropy, anebo dáme vejlet ????

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

jsou dvě varianty dýnka :

č.1 : XX/55

č.2 : XXXX/2020

post-31583-0-62928300-1532372439_thumb.png

post-31583-0-31977200-1532372448_thumb.png

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

Hele když si vezmeš sadu všech pěti, budou mít všechny číslo #/55, když si vezmeš jen cerveny, budeš mít #/2020.

Alespoň tak to chápu já

Odesláno (upraveno)

Japonsko jede...kazi to dalsi limitky (hlavne apollo)?...ano

post-248-0-89503000-1532413966_thumb.png

post-248-0-80293600-1532413978_thumb.png

post-248-0-92704600-1532413986_thumb.png

post-248-0-72710000-1532414015_thumb.png

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Když vidím všechny ty limitované edice Speedmasteru, tak mě napadá, že brzy budou obyčejné Speedmastery cennější jak všemožné limitky, jelikož jich budou minimální prodeje. :whistling:

Odesláno

Zatím se ve mě perou různé chronopochody,ale jsem asi polapen. Omegu jako značku z nespecifikovaných důvodů, které si sám nedokážu racionálně vysvětlit asi potřebuju, měla by být nová, s ručním nátahem a do 100tis kč. Moc možností tedy nemám. :-) Každopádně mechanika Speedmasteru mě naprosto uchvátila. Bojím se ale hesalitu, že ho doškrábu a nejsem leštící typ. Např. dnes jsem koukal na 300 Master Co-ax. Krásná strojovna, také by byly od šedého prodejce nové do kila, ale bojím se, že mě za pár let sežere servis. Další problém je, že by mě asi automaty omrzely. Aura a tikání pomaloběžného strojku speedu je něco, co ti automat nenabídne. Občas si natáhnu starý primky cal.68,které tedy nenosím a jen tak si poslouchám strojek...balzám na duši, to nejde s automatem srovnat. :-). Co na to majitelé speedů? Jsou na to nějaký prášky nebo potřebuju ty hodinky? :-D

Odesláno

Zatím se ve mě perou různé chronopochody,ale jsem asi polapen. Omegu jako značku z nespecifikovaných důvodů, které si sám nedokážu racionálně vysvětlit asi potřebuju, měla by být nová, s ručním nátahem a do 100tis kč. Moc možností tedy nemám. :-) Každopádně mechanika Speedmasteru mě naprosto uchvátila. Bojím se ale hesalitu, že ho doškrábu a nejsem leštící typ. Např. dnes jsem koukal na 300 Master Co-ax. Krásná strojovna, také by byly od šedého prodejce nové do kila, ale bojím se, že mě za pár let sežere servis. Další problém je, že by mě asi automaty omrzely. Aura a tikání pomaloběžného strojku speedu je něco, co ti automat nenabídne. Občas si natáhnu starý primky cal.68,které tedy nenosím a jen tak si poslouchám strojek...balzám na duši, to nejde s automatem srovnat. :-). Co na to majitelé speedů? Jsou na to nějaký prášky nebo potřebuju ty hodinky? :-D

Hesalitu se vůbec neboj. Taky jsem se bál a úplně zbytečně. Není co leštit, protože se v podstatě neškrábe a to je mám snad rok. Když bys fakt s tím montoval motory aut atd, tak asi jo. K tomu je ale za pár korun Polywatch a leštění zabere tak dvě minuty. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...