Jerryl Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) Pěkná vopičárna Skoro na nich přes tu krásu nepoznám, kolik je hodin. Ale nekupte to, když je to tak laciný Upraveno 24. července uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Astronauti SpaceX ve volném vesmíru. Myslíte, že mají moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Nemali ziadne hodinky, na rukave urcite nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září před 11 hodinami, Harwey napsal: Nemali ziadne hodinky, na rukave urcite nie. tak už dlouho je nenosí na rukávu ... tedy to že jsi je neviděl, neznamená, že je neměli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září no neviem ci 2020 je dlho, tu su na rukave Omega X-33 https://www.hodinkee.com/articles/omega-x-33-on-board-the-spacex-falcon-9-with-the-crew-dragon-watch-spotting a ano, nevidel som ziadne hodinky mali by mat IWC, v reali to mohlo byt inak https://sharpmagazine.com/2024/03/25/iwc-pilots-watch-chronograph-edition-polaris-dawn-shoots-for-the-stars/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) před 12 minutami, Harwey napsal: no neviem ci 2020 je dlho, tu su na rukave otázka ale zněla, co měli venku ... Jinak super promo kolem IWC, trošku mi to připomíná příběh Explorerů na Everestu ... Upraveno 13. září uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Je tu někdo, kdo má předešlou verzi 1861 s tahem z 3861? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září (upraveno) Já jsem to zkoušel a úplně spokojený jsem nebyl. Např. tady jsou nějaké zkušenosti: https://omegaforums.net/threads/3861-new-style-speedmaster-bracelet-fitted-on-1861-case-pictorial.125208/ Koupil jsem pak podobný tah od uncleseiko: https://unclestraps.com/collections/speedmaster/products/us1479-omega-speedmaster-bracelet-20mm A ten hodinkám padl jako ulitej a za pár korun. Upraveno 29. září uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Před hodinou, pepyczek napsal: Je tu někdo, kdo má předešlou verzi 1861 s tahem z 3861? Já měl kdysi 1861 a 3861 najednou. Šlo to prohodit a vše sedělo jak mělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září (upraveno) @Fade @Jerryl: Díky za info, kolegové, mrknu na to. Upraveno 29. září uživatelem pepyczek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Andrejs Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Dobrý den, mám sen, který si chci splnit.. omega speedmaster dark side of the moon, doporučují mi automaty, ale mně se víc líbí ty se žlutými prvky - jsou ale mechanické. Zajímalo by mne z hlediska investice, který typ těchto hodinek by jste mi doporučili. Moc díky za odpovědi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Ziadne. Do vsetkych Speedmastetov investuj len pokial je na nich napis Rolex. A teraz vazne - jediny investicnym artiklom su limitky typu Speedy Tuesday, pripadne Snoopy awards. Vsetkych ostatnych sa po internetoch valaju stovky v roznom stave, co logicky tlaci cenu dolu. Speedy sa kupuju srdcom a nie myslienkou na investiciu. Na to si najdi ine hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Andrejs Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 49 minutami, miguel napsal: Ziadne. Do vsetkych Speedmastetov investuj len pokial je na nich napis Rolex. A teraz vazne - jediny investicnym artiklom su limitky typu Speedy Tuesday, pripadne Snoopy awards. Vsetkych ostatnych sa po internetoch valaju stovky v roznom stave, co logicky tlaci cenu dolu. Speedy sa kupuju srdcom a nie myslienkou na investiciu. Na to si najdi ine hodinky. Moc díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října před 2 hodinami, Jan Andrejs napsal: Dobrý den, mám sen, který si chci splnit.. omega speedmaster dark side of the moon, doporučují mi automaty, ale mně se víc líbí ty se žlutými prvky - jsou ale mechanické. Zajímalo by mne z hlediska investice, který typ těchto hodinek by jste mi doporučili. Moc díky za odpovědi. Ahoj Jane, souhlas Miguelem - investini nastroj to prilis neni. Keramika je hi-tech - ale zaroven neopravitelny material, coz muze mit cenu na budouci hodnotu, pokud ty hodinky budes nosit a budou mit nejake sramy. Zameril bych se radeji na ocelove kousky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Davam do pozornosti miestnej komunite nadherny pribeh moonwatchow… https://www.fratellowatches.com/my-25-years-of-owning-the-omega-speedmaster-professional/ Otazka do fora: Ako dlho vlastnite svoje kusky? Mozete sa pochvalit tak dlhym pribehom, alebo to chronobundus nikdy “nedovoli”? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 1 hodinou, miguel napsal: Davam do pozornosti miestnej komunite nadherny pribeh moonwatchow… https://www.fratellowatches.com/my-25-years-of-owning-the-omega-speedmaster-professional/ Otazka do fora: Ako dlho vlastnite svoje kusky? Mozete sa pochvalit tak dlhym pribehom, alebo to chronobundus nikdy “nedovoli”? Moony budu mit ted 10 let:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Pěknej příběh. Moony jsou nejvíc fascinující hodinky. Pro někoho jsou to nejlepší hodinky, pro někoho nejhezčí, někdo tady v minulosti napsal, že jsou to hodinky pro starý dědky, nebo tak něco , ale nějakým způsobem zajímaj každýho, kdo je hodinkama nějak postiženej. Fakt ale je, že příběh a historii, jakou mají Moony, nemají žádný jiný a to z nich dělá naprosto výjmečný hodinky. Já jsem ještě bažant, první Moony jsem měl před šesti lety, ty aktuální ležely asi rok nový v krabici, než jsem je začal nosit, takže teď to jsou tak nějak 2 roky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Hezkej článek. Mě Moony fascinovaly od počátku mé chronocesty, ačkoliv jsem nikdy netušil, že si je budu moci dovolit pořídit. A ejhle.... Mám je už 4 roky (díky Chronomagu) a co se Omegy týče, jsem beznadějně ztracen, protože nic jiného na ruce už nemám (ačkoliv to točím a upřímně, teď mám hlavně Marly II., které tady tak urputně všude cpu a který jsou na denní nošení geniální). Nicméně Moony jsou pro mě totální top, co se funkce, tvaru, pohodlnosti a příběhu týče. Navíc jsem si je nadělil po složení doktorské zkoušky, kdy jsem přišel o zbytek vlasů, nervů a den před státnicema mi umřela na COVID tchyně, se kterou jsem měl skvělý vztah (tím zdravím všechny popírače Covidu, shořte v pekle). Už kvůli tomu je nikdy prodat nemůžu. A co si budem, stejně vím, že nezůstane jen u jedněch Moonů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Pekne prispevky, vdaka pani... Kazde hodinky su nositelom pribehu - ak ich vlastnime dlho, vracaju nas do minulosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října (upraveno) Moony z roku 1970 mam minimalne 12 let, porizeny v USA na yardsale... Nosim je vyjmecne, jelikoz jsou to vyjmecne hodinky... pro me urcite ne daily a kdybych byl OWG, tak moony to nebudou, ale je to living legend, ktera by nemela chybet v zadne sbirce. Jeste se musim dokopat tam vratit lunetu, co tam patri a budu mit klid Upraveno 9. října uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se