Přejít na obsah

World of Speedmaster Moonwatch

Jarett

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, Harwey napsal:

no neviem ci 2020 je dlho, tu su na rukave

otázka ale zněla, co měli venku ...

Jinak super promo kolem IWC, trošku mi to připomíná příběh Explorerů na Everestu ...

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já jsem to zkoušel a úplně spokojený jsem nebyl.

Např. tady jsou nějaké zkušenosti:  https://omegaforums.net/threads/3861-new-style-speedmaster-bracelet-fitted-on-1861-case-pictorial.125208/

Koupil jsem pak podobný tah od uncleseiko: https://unclestraps.com/collections/speedmaster/products/us1479-omega-speedmaster-bracelet-20mm

A ten hodinkám padl jako ulitej a za pár korun.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

Dobrý den, mám sen, který si chci splnit.. omega speedmaster dark side of the moon, doporučují mi automaty, ale mně se víc líbí ty se žlutými prvky - jsou ale mechanické. Zajímalo by mne z hlediska investice, který typ těchto hodinek  by jste mi doporučili. Moc díky za odpovědi.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Ziadne. Do vsetkych Speedmastetov investuj len pokial je na nich napis Rolex. A teraz vazne - jediny investicnym artiklom su limitky typu Speedy Tuesday, pripadne Snoopy awards. Vsetkych ostatnych sa po internetoch valaju stovky v roznom stave, co logicky tlaci cenu dolu. Speedy sa kupuju srdcom a nie myslienkou na investiciu. Na to si najdi ine hodinky.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, miguel napsal:

Ziadne. Do vsetkych Speedmastetov investuj len pokial je na nich napis Rolex. A teraz vazne - jediny investicnym artiklom su limitky typu Speedy Tuesday, pripadne Snoopy awards. Vsetkych ostatnych sa po internetoch valaju stovky v roznom stave, co logicky tlaci cenu dolu. Speedy sa kupuju srdcom a nie myslienkou na investiciu. Na to si najdi ine hodinky.

Moc díky za info

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Jan Andrejs napsal:

Dobrý den, mám sen, který si chci splnit.. omega speedmaster dark side of the moon, doporučují mi automaty, ale mně se víc líbí ty se žlutými prvky - jsou ale mechanické. Zajímalo by mne z hlediska investice, který typ těchto hodinek  by jste mi doporučili. Moc díky za odpovědi.

Ahoj Jane, souhlas Miguelem - investini nastroj to prilis neni. Keramika je hi-tech - ale zaroven neopravitelny material, coz muze mit cenu na budouci hodnotu, pokud ty hodinky budes nosit a budou mit nejake sramy. Zameril bych se radeji na ocelove kousky

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Davam do pozornosti miestnej komunite nadherny pribeh moonwatchow…

https://www.fratellowatches.com/my-25-years-of-owning-the-omega-speedmaster-professional/

Otazka do fora: Ako dlho vlastnite svoje kusky? Mozete sa pochvalit tak dlhym pribehom, alebo to chronobundus nikdy “nedovoli”?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, miguel napsal:

Davam do pozornosti miestnej komunite nadherny pribeh moonwatchow…

https://www.fratellowatches.com/my-25-years-of-owning-the-omega-speedmaster-professional/

Otazka do fora: Ako dlho vlastnite svoje kusky? Mozete sa pochvalit tak dlhym pribehom, alebo to chronobundus nikdy “nedovoli”?

Moony budu mit ted 10 let:)

Odkaz ke komentáři

Pěknej příběh.

Moony jsou nejvíc fascinující hodinky. Pro někoho jsou to nejlepší hodinky, pro někoho nejhezčí, někdo tady v minulosti napsal, že jsou to hodinky pro starý dědky, nebo tak něco 😀, ale nějakým způsobem zajímaj každýho, kdo je hodinkama nějak postiženej. Fakt ale je, že příběh a historii, jakou mají Moony, nemají žádný jiný a to z nich dělá naprosto výjmečný hodinky.

Já jsem ještě bažant, první Moony jsem měl před šesti lety, ty aktuální ležely asi rok nový v krabici, než jsem je začal nosit, takže teď to jsou tak nějak 2 roky. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Hezkej článek.

Mě Moony fascinovaly od počátku mé chronocesty, ačkoliv jsem nikdy netušil, že si je budu moci dovolit pořídit. A ejhle....

Mám je už 4 roky (díky Chronomagu) a co se Omegy týče, jsem beznadějně ztracen, protože nic jiného na ruce už nemám (ačkoliv to točím a upřímně, teď mám hlavně Marly II., které tady tak urputně všude cpu a který jsou na denní nošení geniální). Nicméně Moony jsou pro mě totální top, co se funkce, tvaru, pohodlnosti a příběhu týče. Navíc jsem si je nadělil po složení doktorské zkoušky, kdy jsem přišel o zbytek vlasů, nervů a den před státnicema mi umřela na COVID tchyně, se kterou jsem měl skvělý vztah (tím zdravím všechny popírače Covidu, shořte v pekle). Už kvůli tomu je nikdy prodat nemůžu.

A co si budem, stejně vím, že nezůstane jen u jedněch Moonů...

Odkaz ke komentáři

Moony z roku 1970 mam minimalne 12 let, porizeny v USA na yardsale... Nosim je vyjmecne, jelikoz jsou to vyjmecne hodinky... pro me urcite ne daily a kdybych byl OWG, tak moony to nebudou, ale je to living legend, ktera by nemela chybet v zadne sbirce.
Jeste se musim dokopat tam vratit lunetu, co tam patri a budu mit klid :)

IMG_2910.thumb.jpeg.22f91e52edd2b06bcd6144353f8041ad.jpeg

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...