Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Uniforma přece není společenský oblek, ne? Tak to si nemyslím
Paullus Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Tak to si nemyslím ...pokud se nejedná o maskáče.
Onisan Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Některé druhy uniforem jsou společenským oblekem. Zjistím na MZV jak je to s protokolem. Tam by měli mít etiketu zvládnutou
Jakubisko Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) Některé druhy uniforem jsou společenským oblekem. Zjistím na MZV jak je to s protokolem. Tam by měli mít etiketu zvládnutou Ciste informacne, mas neco spolecneho s MZV nebo pridruzenymi institucemi? YPO: copak jsi uz zapomnel na tohle video? Piloti nosi jedine - Upraveno 2. března 2008 uživatelem Jakubisko
Návštěvník Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Jestli fakt máš potřebu měřit si pinďoury pořádně po chlapácku, tak mám 159 kg, holím se, když musím, mimo práci tahám železo ve fitku nebo děti na bazén, zvládnu dvě sedmičky finské.Nevrkám že Panerai jsou nej.Jó a myslím.že jsi in,ikdyž jsem se s tebou ještě nebavil. To asi máš měřítka trochu dál než já. Na Tvojí tlapce asi 38 mm není vidět, 45-47 mm jsou decentní, drobné hodinky a cool budou na zápěstí přivázaný hodiny z nádražní haly. Tak trochu bauhaus dotažený do konce. Všechno v dobrým
hciq Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Uniforma přece není společenský oblek, ne? to si piš, že je
Onisan Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 btw: například pro některé příležitosti se dělají uniformy ad hoc, abych tak řekl.. pro tu jednu konkrétní příležitost či osobu
Onisan Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Ciste informacne, mas neco spolecneho s MZV nebo pridruzenymi institucemi? Já sem takovej ten vošoust co se míhá všude možně
New Milis Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 btw: například pro některé příležitosti se dělají uniformy ad hoc, abych tak řekl.. pro tu jednu konkrétní příležitost či osobu Škoda, že už to nestihnem - mohli jsme si nechat ušít uniformy na ten sraz.
CzechJoker Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Není oblek jako oblek. Pokud někdo nosí tmavou šolnu s vestou, ve které by se dalo lehnout i do truhly, pak pilotky asi ne. Ale i obleky mohu být sportovního střihu a nekonvenčních materiálů. A tam bych byl s hodinkami klidně odvážnější. Ono ani tak podle mě nezáleží na formě, jako na obsahu, co má člověk v hlavě - pak ať si nosí, co chce. Jestliže vím, že je můj partner na jednání pecivál, jehož největším odvazem je letní all-inclusive na kanárech a má na ruce seamastery, je to mimo mísu a je mi ho trochu líto, protože si pravděpodobně něco kompenzuje. Jestli je to ale člověk, který je aktivní, skáče nahoru, potápí se dolů, vleze do každé jeskyně a žádný adrenalin mu neunikne, pak mu u obleku budu ty samé hodinky akceptovat. Navíc i hodinky se musí umět nosit. Sám trávím v obleku většinu týdne a i když jsou hodinky, které bych si nevzal (Q&Q, digitálky), dovedu si představit klidně i pilotky s kvalitním koženým páskem, nebo nepřezdobené diverky s kovovým tahem. Asi bych se vyhnul páskům z neoprenu, nylonu, stejně jako třeba oranžové nebo červené barvě (I když takový červený IGEN...)
New Milis Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Ono ani tak podle mě nezáleží na formě, jako na obsahu, co má člověk v hlavě - pak ať si nosí, co chce. Jestliže vím, že je můj partner na jednání pecivál, jehož největším odvazem je letní all-inclusive na kanárech a má na ruce seamastery, je to mimo mísu a je mi ho trochu líto, protože si pravděpodobně něco kompenzuje. Jestli je to ale člověk, který je aktivní, skáče nahoru, potápí se dolů, vleze do každé jeskyně a žádný adrenalin mu neunikne, pak mu u obleku budu ty samé hodinky akceptovat. Navíc i hodinky se musí umět nosit. Sám trávím v obleku většinu týdne a i když jsou hodinky, které bych si nevzal (Q&Q, digitálky), dovedu si představit klidně i pilotky s kvalitním koženým páskem, nebo nepřezdobené diverky s kovovým tahem. Asi bych se vyhnul páskům z neoprenu, nylonu, stejně jako třeba oranžové nebo červené barvě (I když takový červený IGEN...) A co když o tom člověku dopředu nebudeš nic vědět? Jak potom podle stejnejch hodinek narychlo poznáš, jestli je to ten mimomísař nebo aktivista - jestli ho teda litovat nebo akceptovat? To s tebou musej bejt dobrý schůzky, nic ve zlým... :D
CzechJoker Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) A co když o tom člověku dopředu nebudeš nic vědět? Jak potom podle stejnejch hodinek narychlo poznáš, jestli je to ten mimomísař nebo aktivista - jestli ho teda litovat nebo akceptovat? To s tebou musej bejt dobrý schůzky, nic ve zlým... :D Jo, trochu máš asi pravdu. Já to myslel tak, že jsou lidi, kteří si takovýchle hodinky kupují prostě proto, aby byli in bez ohledu na jejich reálné využití, tuším se to nazývá snobismem. Na letmém shedání nic nepoznám, dopředu si nedělám žádné obrázky o nikom a narychlo se snažím lidi nesoudit. V podstatě je mi jedno, jaké má kdo hodinky u obleku. Starý otřískaný plastový casia s kalkulačkou nebo napucovaný omegy. Je to v lidech, ne v hodinkách. Upraveno 2. března 2008 uživatelem CzechJoker
NIGHTinGALE Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 ... Jestliže vím, že je můj partner na jednání pecivál, jehož největším odvazem je letní all-inclusive na kanárech a má na ruce seamastery, je to mimo mísu a je mi ho trochu líto, protože si pravděpodobně něco kompenzuje. Já mám kamaráda, který je pecivál, co jezdí každý rok all inclusive na Maledivy a na rukou má IWC za 150 litrů. Nekompenzuje si tím nic a snob to není. Na Maledivách se mu líbí moře a hodinky si koupil, protože mu padly do oka, když ženě kupoval náušnice s diamanty. O hodinkách neví vůbec nic a nezajímají ho. Prostě si koupil to, co se mu líbilo a bylo to pro něj cca. 50% měsíční výplaty. Zanechte rychlých soudů, pánové, jinak budu soudit já vás a možná zemřu na vnitřní krvácení z natržené bránice
New Milis Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) .......... na rukou má IWC za 150 litrů. Podle mě to trochu snob je, když nosí dvoje hodinky po 150k. Nebo po 75? To už by nebylo tak zlý... Upraveno 2. března 2008 uživatelem New Milis
rorda Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Podle mě to trochu snob je, když nosí dvoje hodinky po 150k. Nebo po 75?Jasně, na každý ruce jedny ...
NIGHTinGALE Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) Podle mě to trochu snob je, když nosí dvoje hodinky po 150k. Nebo po 75? :D Na ruce, samozřejmě :D Upraveno 2. března 2008 uživatelem NIGHTinGALE
Pepino65 Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Škoda, že už to nestihnem - mohli jsme si nechat ušít uniformy na ten sraz. Skoč si do půjčovny.
railmaster Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Skoč si do půjčovny. Aj ja si myslím, uniforma patrí k spoločenským oblekom, v niektorých prípadoch k tým naj. Viď korunovácie. Žeby som vám zopár uniforiem požičal? Bohužiaľ všetko modrá, včetne košele a kravaty a čiapky mám aj v jasnočervenej. V tom by ste ale veľmi spoločensky nepôsobili .
safi Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 Nějak mi to nedalo a stejný dotaz jsem položil na forums.watchuseek.com Reakce můžete číst zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=129461
koblih69 Odesláno 2. března 2008 Nahlásit Odesláno 2. března 2008 (upraveno) to si piš, že je Uniforma je uniforma a nikoliv společenský oblek ve smyslu jako jsou žaket, smoking, frak, klasický černý oblek .... To však neznamená, že uniforma není oblekem do společnosti to by mě naši spřátelení letci z Námeště hnali ... a právem. Jinými slovy, když k nám ti kluci přijedou tak k jejich uniformám sedí pilotky jak se patří a o žádném společenském prohřešku nemůže být asi řeč. Navíc nošení uniformy se v 1. řadě řídí vnitřními předpisy. Ty samozřejmě ze spoolečenských pravidel vycházejí. Upraveno 2. března 2008 uživatelem koblih69
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se