M-72 Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2007 děkuji, bylo to dost práce. mohu poslat foto původního stavu... (vyhecovali mě kamarádi, víc veteránů nemám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 jj, víc foto bych rád :D Moc se mi líbí. Pošlu email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 tak nejake foto aspon mobilom mojej ruskej priatelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Nádherná K 750, tak pěknou jsem ještě neviděl. Jinak v terénu bez náhonu na sajdu je nechytačka. Koukal jsem na starých dobových foto mají rusové takové šípové drapáky. Stejně si myslím, že to ale moc nepomohlo. Němci to vyřešili typem Sahara. Ale to je už o něčem jiném, majitelé těchto strojů jsou takřka milionáři. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 no ved mna len renovacia vyšla asi na 100 000sk,ale mam fungel novy motor,diferak ,kardan,nove špice kolies,vyfuky,sedadla, všetko sa dalo zohnat ČR alebo v RUSKU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 a tu sa ešte pohvalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Taky pěkná, já mám ale jen tu jednu, co to stálo už nepočítám.... Jsem zatíženej na II.ww Poslední týden v červnu plánujem výlet ke Svidníku, samozřejmě po ose. Mám vyhlídnuté místo u Starého Hradu k přespání a ráno s převozníkem přes Váh a dál. Snad to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 mne ešte chyba par drobnosti nejake gufero a pod ak spojazdnim tak sa možno pridam ale čas je to čo nemam takže tie motorki mi skoro stale stoja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Moc hezké, také se mi tyhle ruský moto moc líbí a na nějaké stále pomýšlím, jen zjištuji že jich je nějak moc typů a přestávám se v tom orientovat. M-72 , to máš i se zpátečkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Klobouk dolů Karol, vypadá nádherně (myslím samozřejmě tu černou krásku)!!!! A jaképak hodinky se k ní hodí nejvíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Autor: M-72 To lorch : já ji tam mám, ale správně jí emka nemá mít, je to strašně praktické. Trochu se v tom vyznám, když budu moci, poradím. To Karol nabízím Ti Tyto Vostoky Komandirskije, mohl by jsi být komandýr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 To M72: Dík za ochotu, má představa byla nějaké moto včetně zpátečky a náhonu kola sidecaru , spíš nějakého staršího data výroby, abych z toho mohl případně udělat i vojenskou verzi, ale když na to na burzách občas koukám tak z toho mám guláš, typové štítky jsou utrhané, nedá se určit typ ani rok výroby, zvládnu to ještě tak trochu rozlišit podle budíků a světel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Ale, s tím náhonem na sajdu to bude poválečná - nevadí. (ruská) Mám dobrý kontakt na kluky z Lotyšska, co se tím živí. Můžem to na jaře probrat v Chotusicích u Čáslavy jezdím tam na každou burzu. Budíky a světla nic neřeší je to Rusko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Hodně o poválečných typech ruských motocyklů najdeš tady: http://www.dnepr.cz/dnepr.htm Ke stažení jsou tam zajímavé články. Dočetl jsem se třeba to, že životnost ruských poválečných motorů byla spočítaná na 20-25 tisíc km No a dost často jsou tyhle stroje na prodej v inzerátech za docela rozumný peníze tady: http://www.veteran.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Ty máš tu emku do roku výroby 1945 ? Jinak do Chotusic jezdím pravidelně, ted se pomalu chystám do Zlonína, také mě zajímají motocykly z II.ww a tak jezdím shánět díly, ale je to fuška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Víš ono je to těžký s tím rokem výroby, já mám asi origo výrobní štítek z února 45, sedí k tomu i blok motoru, ale to je asi tak vše. Je fakt starej, musel jsem teď nechat upravit uložení ložiska vačky. Jak to jezdilo a odcházelo, tak se to nahrazovalo tím co bylo, těmi novějšími díly. No a když to pak koupíš jako polovrak, tak tam zas dáváš ty původní věci. Mám tam jen tu převodovku s reverzem a podvozek sajdy je nepatrně jiný od těch z války. Vše ostatní je takřka shodné. Nejsou skoro žádné rozdíly, než začali vyrábět typ M-72 M. (kopretinové bubny, přední vidlice,zadní sedačka, řekl bych, že to je to podstatné) Děktarjev je z války :-) V Chotusicích koukám občas i na hodinky, vždyť to asi znáš, je tam všehochuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Vím co je s tím za starosti, dávám takhle dohromady už asi přes rok R 12, snad už mám všechno podstatné, ted už jen dva roky práce a pak se možná svezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Tak držím palce, stojí to za to. BMW R 12 je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2007 Až pojedete někam válčit, tak dej vědět, přijedu se na vás podívat, mám to kousek do Jihlavy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel34 Odesláno 14. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2007 Musím se pochlubit, jsem plnej dojmů, dneska jsem se krááásně projel! Užíval jsem si to, žádný štěrk, žádná sůl, jen slunce, suché cesty, nakonec i to teplo bylo slušný (na leden ) Prostě paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se