Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Vlastně mám model 2008 ve žluté barvě, ve stejné, jako se dělají 125. První dojmy pozitivní. Vše je opravdu masivní a ovladatelnost je vynikající. Co mě překvapilo nemile jsou strašně krátké kvalty, taže se dá v pohodě rozjíždět na 2. Po zajetí se chystám Mada "otevřít", přesně řečeno vyhodit krabičku, která uměle snižuje výkon a má na svědomí lepší emisní hodnoty. Ale i po otevření není rychlost nijak závratná, možná by pomohla menší rozeta, ale tu budu asi těžko shánět.

Na nákupy po městě ideální vozítko, za kterým se rozhodně každý ohlédne

Tady ten by ti ji snad mohl udělat je ze Strakonic

tel 728 242 080 a ICQ 478952578 Streetfighter :worried_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pánové, řeším dilema.

Na podzim jsem nešťastně rozpůlil skútra CPI padesátku. Stál 30tis. v roce 05, oprava by byla za 20tis. Jezdil jsem s ním do práce - do kolon idelální věc.

Otázka: mám nechat opravit (to se mi teda vůbec nechce), nebo přihodit 10 a jít do nového. Nebo se na to vys*at a být rád, že jsem si tenkrát ani neodřel koleno (přecijen 2 děti a pražský provoz...). Nebo mám jít do ojetiny (většinou jsou ale dost olítaný, mívají i 20 tkm).

Dík za názory, třeba mě někam nasměrují.

Odkaz ke komentáři

Pánové, řeším dilema.

Na podzim jsem nešťastně rozpůlil skútra CPI padesátku. Stál 30tis. v roce 05, oprava by byla za 20tis. Jezdil jsem s ním do práce - do kolon idelální věc.

Otázka: mám nechat opravit (to se mi teda vůbec nechce), nebo přihodit 10 a jít do nového. Nebo se na to vys*at a být rád, že jsem si tenkrát ani neodřel koleno (přecijen 2 děti a pražský provoz...). Nebo mám jít do ojetiny (většinou jsou ale dost olítaný, mívají i 20 tkm).

Dík za názory, třeba mě někam nasměrují.

Ojetinu skůtru která má víc než 10 tis bych bral opravdu jen při velmi výhodné ceně. Investovat 20k do opravy bych rozhodně nevolil. Myslím, že ideální je jít do nového a starého rozprodat po dílech, případně si něco nechat do zálohy pokud budeš kupovat stejný typ. I když tedy krotit 50-tku nevím nevím šel bych aspoň do 125-tky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Šel bych do nové 50 ccm a torzo nechal na ND či rozprodal. 50 ccm do Prahy dostačuje, po chodníku tolik nepobuřuje, když si to po něm zkrátíš ;) CPI je hezký stroj, nepůjdeš teď spíš do nějakého 4T? Jestli jo, do čeho? (V té ceně to bude tak jako tak China či asi Tchajwan, že?)

Čínu nedoporučuji, pokud chceš zůstat u 50ccm, tak Aprilia nebo Gilera. Čína fakt nejede :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Pánové, CPI je slušný stroj. Je to sice low end, ale pořád skútr. Žádné Yuki z Globusu. Lepší plasty, zpracování atd. Nesrovnatelně robustnější, vypadá "dospěle". Dováží to Cagiva a i to trochu značku staví výš. 125 nechci, nemám papíry (mám klasickou A/50 jako přídavek k autu). 50 je OK právě třeba pro parkování na chodníku, není to tak drzé. Když se to otevře, jezdí to na město dostatečně. Nejsem puboš, skútr není imidžovka, fakt to mám jen jako přibližovadlo.

Tenkrát jsem si dal limit 35tis., kola 12 a po zajetí možnost kitu Polini.

Dneska pokukuju po Piaggio Fly 50 4T.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Pánové, CPI je slušný stroj. Je to sice low end, ale pořád skútr. Žádné Yuki z Globusu. Lepší plasty, zpracování atd. Nesrovnatelně robustnější, vypadá "dospěle". Dováží to Cagiva a i to trochu značku staví výš. 125 nechci, nemám papíry (mám klasickou A/50 jako přídavek k autu). 50 je OK právě třeba pro parkování na chodníku, není to tak drzé. Když se to otevře, jezdí to na město dostatečně. Nejsem puboš, skútr není imidžovka, fakt to mám jen jako přibližovadlo.

Tenkrát jsem si dal limit 35tis., kola 12 a po zajetí možnost kitu Polini.

Dneska pokukuju po Piaggio Fly 50 4T.

To samé, co prodává Cagiva, tedy tchakwanské CPI, se vyrábí i na kontinentální Číně. Jen se to jmenuje jinak. takže ikdyž třebas Cina, nutno pečlivě volit ;)

Odkaz ke komentáři

bohužel to pěkné počasí mělo i své stinné stránky. Viděl jsem dnes odpoledne v Jihlavě jak hasiči nakládali na odtahovku motorku. Jak dpadl řidič nevím ale chvíli před tím letěl tím směrem vrtulník ze záchranky. A včera jsem pomáhal sousedovi s převozem motorky kterou zdědil po jednom co to loni v dubnu nezvládl. Honda CB 750, má jen rozbité světlo, budíky, přední blatník a ohnutá řídítka ale řidič to nepřežil. Lidi dávejte na sebe pozor, nebyl to příjemnej pocit tlačit motorku na který někdo umřel.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...