Dlabka Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 To bylo včera přemlouvaní dostat přítulku ven A byl z toho povedenej výlet, asi 70Km. Jen jezdí nějak moc rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 11. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2008 Vlastně mám model 2008 ve žluté barvě, ve stejné, jako se dělají 125. První dojmy pozitivní. Vše je opravdu masivní a ovladatelnost je vynikající. Co mě překvapilo nemile jsou strašně krátké kvalty, taže se dá v pohodě rozjíždět na 2. Po zajetí se chystám Mada "otevřít", přesně řečeno vyhodit krabičku, která uměle snižuje výkon a má na svědomí lepší emisní hodnoty. Ale i po otevření není rychlost nijak závratná, možná by pomohla menší rozeta, ale tu budu asi těžko shánět. Na nákupy po městě ideální vozítko, za kterým se rozhodně každý ohlédne Tady ten by ti ji snad mohl udělat je ze Strakonic tel 728 242 080 a ICQ 478952578 Streetfighter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Pánové, řeším dilema. Na podzim jsem nešťastně rozpůlil skútra CPI padesátku. Stál 30tis. v roce 05, oprava by byla za 20tis. Jezdil jsem s ním do práce - do kolon idelální věc. Otázka: mám nechat opravit (to se mi teda vůbec nechce), nebo přihodit 10 a jít do nového. Nebo se na to vys*at a být rád, že jsem si tenkrát ani neodřel koleno (přecijen 2 děti a pražský provoz...). Nebo mám jít do ojetiny (většinou jsou ale dost olítaný, mívají i 20 tkm). Dík za názory, třeba mě někam nasměrují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Pánové, řeším dilema. Na podzim jsem nešťastně rozpůlil skútra CPI padesátku. Stál 30tis. v roce 05, oprava by byla za 20tis. Jezdil jsem s ním do práce - do kolon idelální věc. Otázka: mám nechat opravit (to se mi teda vůbec nechce), nebo přihodit 10 a jít do nového. Nebo se na to vys*at a být rád, že jsem si tenkrát ani neodřel koleno (přecijen 2 děti a pražský provoz...). Nebo mám jít do ojetiny (většinou jsou ale dost olítaný, mívají i 20 tkm). Dík za názory, třeba mě někam nasměrují. Ojetinu skůtru která má víc než 10 tis bych bral opravdu jen při velmi výhodné ceně. Investovat 20k do opravy bych rozhodně nevolil. Myslím, že ideální je jít do nového a starého rozprodat po dílech, případně si něco nechat do zálohy pokud budeš kupovat stejný typ. I když tedy krotit 50-tku nevím nevím šel bych aspoň do 125-tky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Šel bych do nové 50 ccm a torzo nechal na ND či rozprodal. 50 ccm do Prahy dostačuje, po chodníku tolik nepobuřuje, když si to po něm zkrátíš CPI je hezký stroj, nepůjdeš teď spíš do nějakého 4T? Jestli jo, do čeho? (V té ceně to bude tak jako tak China či asi Tchajwan, že?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Pánové dneska je den jak malovanej na mahynu.. Ja jdu na kolo tak užijte víletu! Upraveno 24. února 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Šel bych do nové 50 ccm a torzo nechal na ND či rozprodal. 50 ccm do Prahy dostačuje, po chodníku tolik nepobuřuje, když si to po něm zkrátíš CPI je hezký stroj, nepůjdeš teď spíš do nějakého 4T? Jestli jo, do čeho? (V té ceně to bude tak jako tak China či asi Tchajwan, že?) Čínu nedoporučuji, pokud chceš zůstat u 50ccm, tak Aprilia nebo Gilera. Čína fakt nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 (upraveno) Pánové, CPI je slušný stroj. Je to sice low end, ale pořád skútr. Žádné Yuki z Globusu. Lepší plasty, zpracování atd. Nesrovnatelně robustnější, vypadá "dospěle". Dováží to Cagiva a i to trochu značku staví výš. 125 nechci, nemám papíry (mám klasickou A/50 jako přídavek k autu). 50 je OK právě třeba pro parkování na chodníku, není to tak drzé. Když se to otevře, jezdí to na město dostatečně. Nejsem puboš, skútr není imidžovka, fakt to mám jen jako přibližovadlo. Tenkrát jsem si dal limit 35tis., kola 12 a po zajetí možnost kitu Polini. Dneska pokukuju po Piaggio Fly 50 4T. Upraveno 24. února 2008 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Pánové, CPI je slušný stroj. Je to sice low end, ale pořád skútr. Žádné Yuki z Globusu. Lepší plasty, zpracování atd. Nesrovnatelně robustnější, vypadá "dospěle". Dováží to Cagiva a i to trochu značku staví výš. 125 nechci, nemám papíry (mám klasickou A/50 jako přídavek k autu). 50 je OK právě třeba pro parkování na chodníku, není to tak drzé. Když se to otevře, jezdí to na město dostatečně. Nejsem puboš, skútr není imidžovka, fakt to mám jen jako přibližovadlo. Tenkrát jsem si dal limit 35tis., kola 12 a po zajetí možnost kitu Polini. Dneska pokukuju po Piaggio Fly 50 4T. To samé, co prodává Cagiva, tedy tchakwanské CPI, se vyrábí i na kontinentální Číně. Jen se to jmenuje jinak. takže ikdyž třebas Cina, nutno pečlivě volit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Dnešních cca 150 km. Račice (u veslař.kanálu, pak Mělník a po obslužné komunikaci kolem vltavského plavebního kanálu). Super počasí, jen CZ silnice jsou hrůza. To aby raději člověk měl motokrosový stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Tak jsem dne vyrazil.270 km,Šumperk, Červenohorské sedlo ,Malá morávka, Karlova studánka ,Bruntál,Šternberk,Olomouc a domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Krásnej den...i na kole:) omluva za hrubku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Díky kvalitě cest mi přijde, že je skoro lepší jezdit na horském kole Kolik jsi dnes najel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Moc ne jsem se kochal...ale cejtim to....Liberecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 bohužel to pěkné počasí mělo i své stinné stránky. Viděl jsem dnes odpoledne v Jihlavě jak hasiči nakládali na odtahovku motorku. Jak dpadl řidič nevím ale chvíli před tím letěl tím směrem vrtulník ze záchranky. A včera jsem pomáhal sousedovi s převozem motorky kterou zdědil po jednom co to loni v dubnu nezvládl. Honda CB 750, má jen rozbité světlo, budíky, přední blatník a ohnutá řídítka ale řidič to nepřežil. Lidi dávejte na sebe pozor, nebyl to příjemnej pocit tlačit motorku na který někdo umřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 tak jsem si zase udělal výlet. Pustevny,asi 200 km.Nějak se mezi lyžařema necítím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Tak to je super foto. A na co mas ty pidi hulky? Kdyby moto podklouzlo v zatacce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Tak to je super foto. A na co mas ty pidi hulky? Kdyby moto podklouzlo v zatacce? To mám ,abych s sebou neflákl na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 To mám ,abych s sebou neflákl na sněhu No jo ale čím to držíš ? (v zatáčce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 No jo ale čím to držíš ? (v zatáčce ) nahoru byly vyjetý jen mokrý koleje,přece si nerozbiju hubu ježděním na sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se