Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

jo dvouvál je srdeční záležitos. spadl jsem do toho s MT01, dva roky jsem ji trápil, teď BMW R1200GS a přítelkyně H-D Nighster. Když se ty dva hrnce rozběhnou tak jsem z toho vedle :notworthy:

to není dvouvál, ale dvoutakt!!! :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo dvouvál je srdeční záležitos. spadl jsem do toho s MT01, dva roky jsem ji trápil, teď BMW R1200GS a přítelkyně H-D Nighster. Když se ty dva hrnce rozběhnou tak jsem z toho vedle :notworthy:

Dvouvál rulezzzz - jen nemám V-Twin, ale řaďák, ale stejně - ten zvuk.....

Odkaz ke komentáři

Dvouvál rulezzzz - jen nemám V-Twin, ale řaďák, ale stejně - ten zvuk.....

v Harykovi mám V-Twin, výfuky Screaming Eagle, na křižovatce se motor pohupuje v rámu dopředu, dozadu a dělá buch, buch. Už aby bylo jaro...

Odkaz ke komentáři

Kdo zkusil dva hrnce-nebo i tri-jen tezko se vraci na ctyri-je to dravejsi a nekvaltujes furt jak vocas-Mt 01 jem jezdil asi ctrnact dni letos a je to paradni svezeni-nacpal jsem na ni akrapy a to byl hukot-trosku mi vadilo ,ze preci jen nestihala za nasi bandickou--tak jsem ji stridal s R1-v zari jsem privezl Aprilku Tuono a to je naloz-ma to Rakouskej Rotax tak snad se to nebude srat jako mi italsti milackove v minulosti Dan

Odkaz ke komentáři

Kdo zkusil dva hrnce-nebo i tri-jen tezko se vraci na ctyri-je to dravejsi a nekvaltujes furt jak vocas-Mt 01 jem jezdil asi ctrnact dni letos a je to paradni svezeni-nacpal jsem na ni akrapy a to byl hukot-trosku mi vadilo ,ze preci jen nestihala za nasi bandickou--tak jsem ji stridal s R1-v zari jsem privezl Aprilku Tuono a to je naloz-ma to Rakouskej Rotax tak snad se to nebude srat jako mi italsti milackove v minulosti Dan

Tuono - no potěš koště - aby tě to nesežralo, nepřežvejkalo a nevyfluslo do škarpy. Litrovej dvouvál, naháč a eště k tomu italka - super kombinace - RESPEKT!

Odkaz ke komentáři

Tuono - no potěš koště - aby tě to nesežralo, nepřežvejkalo a nevyfluslo do škarpy. Litrovej dvouvál, naháč a eště k tomu italka - super kombinace - RESPEKT!

Diky-dofam,ze strycek z italie s rakouskym rotaxem neco vydrzi-06 jsem koupil Benelli TNT a super svezeni,Cely 07 stala v Decine a menily motor musel jsem narychlo koupit R1 abych nechodil pesky.

Odkaz ke komentáři

Diky-dofam,ze strycek z italie s rakouskym rotaxem neco vydrzi-06 jsem koupil Benelli TNT a super svezeni,Cely 07 stala v Decine a menily motor musel jsem narychlo koupit R1 abych nechodil pesky.

06 jsem koupil Benelli TNT - OMFG ty jsi dobrej masér - jedna lepčí než druhá. A co je s Benellkou teď? Ses jí zbavil? Benelli - toť můj sen - viz můj nick - tedy nick na bejvalým fóru. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

06 jsem koupil Benelli TNT - OMFG ty jsi dobrej masér - jedna lepčí než druhá. A co je s Benellkou teď? Ses jí zbavil? Benelli - toť můj sen - viz můj nick - tedy nick na bejvalým fóru. :thumbsup_anim:

Zaplat panbu je uz nekolik mesicu z baraku-zbyla mi z ni plachta a poradnej financni prupal-neudelej stejnou chybu minuly rok koupily Benelli cinani a bude to jeste horsi-dojmy jezdeni-spickovy podvozek -velice jednoduche vedeni do zatacek chce ta svine sama-spickove Bremba brzdy skvely zvuk-Tenax ladak-a zatah jako prase-kurvila gumy na pockani--nedostatky -ta motorka je prekrasna a ja mel zlatou retezovku Regina-takze musis porad pucovat-do mokra vubec nesmela jinak stala-pri vysokych teplotach nestartovala,dokud byla natlakovana-ukazatele benzinu nefungovali od zacatku-veskere dily cekacka dva mesice-pravidelna udrzba u Motoarte Decin-balik-a mnoho dalsich prkotin za balik-kdyz jela snadno vyhravala v kratkejch zatackach-na dlouhejch si pozici udrzela a na rovine ji samo zmzlina nandala-byla to srdcovka jako kazdy ital-ted jsem lital pres rok na upravene R1,ale ctyrval je zasrana nuda tak jsem premyslel nad Duknou 1098-i jsem ji obednal v nemecku,i kdyz pocitam s tim,ze financni strata u ni bude jeste vetsi-nastesti mi ji nedodali v terminu tak jsem je poslal do riti a koupil Tuono-----zatim si o nem myslim jen to nej-sebrala to nejlepsi z Benelky a motor ma vesi zatah a mnohem kultivovanejsi chod-pouze designem na Benelku nema--Jinak podobne problemy potkali i jine majitele a nazor na Benelli je rozpacity i u prodejce.Ale znam i dva lidi kteri jezdi langsamek-nehonej ji a nemaji problemy Dan

Odkaz ke komentáři

Zaplat panbu je uz nekolik mesicu z baraku-zbyla mi z ni plachta a poradnej financni prupal-neudelej stejnou chybu minuly rok koupily Benelli cinani a bude to jeste horsi-dojmy jezdeni-spickovy podvozek -velice jednoduche vedeni do zatacek chce ta svine sama-spickove Bremba brzdy skvely zvuk-Tenax ladak-a zatah jako prase-kurvila gumy na pockani--nedostatky -ta motorka je prekrasna a ja mel zlatou retezovku Regina-takze musis porad pucovat-do mokra vubec nesmela jinak stala-pri vysokych teplotach nestartovala,dokud byla natlakovana-ukazatele benzinu nefungovali od zacatku-veskere dily cekacka dva mesice-pravidelna udrzba u Motoarte Decin-balik-a mnoho dalsich prkotin za balik-kdyz jela snadno vyhravala v kratkejch zatackach-na dlouhejch si pozici udrzela a na rovine ji samo zmzlina nandala-byla to srdcovka jako kazdy ital-ted jsem lital pres rok na upravene R1,ale ctyrval je zasrana nuda tak jsem premyslel nad Duknou 1098-i jsem ji obednal v nemecku,i kdyz pocitam s tim,ze financni strata u ni bude jeste vetsi-nastesti mi ji nedodali v terminu tak jsem je poslal do riti a koupil Tuono-----zatim si o nem myslim jen to nej-sebrala to nejlepsi z Benelky a motor ma vesi zatah a mnohem kultivovanejsi chod-pouze designem na Benelku nema--Jinak podobne problemy potkali i jine majitele a nazor na Benelli je rozpacity i u prodejce.Ale znam i dva lidi kteri jezdi langsamek-nehonej ji a nemaji problemy Dan

Mno jo TNT byl můj sen od první chvíle, kdy jsem spatřil její foto a testy to ještě umocnily. Masakr. Ale i kdybych na ní měl, tak do ní nepudu, bych se bál, že po přidání plynu mi ukousne prdel a odjede s ní do Vídně. Na začátek jsem si koupil ER-6n a upal se ďáblu na 4 roky, abych nemohl mít úmysly se jí hned zabvit a jít do větší - takže i když mě úvěr sere, tak mě "drží zpátky" a to potřebuju - už teď šilhám jinam a to sem na ní neodjezdil ani celou sezonu, páč mi tam vlítla dodávka z vedlejší a já se hádal s fízlama, pak se správním a pak řešil, kde seberu prachy na kyvku a další prkotiny. A navíc má podobnej UFOidní design, jako Benellka. Jen zepředu je ER6ka fakt divná - to uznávám i já :thumbsdown_anim: kolmo zepředu se na ní dívat nemohu, ale jakmile je to trochu šikmo, tak OK :thumbsup_anim:

No uvidíme, jak nám to spolu půjde příští sezonu. Každopádně po předchozí zkušenosti jezdím po městě max 50 a s prstama na brzdě, ostatně to dělám u každý křižovatky, i kdyby to bylo uprostřed pole. Sem přemejšlel, do čeho bych šel dál a uvědomil si, že tohle mi fakt stačí¨: řadovej dvouvál a 70PS a krásnej sound. Kámoš kupoval CB1300 letošní model. A když stojej vedle sebe a jdou na volnoběh, tak myslíš, že ten brumlák patří Hondě, ale chyba lávky. Čtyřvál je moc kultivovanej a to ke mě nesedne. Jednou bych bral Ialku, bo Anglána - Shiver, nebo Street Tripple jsou :speak_cool: a Tripple nejvíc z nich, ale na to etě nemám koule. Spíš bych šel do nějaký pohodový stylovky, ale ne HD. Takovej Boneville, blembák, letecký brejle a k tomu letecký Steinharty Nav-B Uhr a koženou bundu pilotku s našitejma znakama nějaký perutě a pohodová jízda krajinou - to by mi vyhovovalo. Myslim, jak padesátiletej dědek, co? A to je mi 27 :lol2: Takže sen je jasnej - nechat si kawu a koupit jí kámoše Bonevilla. Hmmm.... je čast jít do banky.... s punčochou přes hlavu.

Odkaz ke komentáři

:lol2: Takže sen je jasnej - nechat si kawu a koupit jí kámoše Bonevilla. Hmmm.... je čast jít do banky.... s punčochou přes hlavu.

Bonevilla jse privez na jare-nez jsem dvakrat objel barak byl tu kupec-az me to prekvapilo-puvodne to mela bejt jenom takova zkouska a sranda

A jakej je? Pohodovej? Já bych někdy časem bral nějakou takovouhle retro mašinku na pohodový ježdění.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...