Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Protože parlament je daleko a nekecá nám do počasí. A v koloniích je vždycky tepleji :thumbsup_anim:

Předevčírem se mi chuděry zželelo, tak jsem se vydal do baru na motojce (cca 600m). Cestou tam se podemnou 3x zavlnil zadek a 1x šlo do smyku přední. Cestu zpět jsem volil oklikou, do mírného kopečka, tak to šlo, ale fakt už je to tu o hubu. Já ci léto :crying_anim:

Odesláno
Ještě pár prosincových kilometrů :rolleyes: 4 st. polojasno. Aspoň nebylo horko !

To neni možný, jám mám číslo z Haryka už měsíc v depozitu, venku teď zrovna 1 cm sněhu a -1°C.

Odesláno
Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ?

Ano může - ještě jsou tu drogy sex a heavy metall :lol2:

A pro ty chudší taky Vodka :thumbsup_anim:

Jinak mě to teda taky pěkně štve, ale nenaděláme nic :worried_anim:

Na tohle počasí by to chtělo Ural se sajdou, nebo Dněpr - to by byla zábava :speak_cool: Ale bohužel, ceny Uraly mi přijdou být nesmyslně vysoké.

Nebo, jak tu již někdo postoval - Honda Gorilla, bo Monkey s těma "drapákama" - 90ccm a hrubej vzorek - to by teoreticky šlo ovládat i na sněhu. A když člověk hodí krysu, tak aspoň nepadá z takový vejšky a v takový rychlosti, jako z normální mašiny.

Odesláno
Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ?

Ne že bych někoho chtěl dráždit,ale tady je sucho a 7 st.Ideální na motorku.Asi ji vyvenčím :thumbsup_anim:

Odesláno

Moje Suzuki DL 1000 V Strom už spí v garáži,ještě že mám jestě Yamahu enduro,jinak bych se asi do jara zcvoknul.Teď přemejšlím ještě o levným čínským enduro skůtru,jenže stejně nebude sníh...

Odesláno

Jezdit na moto pro radost je krásný, ale když si v zimě chlapík přichází dělat řidičák, tak je to u mě trouba a já za ním musím klepat kosu a hlavně se bát, že mu to někde podjede. Na jaře, v létě a na podzim prostě nemá čas :gun_bandana:

Odesláno
Jezdit na moto pro radost je krásný, ale když si v zimě chlapík přichází dělat řidičák, tak je to u mě trouba a já za ním musím klepat kosu a hlavně se bát, že mu to někde podjede. Na jaře, v létě a na podzim prostě nemá čas :gun_bandana:

No zase, když se naučí v zimě, tak mu to vlétě půjde jedna báseň :thumbsup_anim:

Odesláno
Takže zakládám já jelikož ve vláknu švýcarských hodinek si nemotorkáři o našich bouračkách číst asi nechtějí.

BTW: Miluje někdo 2-stroke nebo jsem tu sám?

jo dvouvál je srdeční záležitos. spadl jsem do toho s MT01, dva roky jsem ji trápil, teď BMW R1200GS a přítelkyně H-D Nighster. Když se ty dva hrnce rozběhnou tak jsem z toho vedle :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...