N4M Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Protože parlament je daleko a nekecá nám do počasí. A v koloniích je vždycky tepleji Předevčírem se mi chuděry zželelo, tak jsem se vydal do baru na motojce (cca 600m). Cestou tam se podemnou 3x zavlnil zadek a 1x šlo do smyku přední. Cestu zpět jsem volil oklikou, do mírného kopečka, tak to šlo, ale fakt už je to tu o hubu. Já ci léto
kejklik Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Ještě pár prosincových kilometrů 4 st. polojasno. Aspoň nebylo horko ! To neni možný, jám mám číslo z Haryka už měsíc v depozitu, venku teď zrovna 1 cm sněhu a -1°C.
New X-Bob Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Falkkone, to vypadá, že ti tam nějaký asistent jde na motorku přivázat stromeček... ty jezdíš pro stromeček na motorce???
Filini Odesláno 10. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2008 niesom motorkar, ale narazil som na toto a zapada to aj do hodiniek MOTORKY Z HODINIEK
mechano Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ?
N4M Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ? Ano může - ještě jsou tu drogy sex a heavy metall A pro ty chudší taky Vodka Jinak mě to teda taky pěkně štve, ale nenaděláme nic Na tohle počasí by to chtělo Ural se sajdou, nebo Dněpr - to by byla zábava Ale bohužel, ceny Uraly mi přijdou být nesmyslně vysoké. Nebo, jak tu již někdo postoval - Honda Gorilla, bo Monkey s těma "drapákama" - 90ccm a hrubej vzorek - to by teoreticky šlo ovládat i na sněhu. A když člověk hodí krysu, tak aspoň nepadá z takový vejšky a v takový rychlosti, jako z normální mašiny.
falkkon Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ? Ne že bych někoho chtěl dráždit,ale tady je sucho a 7 st.Ideální na motorku.Asi ji vyvenčím
911 Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ? vytahni z garaze sneznyho skutra
mechano Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 (upraveno) Ne že bych někoho chtěl dráždit,ale tady je sucho a 7 st.Ideální na motorku.Asi ji vyvenčím [/quote ] Upraveno 12. prosince 2008 uživatelem mechano
mechano Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 vytahni z garaze sneznyho skutra Jo, kurva ale z jaký garáže ?
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Moje Suzuki DL 1000 V Strom už spí v garáži,ještě že mám jestě Yamahu enduro,jinak bych se asi do jara zcvoknul.Teď přemejšlím ještě o levným čínským enduro skůtru,jenže stejně nebude sníh...
Pavlos Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tady chumelí až to není hezký. Může mít člověk (když nemá enduro) nějakou radost ze života ? Jasně že jo. Běž na www.trentinoinmoto.com, nech si poslat balík map a plánuj na jaro!
Jožan Odesláno 12. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2008 Tam jsem nějakou dobu žil,to je pravej motorkářskej ráj!!!!
New X-Bob Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 tady se teda taky nedá jezdit chjo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
falkkon Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 tady se teda taky nedá jezdit chjo Já myslel že bydlíš v čechách a ne za polárním kruhem
Jožan Odesláno 13. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2008 Tak dnes jsem byl jezdit,bylo super bláto,ale co je hlavní-moje nové hodinky se poprvé svezli!!!
Arthur N. Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Jezdit na moto pro radost je krásný, ale když si v zimě chlapík přichází dělat řidičák, tak je to u mě trouba a já za ním musím klepat kosu a hlavně se bát, že mu to někde podjede. Na jaře, v létě a na podzim prostě nemá čas
N4M Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Jezdit na moto pro radost je krásný, ale když si v zimě chlapík přichází dělat řidičák, tak je to u mě trouba a já za ním musím klepat kosu a hlavně se bát, že mu to někde podjede. Na jaře, v létě a na podzim prostě nemá čas No zase, když se naučí v zimě, tak mu to vlétě půjde jedna báseň
Jožan Odesláno 16. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2008 Tak teda dělat učitele autoškoly na motorku v zimě-tak to je pro mě noční můra,a to mám něco odježdíno!
mt01 Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Takže zakládám já jelikož ve vláknu švýcarských hodinek si nemotorkáři o našich bouračkách číst asi nechtějí. BTW: Miluje někdo 2-stroke nebo jsem tu sám? jo dvouvál je srdeční záležitos. spadl jsem do toho s MT01, dva roky jsem ji trápil, teď BMW R1200GS a přítelkyně H-D Nighster. Když se ty dva hrnce rozběhnou tak jsem z toho vedle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se