Karlos Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Dneska by to šlo.............. Já před pár lety dostal podobnej nápad a jel jsem se projet na Štědrej den... nastydnul jsem tak, že jsem se týden nemohl pohnout
falkkon Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 No a když je sníh,tak obvykle na letišti aspoň jednou za sezonu vytáhnem zahradní nábytek,slunečník,gril a uděláme grilpárty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
1Lachtan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 V loni jsem se byl na Silvestra na chvilku proletět a nad Nižborem po mě parchanti stříleli rachejtle :D
mechano Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 V loni jsem se byl na Silvestra na chvilku proletět a nad Nižborem po mě parchanti stříleli rachejtle :D No, a kolik teda průstřelů ?
1Lachtan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 No, a kolik teda průstřelů ?No, naštěstí žádný, ale některé byly doost blízko - cca 30m. Tak jsem usoudil, že o 100 m výš a o pár km jinde mi bude lépe
falkkon Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 No, a kolik teda průstřelů ? Ono s těma našima letadlama je to jak s žebřiňákem,kulka proletí a škodu neudělá
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 No ale to bych teda vozil bedničku smradlavejch bombiček.
bromep Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 No tak já tedy takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ahoj Dane, tak já se zkusím co nejdříve ozvat ve věci dovozu speed tripla z reichu ... Ahoj-az to bude aktualni napis sz a zkusime se poptat zatim Dan
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 No tak já tedy takhle To červený za tebou, s tím jsem se něco najezdil.
bromep Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 To červený za tebou, s tím jsem se něco najezdil. Myslíš Libeňáka? To by mě zajímalo, na jaký hodiny nakonec padnul
mechano Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Myslíš Libeňáka? To by mě zajímalo, na jaký hodiny nakonec padnul To ne, já hodiny nekupuju, prostě jsem měl pocit, že mezi těmi "banány" a "kaktusy" je už moc nevohrabanej a tak jsem ho nechal jednomu začátečníkovi a ten si na něm vyjel I.třídu. Měl motor ode mě, tak nějak asi třicet koní. Dneska by byl zajímavej, podvozek byl úplně první exemplář.
falkkon Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 To červený za tebou, s tím jsem se něco najezdil. Jojo, taky..... 2x v Bulharsku. Nejvíc mě naštvou mladíci ,co tvrdí,že jak to není minimálně 800ccm,tak se s tím nedá nikam jet.Ale nadšenci tam jezdili i na Pionýrech.
honza1 Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2008 Zdravím,mě baví už delší dobu tohle: Není to sice žádný zázrak,ale leckdo se na vsi za pérákem ještě otočí :-) Kolo je taky dobrý,ale nemá ještě volnoběžku,takže z kopců nohy ze šlapek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Pérák...nádhera....dokonalé!
mechano Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jojo, taky..... 2x v Bulharsku. Nejvíc mě naštvou mladíci ,co tvrdí,že jak to není minimálně 800ccm,tak se s tím nedá nikam jet.Ale nadšenci tam jezdili i na Pionýrech. Teda do Bulharska bych na něm nejel ani tehdy, žral tak asi 10 na sto. No a mladíci? Zkoušejí často umění nahradit obsahem(penězma). Nejčastěji marně.
Duke650 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Teda do Bulharska bych na něm nejel ani tehdy, žral tak asi 10 na sto. No a mladíci? Zkoušejí často umění nahradit obsahem(penězma). Nejčastěji marně. Jo jo, potvrzuji... odchovaný babetou a jawkou třipade jsem si kdysi dááávno splnil sen a zakoupil Ducati Monster "mini" (583 ccm), jedu si takto do Brna na okruh po oblíbené okresce ZR-Bíteš a najednou borec na Bandit 1200... v nejbližší zatáčce jsem ho objel vnějškem :-) další rovinka, výměna posic.... další zatáčka, udělal jsem mu další ostudu ... ujel mi až na dálnici.. mířil ale na stejné místo, takže byl překvapený, když jsem mu to na okruhu v Brně dával pro změnu vnitřkem ... akorát to vodsr..ly moje výfuky, byly moc nízko.... něco podobně osvěžujícího jsem si zopakoval později na malorážce Suzuki SV650 :-) s borcem co měl velkou GSX1400
bromep Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Zdravím,mě baví už delší dobu tohle: Není to sice žádný zázrak,ale leckdo se na vsi za pérákem ještě otočí :-) Kolo je taky dobrý,ale nemá ještě volnoběžku,takže z kopců nohy ze šlapek. člověče tak takhle vymazleného péráka, akorát 250, jsem loni prodal a za tu cenu - s příplatkem 15 t. jsem si přivez z Francie (ebay) 2 předválečné 350 čtyřtakty - v absolutně původním stavu pojízdné U nás jsou ty veteráni předražený jako ty hodinky
XXXfazerXXX Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Zdravím,mě baví už delší dobu tohle: Není to sice žádný zázrak,ale leckdo se na vsi za pérákem ještě otočí :-) Kolo je taky dobrý,ale nemá ještě volnoběžku,takže z kopců nohy ze šlapek. Nadherna vec-byla to v patnacti moje prvni motorka,dokonce mela i doklady.Byla super spolehliva,ale predek i zadek tvrdej jako prase,ale tenkrat bez papiru na lesni cesty kamos co jsme ji meli tenkrat dohromady ji ma dodnes v garazi v puvodnim stavu
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Skalní to baví, já předečírem nahopsal na Gorille 150km, tady je aktuální foto.. Ivane, moc pěkný článek na motorkari.cz Bravo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se