Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dneska by to šlo..............

Já před pár lety dostal podobnej nápad a jel jsem se projet na Štědrej den... nastydnul jsem tak, že jsem se týden nemohl pohnout :thumbsdown_anim:

Odesláno
Myslíš Libeňáka? To by mě zajímalo, na jaký hodiny nakonec padnul :thumbsup_anim:

To ne, já hodiny nekupuju, prostě jsem měl pocit, že mezi těmi "banány" a "kaktusy" je už moc nevohrabanej a tak jsem ho nechal jednomu začátečníkovi a ten si na něm vyjel I.třídu. Měl motor ode mě, tak nějak asi třicet koní. Dneska by byl zajímavej, podvozek byl úplně první exemplář.

Odesláno
To červený za tebou, s tím jsem se něco najezdil.

Jojo, taky..... 2x v Bulharsku. Nejvíc mě naštvou mladíci ,co tvrdí,že jak to není minimálně 800ccm,tak se s tím nedá nikam jet.Ale nadšenci tam jezdili i na Pionýrech.

Odesláno

Zdravím,mě baví už delší dobu tohle:

Není to sice žádný zázrak,ale leckdo se na vsi za pérákem ještě otočí :-)

Kolo je taky dobrý,ale nemá ještě volnoběžku,takže z kopců nohy ze šlapek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Jojo, taky..... 2x v Bulharsku. Nejvíc mě naštvou mladíci ,co tvrdí,že jak to není minimálně 800ccm,tak se s tím nedá nikam jet.Ale nadšenci tam jezdili i na Pionýrech.

Teda do Bulharska bych na něm nejel ani tehdy, žral tak asi 10 na sto.

No a mladíci? Zkoušejí často umění nahradit obsahem(penězma). Nejčastěji marně. :thumbsup_anim:

Odesláno
Teda do Bulharska bych na něm nejel ani tehdy, žral tak asi 10 na sto.

No a mladíci? Zkoušejí často umění nahradit obsahem(penězma). Nejčastěji marně. :thumbsup_anim:

Jo jo, potvrzuji... odchovaný babetou a jawkou třipade jsem si kdysi dááávno splnil sen a zakoupil Ducati Monster "mini" (583 ccm), jedu si takto do Brna na okruh po oblíbené okresce ZR-Bíteš a najednou borec na Bandit 1200... v nejbližší zatáčce jsem ho objel vnějškem :-) další rovinka, výměna posic.... další zatáčka, udělal jsem mu další ostudu ... ujel mi až na dálnici.. mířil ale na stejné místo, takže byl překvapený, když jsem mu to na okruhu v Brně dával pro změnu vnitřkem ... akorát to vodsr..ly moje výfuky, byly moc nízko....

něco podobně osvěžujícího jsem si zopakoval později na malorážce Suzuki SV650 :-) s borcem co měl velkou GSX1400

Odesláno

člověče tak takhle vymazleného péráka, akorát 250, jsem loni prodal a za tu cenu - s příplatkem 15 t. jsem si přivez z Francie (ebay) 2 předválečné 350 čtyřtakty - v absolutně původním stavu pojízdné :thumbsup_anim: U nás jsou ty veteráni předražený jako ty hodinky

Odesláno

Nadherna vec-byla to v patnacti moje prvni motorka,dokonce mela i doklady.Byla super spolehliva,ale predek i zadek tvrdej jako prase,ale tenkrat bez papiru na lesni cesty :thumbsup_anim: kamos co jsme ji meli tenkrat dohromady ji ma dodnes v garazi v puvodnim stavu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...