X-Bob Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2006 Zpět k moto: teď mě napadlo, že na moto by mohly být použitelné i auto-prim hodinky. Jen jestli byly vodotěsné. A pak aby je někdo neukradl. Jenže už je jich na to škoda, ne? PS já mám na moto dodatečně obyč. hodinky na moto, tuším od Gericke digitální. Mátě někdo nějaké pěkné hodinky přímo na motorce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2006 Já hodinky při jízdě nepoužívám, dlouho jsem přemýšlel o Prim Rider, ale jejich využití je pouze při motorkaření. Raději pořídím nějaké sporty pro více příležitostí. Jinak mám digitální lap-timer, neni nic moc, ale na ukázání časů stačí, takový lepší cyklocomputer. Viděl jsem různé hodinky s kovovým nerezovým pouzdrem, které se dají nalepit někam na moto, je to hlavně pro cruisery. Prodávají je také v Bikers - crownu, cena myslím do tísíce Kč, je to samozřejmě quartz. Ale umím si představit udělat stejné pozdro a do něj vložit nějaký Prim kalibr + krásný moto ciferník a bylo by!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2006 Myslím, že s těmi ridery od primu to tak moc na motorku není. Za jízdy díky nepřehlednosti a přeplácanosti toho také není moc vidět, ale kdo se za jízdy dívá že? Víc bych jako motorkářské hodinky považoval pouzdro z riderů ale s ciferníkem, který tady kdysi navrhoval odklízeč. Jinak k 350Z - velice zdařilé auto, kus zábavy, ale výkon by měl být tak o 50koníků vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2006 Sákryš, to by bylo, do futra vložit nějaký prim..... hmm hmm, něco jako znovuvzkříšení auto-prim ve verzi moto-prim ? Kdyby to byl automat, tak u Jawa 350 by se mi natahoval sám, přece jenom tam trošku vibrací je, i když mám vyvažované písty a fůru jiných hračiček Ty hodiny na cruiser v Bikerscrownu jsem viděl. Ale abych věděl, že třeba někam jedu pozdě, mi stačí digitální hodiny, které jsou vodotěsné a schované tak, aby mi je z moto nikdo neukradl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2006 A bylo by kam "připlácnout" magnet Autohodin na současnou moto? Aby se to nemuselo lepit vteřiňákem! Tím nemyslím fyzické místo, ale použití (spíš nepoužití) oceli, na které by ten magnet držel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2006 hoši hoši, já jezdím na stroji made in CZ. Tam je místa na magnety :) Ikdyž, prevít plast i tam našel občas místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 8. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2006 A není tu náhodou nějakej strelec z okoli KV? Ja uz vyrustam panove z chlapeckych strevicu, ohodil quartzky a koupil mechaniky... dal zbohem 2T a poridil 4T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 9. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 dal zbohem 2T a pořídil 4T.....no to už si opravdu velký chlap. Ono porovnávat 2T/4T s quartz/mechanickými hodinkami je trošku mimo. Najdi nějakou elektro moto. BTW: Jaký pěkný 4stroke si pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 A není tu náhodou nějakej strelec z okoli KV? Ja uz vyrustam panove z chlapeckych strevicu, ohodil quartzky a koupil mechaniky... dal zbohem 2T a poridil 4T. To jako uz ne Jawa 21, ale Skoda 105 S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 A neni mimo misu porovnavat moto s autem? Jediny co meli spolecnyho tak byl karburator od jikovu! Mel to bejt jen takovej krasnej slohovej obrat rozhodne jsem nechtel srovnavat hodinky s masinama! Jinak jsem vymenil cagivu freccii C12R za suzuki GSX-R 600. Myslim ze vim dost jak o krasach 2 stroke tak i o 4 stroke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 jj, 2T včeličky jsou moc pěkné. Ale rozumím přechodu na stroj, který tahá za řidítka trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 9. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 Cagivu freccii jsem vždycky chtěl, ale stále jsem se jí vyhýbal, ani nevím proč, možná pro pověstnou italskou spolehlivost. GSX-R je super, bohužel je to superbike a tak jedine sevenfifty. Nejlépe model 86, krátký rozvor, malá hmotnost, nezkrotná síla, nezkrotná ovladatelnost Miluju tyhle biky s devádesátých let!!! Co říkáte na novou R6? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 9. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2006 Pánové,já mám" pařeza" z roku 1958,a když to rozhulim na 40km to je paráda.Kochám se krajinou,znáte vůbec ten pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 10. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2006 Já mám také pařeza, takže znám, ale to úplně ideální na bezstarostnou jízdu je Stadion S 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2006 Jojo CB sevenfifty tro je legenda, primo charakterizuje duvod proc maj lidi radi motorky. Jo a k ty frecii, par musek jako ital mela, ale ostatne i takova honda NSR ma italskej motor a streva, takze jsme meli s kamaradem stejny naklady, az na to kdyz nebyly soucastky tak ja jsem proste na ne cekal pul roku, protoze se objednavali od spagetaru a ty proste v lete nepracujou, natoz ve skladech Jinak s jawou 21 ci simsonem S 51 spojuju sve nedavne detstvi, takze si moc dobre pamatuju tu silu v rukou!!! Mam na to strasne krasny zazitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 A co Dennis Hopper day? Mimochodem nebyl nekdo z vas na morave v tech jeskynich, prej je to tam uplne skvely!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 to Lukáš: tak přijeď na Velkou cenu Pivína.Je to u Prostějova,jsou to závody mopedů( kozí dech je slangový název).A je to nádhera! Kožený kabáty a kukly,lepení kol v průběhu závodu a jede to i skoro stovkou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 14. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 to falkkon: Rád bych přijel, ale času je málo a já nesnáším porážku, což v tomto případě je jisté Známý se účastní pravidelně, málokdy ale závod dokončí, jeho "pila" má asi 12 koní, zesílený rám, chlazení, karbec z motorovky, two-stroke výfuk, atd, atd. Poruchovost 100% zaručena, ale je to ďábel, který opravdu letí 100km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Asi před rokem mě na Karlovarské předjeli dva 50ccm skútry! Teda, jel jsem poklidně cca 80-90 pohoda klídek, sobotní odpoledne, těsně za Jenčí (t.j. za Prahou) mě dvě tyhle vosy předjely, maníci zalehnutí na řídítkách a metelili to hlava nehlava. Za sebou vůně ricinu... Protože u Pavlova byly dole šraňky, tak jsem je dojel a pořádně se podíval a fakt - vytůněný skútry, 50tky,tuším Aprilia a Gilera. Fakt nářez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 14. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2006 Vcera som prave videl mrtveho darcu(motorkara) rovna polna cesta - juhovychod od BA - maximaln povolena 90tka.. zvlastne ze pobokoch ziadne kery ani stromy len rovne polia - trochu mierny kopcek dodola.. pribrzdujem(neaka intuicia) zo 100vky (da sa tam ist bezproblemov 150 je to rovinka s malymi kopcekami) na cc 75 vidim predomnou prekrizene pasy - flek od motorky lebo bola len jedna rada.. dupem na brzdu.. v strede cesty vidim skelet rozbitej motorky.. predne koleso z motorky nevidim.. vedla cca 30-40metrov v poli je telo.. zena krici a place..doktori(ktori maju vedla v poli sanitku) telo zakrivaju plachtou - este na mna akoby zmurkol - videl som len biele zuby.. nakladaju ho do sanitky mne sa trochu rozklepu ruky.. musim si zapalit je tam pri nom zgrupenych asi 6 motorkarov.. prichadzam do dediny na opekacku.. vystupujem.. chut do jedla nemam.. nestiham ani nic povedat a kamaratka sa ma pyta ci som nevidel neakeho motorkara lebo pred chvilou isiel cez dedinu minimalne 200.. vravim jej ze uz to ma za sebou.. tot kratka vcerajsia moja skutocna prihoda.. co sa stalo neviem ale vyzera to tak ze ho to vihodilo riadne daleko a pri tom sa mu zlomil vaz hlavne jazdite pomaly.. pomaly pomaly pomaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se