xjr1 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Spíš kafe v Nižboru, Lány atd. Tam je to taky fajn, se muzem nekdy srazit...kdyz bude chut
New X-Bob Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tak jak, kolegové. Už zazimováváte, nebo taky věříte, že ještě přijde chvilka a projedem se v jedné stopě?
ELDA76 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tak jak, kolegové. Už zazimováváte, nebo taky věříte, že ještě přijde chvilka a projedem se v jedné stopě? Zatím každý den v 7:00 ráno vyjíždím do práce a večer se vracím. (Asi 25 km.) Ještě to tady u nás na jižní moravě jde.
falkkon Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Zatím každý den v 7:00 ráno vyjíždím do práce a večer se vracím. (Asi 25 km.) Ještě to tady u nás na jižní moravě jde. Tak to bysme ještě třeba stihli do zimy sraz na Bunči .Hezká trasa. tak jak, kolegové. Už zazimováváte, nebo taky věříte, že ještě přijde chvilka a projedem se v jedné stopě? Věřím a doufám, aspoň symbolicky okolo komína.
mechano Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tak jak, kolegové. Už zazimováváte, nebo taky věříte, že ještě přijde chvilka a projedem se v jedné stopě? Věříme.
luidis Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Už jsem si koupil novou houbu a šampon, ale taky pořád věřím!
xjr1 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 tak jak, kolegové. Už zazimováváte, nebo taky věříte, že ještě přijde chvilka a projedem se v jedné stopě? Tu malou nezazimovávám nikdy, hezkej vhodnej den může nastat i v lednu. No a na těch velkejch jezdím tak málo, že jsou zazimovaný vlastně pořád
xjr1 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Letos, teda vlastně příští rok v lednu bych se chtěl po dlouhý době vydat na Elefantentreffen, přidá se někdo?
New X-Bob Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jsem rád, že jsme pevni ve víře! xjr1 - jé, to by bylo, Elefantentreffen. Jednou koupím starou Jawu a taky vyrazím
xjr1 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jsem rád, že jsme pevni ve víře! xjr1 - jé, to by bylo, Elefantentreffen. Jednou koupím starou Jawu a taky vyrazím Já tam byl asi před šesti sedmi lety, docela sranda projíždět zasněženou šumavu max 70km/h pač při vyšší rychlosti už strašně mrznul xicht a pak spát ve stanu v -25st. Naštěstí vnitřního topení všude dost. Pak existuje ještě jeden takovej sraz, termín se liší o tejden a je to někde u Zschopau, (teď nevim, jaxe to píše), města dnes již zaniklé značky MuZ. Tam sem nebyl, udajně komornější a příjemnější atmosféra... Tož pojeďte!
Jiřina Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Tak už ani nevím, jestli jsem tady psal či ne. Tak se když tak omlouvám, nevím ani jak to, že mi to uniklo. Přidávám taky nějaké foto: bohužel ten stav už neodpovídá Sama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A něco společně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New X-Bob Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Proč stav neodpovídá? Co se jí, berušce modré, stalo???
Jiřina Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Proč stav neodpovídá? Co se jí, berušce modré, stalo??? Ale tak nějak jsme v mostě navštívili kačírek v záplavě tréninkového boje: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nicméně závod jsme odjeli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ELDA76 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Tak to bysme ještě třeba stihli do zimy sraz na Bunči .Hezká trasa. To klidně můžem. Jenom to posezení venku už nebude nic moc
Jiřina Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Čoveče mě to tam ani moc cool nepřišlo. Ale teď už to mám jako historku k dobru
xjr1 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Čoveče mě to tam ani moc cool nepřišlo. Ale teď už to mám jako historku k dobru Nejsi náhodou ten v tý červený mikině na poslední fotce? Někoho mi připomíná
falkkon Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 To klidně můžem. Jenom to posezení venku už nebude nic moc To jistě,na ven to není, pokud se vyčasí,tak se ozvu
New X-Bob Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Čoveče mě to tam ani moc cool nepřišlo. Ale teď už to mám jako historku k dobru Ale ne, Jiřino, to ten smajlík (cool) nebyl pochopen správně. Bylo to myšleno jako palec nahoru vzhledem k tomu, žes psal, žes závod nakonec dojel, a že nakonec OK, ne jako že prdel, že jsi spadl. Omlouvám se, že jsem nezvolil asi v kontextu ten správný smajlík, resp. to nedoprovodil vysvětlujícím komentářem. Bob
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se