xjr1 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Burgmana 650 mám v hledáčku pro přítelkyni. 13 let jezdím turistiku na BMW GS, protože jezdím východ a off-road, kde se Burgman nechytá. zkusil jsem K1200LT i jiné koráby a tam určité srovnání s Burgmanem udělat lze. Myslím, že jeho handicap je ve velikosti kol, nevím jak je na tom podvozek (odpružení + stabilita, hlavně v sérii zatáček a vyšších rychlostech a na nerovném povrchu) a servis, resp. životnost, BMW najezdí s relativně běžnou údržbou řádově stovky tisíc km. Na druhou stranu je Burgman relativně lehký, nízké těžiště, pro někoho je výhodou řazení a úžasný je komfort, i když nemám na dlouhých trasách dobrou zkušenost s "chopper" posazem, tj. s nohama vpředu a vzpřímenou polohou těla. Budu si ho muset někde půjčit... Na druhou stranu jsem předloni postavil repliku Honda Gorilla v designu BMW R1150 GS Adventure, které jsem taky měl, a tahle motorka je moje životní překvapení - pohodlná, dá se na ní krásně cestovat o čemž svědčí např. mých 1500 km za prodloužený víkend nebo 1000 km za jediný den... A proti tomu je Burgman jistě komfortní cesťák.. Před koupí Burgmana bych doporučil porovnat s Yamou T-Max. V provozu, ne v tabulkách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 No pokud si na tu Alfu pridas i ostrikovace svetel, pokud tam nebyly, a dynamickou nivelaci a projde to estekackem, proc ne. nikdo ani nespitne. Musí bejt i ostřikovače? Bych řek že je tam nemám a xenony jsou origo z fabriky. Se ráno musím podívat, teď už do garáže nepůjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Ano, ostrikovace taky. Tedy k tomu uzpusobena optika (ne normalni parabola s rozptylovym sklem), automaticka nivelace (nemusi byt dynamicka) a ostrikovace. Pokud se vyhlaska v posledni dobe nezmenila, o cemz pochybuji. Origo xenony bez ostriku neznam a nikdy jsem takove nevidel. Automobilka by musela dostat vyjimku z pravidla a muselo by to byt ve velkem technicaku. Myslim, ze jednodussi je proste tam ty ostrikovace davat. Stejna pravidla jsou i v Nemecku. V dalsich zemich to nemam nastudovane. Mozna je auto dovoz ze zeme, kde je vyhlaska jina, ale i tak by se to muselo predelat, pokud by mela byt technicka podle pravidel. Ale spise bych sazel, pokud tam ostriky nejsou, ze je to bastl. Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Ano, ostrikovace taky. Tedy k tomu uzpusobena optika (ne normalni parabola s rozptylovym sklem), automaticka nivelace (nemusi byt dynamicka) a ostrikovace. Pokud se vyhlaska v posledni dobe nezmenila, o cemz pochybuji. Origo xenony bez ostriku neznam a nikdy jsem takove nevidel. Automobilka by musela dostat vyjimku z pravidla a muselo by to byt ve velkem technicaku. Myslim, ze jednodussi je proste tam ty ostrikovace davat. Stejna pravidla jsou i v Nemecku. V dalsich zemich to nemam nastudovane. Mozna je auto dovoz ze zeme, kde je vyhlaska jina, ale i tak by se to muselo predelat, pokud by mela byt technicka podle pravidel. Ale spise bych sazel, pokud tam ostriky nejsou, ze je to bastl. Nivelace samozřejmě, ta tam je. Nicméně jsem se do tý garáže podívat došel, a fakt tam ostřikovače světel nejsou. Bastl to není, leda by mi to někdo zbastlil tajně během parkování na ulici , normálně jsem to koupil nový tady v krámě, v techničáku žádná vyjímka (překvapilo mě, že jsem ho našel). Tak ti nevim... A nebo maj auta s pi.ou nejaky vyhody v tyhle zemi , je to espace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 proč se řeší ostřikovače světýlek ve vlákně motorkáři? Maj motorky xenony? A měl je na kole Jan Tleskač??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 xjr1: Tak to nevim. Nejsem pravnik, mozna je to uz ted jinak, mozna jsou vyjimky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Hasňa: no vono je to asi šumák, hlavně že to nějak svítí na cestu k lepším zítřkům . Bob: motorky pokud vim xenony nemají, tam to spíš směřuje k diodam díky jejich minimální váze a nízký energetický náročnosti. A Jan Tleskač měl nejspíš na kole lampu na karbid vápníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tam slo o to, ze bordel na svetlech rozptyluje ten silny soustredeny beam a oslnuje to pak protijedouci. Proto je tam ta povinnost ostriku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Jaké hodinky se hodí k této motce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 speciálně kvůli tobě jsem si dnes koupil nový žárofky - takhle svítí potkávačky :lol: Kdyby sis koupil auto rovnou a ne splaseny necky,nemusel bys to skladat,jak vlastovky na hnizdo..................................uz chapu,proc v zime nevytahnes paty z baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Jaké hodinky se hodí k této motce? Kráska Myslím, že hodinky a daná motorka se sebou moc nesouvisí, resp. já když jedu na motorce, mám bundu a rukavice, takže hodinky zaniknou a nekoukám na ně. Máš někde na mašině digitální čas? Jinak já na motorku preferuji hodinky na kovu, máš nějaké bližší představy (tedy nebyla-li to jen řečnická otázka)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Vidím, že moto máš přečtené. Moje rukavice taky přesahují přes bundu. Tato Kawa má kromě, (teť nevím co napsat) všechno vč. ABS, tempomatu, audio systému, palubního počítače, "klimatizace" snad všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 (upraveno) Vidím, že moto máš přečtené. Moje rukavice taky přesahují přes bundu. Tato Kawa má kromě, (teť nevím co napsat) všechno vč. ABS, tempomatu, audio systému, palubního počítače, "klimatizace" snad všechno. Tak k čemu hodinky? Ale tak kdybys k ní nějaké pořizoval, dej pár tipů, co se ti líbí, myslím, že se ti zde dostane mnoho rad Upraveno 13. dubna 2010 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tak k čemu hodinky? Ale tak kdybys k ní nějaké pořizoval, dej pár tipů, co se ti líbí, myslím, že se ti zde dostane mnoho rad Hodinkář Primkový a Poljotový, taže něco z orlího hnízda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Falkkone, kdy se pochlubíš novým strojem???? Tak je to tady! My chronomagoři jsme ještě cáklý motorkama! Ja honím Fazera a Grizzlyho, už mám absťák. Jaké hodinky se hodí k této motce? Já bych tipoval Kremelský orloj, ten by sedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Tak je to tady! My chronomagoři jsme ještě cáklý motorkama! Ja honím Fazera a Grizzlyho, už mám absťák. Já bych tipoval Kremelský orloj, ten by sedl! Ten křižník by jej uvezl, ale mi by upadla ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Ten křižník by jej uvezl, ale mi by upadla ruka. Orlí hnízdo je fajn a o poznání lehčí, řekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Pro bikery pohled ještě se strany pilota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Pro bikery pohled ještě se strany pilota. To je brutus, na to třeba piloťák, nebo stačí A? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Na 1700 obsahu, 136 Nm krouťáku a 400 kg váhy stačí A a věk staršího ročníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se