lamizol Odesláno pátek v 12:53 Nahlásit Odesláno pátek v 12:53 tvl je parádní, dycky sem tu Bellku chtěl, ona ani moc nestojí, ale neměl jsem jí k čemu dát. K tomu tvýmu bude pasovat parádně.
Teatime Odesláno pátek v 13:23 Nahlásit Odesláno pátek v 13:23 V návaznosti na „známé zatáčky o rychlostní stupeň výš, spotřeba plus půl litru“. Jednou takhle po blbym pátku po blbym tejdnu jedu domů, jediný, co mě těší, jsou ty gumy, tak za to na dálnici trochu zatáhnu, nic dramatickýho, jen přes kilo… …a ti hoši v Bavoráku s majáčkem trvaj na tom, že na týhle části pražské magistrály je ještě padesátka. Není moc co řešit, jsem ztotožněnej, vyfocenej, nic nerozporuju, čekam na předvolání. Jen se chci zeptat, co mě čeká: Psychotesty jsou automatické, nebo podle rozhodnutí toho, kdo mne dostane na stůl? Z jednání s ním už asi po svých, dojet mne nenechaj, co? Cokoli vás napadne, díky.
AlfGS Odesláno včera v 08:11 Nahlásit Odesláno včera v 08:11 před 18 hodinami, Teatime napsal: V návaznosti na „známé zatáčky o rychlostní stupeň výš, spotřeba plus půl litru“. Jednou takhle po blbym pátku po blbym tejdnu jedu domů, jediný, co mě těší, jsou ty gumy, tak za to na dálnici trochu zatáhnu, nic dramatickýho, jen přes kilo… …a ti hoši v Bavoráku s majáčkem trvaj na tom, že na týhle části pražské magistrály je ještě padesátka. Není moc co řešit, jsem ztotožněnej, vyfocenej, nic nerozporuju, čekam na předvolání. Jen se chci zeptat, co mě čeká: Psychotesty jsou automatické, nebo podle rozhodnutí toho, kdo mne dostane na stůl? Z jednání s ním už asi po svých, dojet mne nenechaj, co? Cokoli vás napadne, díky. Hele já teda nevím, nechci úplně moralizovat nebo dělat chytrýho. Na motorkách mám od 15 let najeto hafo přez 100 tis km a ANO taky za to na BMW GS zatáhnu, že mimo město/obec nejedu úplně předpisových 90, nebo tomu dám na dálnici napít na 180, ale je to mimo obec/město nebo na dálnici. Ve městě by mě tohle nikdy nenapadlo. Taky můžu mít blbej den v práci, doma, moja mě vytočí atd atd atd ale nevidím v tom důvod, proč bych si tím měl ospravedlnit to, že poletím kvůli tomu třeba po obchvatu Olomouce, Přerova, Opavy nebo já nevím kde ještě ve městech jsou značené "obchvaty" tam kde je dovolená 50 poletím tam kilem. Sorry ale víc k tomu nemám slov.
Teatime Odesláno včera v 08:52 Nahlásit Odesláno včera v 08:52 Tak nemoralizuj Čtyřproudovka, mezi svodidly není vnitřní město. Zároveň sem naznačil své rozpoložení, nebyl to standard, byla to blbost.
Bert Odesláno včera v 09:08 Nahlásit Odesláno včera v 09:08 před 59 minutami, AlfGS napsal: Hele já teda nevím, nechci úplně moralizovat nebo dělat chytrýho. No, a právě v tuhle chvíli jsi měl přestat psát. Neboť v následujících větách "moralizuješ a děláš chytrýho". Trochu mi připomínáš tu pindu z SPD, která řekla, že předběžné opatření ÚS respektuje, ale doporučuje Vládě ČR, aby se jím neřídila .... Vnímáš??? Vždyť to celé šlo na adresu @Teatime napsat jinak, mile, hezky, ..... Třeba: Jasně vole, hlavně kolama dolů. 1
Teatime Odesláno včera v 09:08 Nahlásit Odesláno včera v 09:08 Už mi to nedovolí upravit příspěvek, tak nový. EDIT: Teď si uvědomuju, že ze "zatáhnu" není úplně patrný, že tím fakt myslím na chvilku (neměl jsem pocit rychlosti, ty gumy mi fakt změninli motorku, proto jsem o nich psal). Zároveň to bylo kousíček před osmdesátkou (dokonce v místě, kde v protisměru 80 už je), ti hoši ví, proč měří tam a ne někde, kde byli užitečnější. Zároveň začali blikat až skoro za tři kilometry, po který neměli důvod nic měřit. Ať zbytečně neflamujem.
AlfGS Odesláno včera v 09:24 Nahlásit Odesláno včera v 09:24 před 13 minutami, Teatime napsal: Už mi to nedovolí upravit příspěvek, tak nový. EDIT: Teď si uvědomuju, že ze "zatáhnu" není úplně patrný, že tím fakt myslím na chvilku (neměl jsem pocit rychlosti, ty gumy mi fakt změninli motorku, proto jsem o nich psal). Zároveň to bylo kousíček před osmdesátkou (dokonce v místě, kde v protisměru 80 už je), ti hoši ví, proč měří tam a ne někde, kde byli užitečnější. Zároveň začali blikat až skoro za tři kilometry, po který neměli důvod nic měřit. Ať zbytečně neflamujem. Jo hele vpohodě já si z toho hlavu nedělám a být v prvém příspěvku i tyto informace jak a kde tě změřili asi bych na to ani nereagoval. Hlavně se v pořádku vrátit dycky domů, ne?! 1
organic Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami V 25. 6. 2026 v 18:02, KFL napsal: Cenovka 6200 je OK, ale pocity z toho mám lehce smíšený. Tak si představ mý pocity, když jsem dal v CarTec za 10 000km servis na R18 20 000 kačé. Polilo mě horko.
johny357 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami před 12 hodinami, organic napsal: Tak si představ mý pocity, když jsem dal v CarTec za 10 000km servis na R18 20 000 kačé. Polilo mě horko. Me polivalo horko poslednich par dni. Vcera 5 hod v tomhle na masine byl ocistec. Vzpominam na predvcerejsi Großglockner Hochalpenstraße, kde mne byla kosa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se