Radik Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Jako znova, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Parádní hodinky, ty by mě bavily, obzvláště ta oranžová minutová ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Jo, jako znova, ale už je mám chvilku. Není to náhrada za Tagy. Jsou ale fak super, náhodou.Pustil jsem dneska i Déčka a to se přiznám, bylo emotivnější loučení.Celkem jsem si je oblíbil. Taky fakt mají něco do sebe.Nooski, díky. Já furt tvrdím, že tyhle Squale jsou nedoceněný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Já jsem se nakonec Déčka rozhodl nechat doma. Nedávno se mnou absolvovaly dovolenou a super. Stokrát lepší než nějaký digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Dobře si udělal a já budu beztak litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 MíraMíra: až přijde řada na ty squale, tak na mě mysli. Jo a nemusí to být následující víkend, klidně chvilku počkám. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Těžko říct. Já jsem občas celkem impulzivní. Navíc minulému majiteli se taky trochu stýská, ale uvidíme, třeba si je taky nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Skoda, zem mam ted ten chronoklid, to bych je z vas obou asi mamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Neboj, on ten chronoklid možná bude ještě chvilku trvat, ale člověk se začne nudit a k těm definitivním, začne točit různý, další "obyčejnější" kousky až se to zvrhne na hledání dalších definitivních do komba.A až je jednou konečně najde, tak bude konec hledání a z toho vyklíčí parádní depka, chuť všechno prodat a začít od znova.Naštěstí někdo má průběh i lehčí a výjimky jsou dokonce i imuní. U těch pak hledáme "vakcíny", jakou že to sestavou "léčiv" toho docílili, ale zdaleka né na každého pacoše stejná sestava zabere stejně dobře a nebo je bohužel léčba natolik nákladná, že si ji nemůže dovolit. To potom pacient hledá alternativní léčbu v řadách levnějších, farmaceutických společností, tzv. Microbrandech, kde ovšem úspěšnost klesá exponenciální řadou a tak je opět snaha naspořit dostatek financí na tzv. dream terapii. Pakliže se zadaří, vracíme se ovšem do fáze pozvolné nudy a dál už to známe... A to je ten chronobundus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Jak pise kolega vyse, ta oranz rucka podtrhuje kvalitku cele fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Miro,neboj "decka" su v dobrych rukach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Už jsem zvědavej co přibude, potom bychom mohli spáchat nějaké to chronopivo, abych Ti je řádně poslintal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 No jsem nějakej rozpolcenej, tak to ještě nechávám chvilku uzrát, abych nevypotil nějakou hovadinu.Ale něčím to prázdný místo vyplnit musím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak prázdné místo je aktuálně vyplněno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Super, dovol abych Ti pogratuloval k moc paradnimu kousku!!Ted se budu fakt tesit na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 super jsou, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 pridavam sa ku gratulantom;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Gratulujem....fotky a technicke zistenia vitane.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Díky moc. Mám z nich radost. Kéž bych je dokázal nafotit, tak jak opravdu vypadají.Zatím nebyl moc čas, ale hodinky s AR se fakt fotí mnohem líp. Navíc furt fotím jen pár let starým mobilem a ten má holt svoje hranice.Mno, vynasnažím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se