Přejít na obsah

Hučení/bzučení/bručení v bytě

Horhe

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

já jsem předloni hledal pískání který se nepravidelně ozývalo v jedné místnosti a zase mizelo

nejdřív jsem myslel že je to z venčí, ale když jsem otevřel okno tak jsem to neslyšel

po několika dnech jsem na to přišel, ve stěně je přívod plynu a plynoměr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás takhle svého času při určitém odběru hrkal a skřípal jeden z muzeálních plynoměrů ve sklepě, přenášelo se nám to po trubkách i na topení a lempli z RWE to samozřejmě měli na háku. Tak jsem do krycího skla den před dalším odečtem jebnul kladivem (plomba i počítadlo zůstaly OK), plynař prý řval a vyhrožoval - ale druhý den potichu osadili nový a od té doby je klid... 

Hučet dnes samozřejmě může kde co - pračky, myčky, ledničky, vinotéky, klimačky, vysoušeče, ventilátory, pračky vzduchu, trafíčka, startéry zářivek, atd... A nebo se měsíc po řízeném blackoutu sousedka shora pochlubí novým robo-vysavačem, který jí pravidelně šmejdí po podlaze a díky baterkám jej nezastaví ani shozené jističe...  :whistling:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Najít sklípkana v kytce, tak se asi během pul sekundy evakuuju a při odchodu zamknu a ten barák zapálím. :-D

Já slyšel tak hučení, neustalo to ani po tom co sem se přestěhoval, tak sem si raději zvyk. Ale jelikož mám dobré uši tak slyším i to co ostatní doma ne, což mě taky vytáči. Naštěstí nemám sluch absolutní, to bych si asi ani na kytaru nezahrál.

Já bych se toho zase tolik nebál :D http://www.hoax.cz/hoax/palmy-s-pavouky/ 

Jinak ti cvrči jsou strašné potvory Trojane. Když jsem ještě u našich choval pyraně, tak pes shodil (možná jsem to byl opilý já, to těžko říct) a rozbil tu sklenici s nimi a nastalo peklo... 

Odkaz ke komentáři

Mozna zkus zjistit, jestli si nekdo neporidil 3D tiskarnu, rezonance se v pohode prenasi mezi patry.. Pripadne to bude jinej kram, co si nove nekdo koupil :) to postupny vypinani el. je ale dobrej napad, akorat to asi moc neoceni ti, co zrovna budou prat :D

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Já měl předloni podobný problém. Kluk mi pak zjistil, že sousedka točí live show (někde bych ještě asi našel odkaz) a ten zvuk dělá jeji vibrátor. Jen nechápu, že u toho nevydávala, žádné zvuky, asi se musela kousat do rtu. Synátor totiž našel na internetu její videa. :D Tak jsem na sousedku zazvonil a bylo po problému. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...