stalker Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Měl jsem stejný problém.Topení nebo lépe řečeno oběhové čerpadlo o patro výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Měl jsem stejný problém.Topení nebo lépe řečeno oběhové čerpadlo o patro výš.A hučelo ti to nonstop, nebo jenom když jim běžel kotel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 já jsem předloni hledal pískání který se nepravidelně ozývalo v jedné místnosti a zase mizelo nejdřív jsem myslel že je to z venčí, ale když jsem otevřel okno tak jsem to neslyšel po několika dnech jsem na to přišel, ve stěně je přívod plynu a plynoměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Neustále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Čerpadlo jim běželo neustále.U nich ticho po pěšině.Jen já připraven odejít do blázince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Oběhové čerpadlo v topení. Stačí změna otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) U nás takhle svého času při určitém odběru hrkal a skřípal jeden z muzeálních plynoměrů ve sklepě, přenášelo se nám to po trubkách i na topení a lempli z RWE to samozřejmě měli na háku. Tak jsem do krycího skla den před dalším odečtem jebnul kladivem (plomba i počítadlo zůstaly OK), plynař prý řval a vyhrožoval - ale druhý den potichu osadili nový a od té doby je klid... Hučet dnes samozřejmě může kde co - pračky, myčky, ledničky, vinotéky, klimačky, vysoušeče, ventilátory, pračky vzduchu, trafíčka, startéry zářivek, atd... A nebo se měsíc po řízeném blackoutu sousedka shora pochlubí novým robo-vysavačem, který jí pravidelně šmejdí po podlaze a díky baterkám jej nezastaví ani shozené jističe... Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Jak kdy.Příčin je několik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Šroubovákem?Tak určité řešení to je, viď? :-) Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Najít sklípkana v kytce, tak se asi během pul sekundy evakuuju a při odchodu zamknu a ten barák zapálím. :-DJá slyšel tak hučení, neustalo to ani po tom co sem se přestěhoval, tak sem si raději zvyk. Ale jelikož mám dobré uši tak slyším i to co ostatní doma ne, což mě taky vytáči. Naštěstí nemám sluch absolutní, to bych si asi ani na kytaru nezahrál.Já bych se toho zase tolik nebál http://www.hoax.cz/hoax/palmy-s-pavouky/ Jinak ti cvrči jsou strašné potvory Trojane. Když jsem ještě u našich choval pyraně, tak pes shodil (možná jsem to byl opilý já, to těžko říct) a rozbil tu sklenici s nimi a nastalo peklo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) TVL KONEČNĚ TICHO!!! Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Soused nahoře má akvárko a kolem něj takovou šílenou konstrukci, na který je přidělanej ten vzduchovač. Jakmile to vypnul, tak cajk. I když to měl celý postavený na koberci, tak to prostě rezonovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Chudáci rybičky teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 patří jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Mozna zkus zjistit, jestli si nekdo neporidil 3D tiskarnu, rezonance se v pohode prenasi mezi patry.. Pripadne to bude jinej kram, co si nove nekdo koupil to postupny vypinani el. je ale dobrej napad, akorat to asi moc neoceni ti, co zrovna budou prat Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Solved, viz pár příspěvků nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharl Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Já měl předloni podobný problém. Kluk mi pak zjistil, že sousedka točí live show (někde bych ještě asi našel odkaz) a ten zvuk dělá jeji vibrátor. Jen nechápu, že u toho nevydávala, žádné zvuky, asi se musela kousat do rtu. Synátor totiž našel na internetu její videa. Tak jsem na sousedku zazvonil a bylo po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Pokojový odvlhčovač, vzhledem k roční době, je taky pěkný hučák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Solved, viz pár příspěvků nahoře.zamkni to nebo se zabiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 zamkni to nebo se zabijuTo přeci nedopustíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se