chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Pro vaše pobavení přikládám víc fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 hele, ono to ale fakt nepatří do této sekce ... šmejd by se měl prezentovat spíše jinde. Jinak bych doporučil pokud můlžeš odstoupit od smlouvy a za ty peníze mrknout třeba na nějaká mechanická Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak já naschvál neprezentuju žádný fake hodinky jako originál, jen jsem se chtěl zeptat na tu chybu a jestli se s tím už někdo někdy setkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 podle mě to prostě patří celý sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/4-opravy-servis-a-pomoc-s-hodinkami/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Jasný, omlouvám se jak vidíš, tak jsem začátečník a jen jsem se chtěl zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 (upraveno) Však v pohodě ... zbav se toho, kdo ví co tě může u dalšího kousku čekat jinýho a třeba mrkni do radícího vlákna co koupit do bůra .... blbá zkušenost se taky počítá :-) SZ Upraveno 27. prosince 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Tak já jsem nejvíc zvědavý na vyjádření výrobce, prodejce se k tomu jistě postaví čelem, ale pokud to celé není sranda, tak tohle je fakt moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Prodejce podle očekávání - hodinky poslat zpět a vrátí peníze, nejspíše vadný kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 nejspíše vadný kusBych nepredjimal... mozna je to cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Bych nepredjimal... mozna je to cajk Jen parafrázuji prodejce po domluvě po telefonu, samozřejmě to není v pořádku a ani se to nikdo nesnaží tvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 To nebylo proti Tobe... to me pobavila prave ta formulace prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 chemik5: Jen prosím, až budeš zase fotit nějaký hodinky a vkládat sem obrázky, zkus je předtím aspoň trochu otřít... Pravda, důležité je na nich v tomto případě něco jiného, ale jsou, chudery, upatlaný a nevypadá to dobře... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 No nevim, tyhle "hodinky" si nezaslouzi snad ani otirat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 27. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 chemik5: Jen prosím, až budeš zase fotit nějaký hodinky a vkládat sem obrázky, zkus je předtím aspoň trochu otřít... Pravda, důležité je na nich v tomto případě něco jiného, ale jsou, chudery, upatlaný a nevypadá to dobře... Díky! Je mi to jasný, taky jsem si všimnul, ale až po nafocení a úpravách a už se mi to nechtělo celé opakovat. Moc jsem se tomu nevěnoval, protože jsem docela naštvaný, že zase musím něco řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Hehe, to jsou hodinky, to se jim povidlo Zkus je prodat, lidi dnes po všelijakých "raritách" šílí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Tak s tímhle kouskem bych si udělal tu práci a poslal ho v obálce přímo do Tissotu. Za prvé bych chtěl znát jejich reakci na tento skvost a za druhé těm našim českým šmelinářům nevěřím ani pozdrav :-) Není to pouze myšleno na hodinky.cz, mimochodem už jsem tam pár hodinek kupoval a to vždy k plné spokojenosti, ale jeden nikdy neví, jak říkám v této situaci bych se obrátil přímo na výrobce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid808 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) Já nevím, ale mně se tomu nechce nějak věřit... Vůbec nevěřím tomu, že tohle by mohl být originál, ale taky ani tomu, že by se snad jednalo o padělek, kde je obecně snaha se co nejvíce přiblížit originálu. Zde se jedná spíš o nějaký aprílový kousek nebo něco podobného. ... ale čemu se mi nechce vůbec věřit, tak že by si tohohle majitel nevšiml hned. To prostě nepochopím. Já si na nových hodinkách všimnu i milimetrového zrnka prachu pod sklíčkem... Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem Liquid808 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Věřím, že si toho lze nevšimnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Věřím, že si toho lze nevšimnout.Já taky, ale to už máš zároveň i dost velké problémy s odečtem času :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Neříkám nevidět, říkám nevšimnout.Stalo se mi, že jsem připravoval něco jako pohlednici. Nechal jsem to překontrolovat asi pěti lidem.Všichni to schválili a po vytištění jsem si tam našel překlep. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se